بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ای کسانی که اینترنت دارید ISP های هیچ قلطی نمیتونن در قبال قطعی ها و کیفیت بد و پینگ پکیده انجام بدن چونکه عملا از زیر ساخت که میگیرن همینه البته بعضی ها هم مثل دوستمون Metalica که از پارس آنلاین میگیرن از بیخ مشکل دارن یعنی شرکتشون از بی کیفیت ترین تجهیزات داره استفاده میکنه . تا اینجا نه من و تو تقصیر داریم و نه ISP بیچاره حتی فرشید جان همون اون سفارش لینک هم فکر نکنم کسی انجام بده چونکه عملا هیچ کاری نمیتونن بکنن . فقط مثل من یه کم صبر کنید ببینید چه اتفاقی در آینده میفته . :) و گه گاهی هم که لگ نبود یه دست بازی بزنید . >:d

دقیقا از همون ساعت به بعد هم مسیر اینترنت من عوض شده و 60ms به Ping Time من اضافه شده!
مدیر شرکتی که ازش وایرلس گرفتم هم گفت که هیچ تضمینی نمی دن که همیشه مسیر ثابتی برای سرویسشون برقرار باشه، فقط از طریق ارتباطاتی که با مراکز استانی دارند می تونن سفارش بهبود و حفظ وضعیت لینک شرکت رو بکنن.

یکی نیس به اینا بگه آخه *&^*&*^ !!! ، شما که هفته ای یه بار یکی از لوله ها تون دچار اختلال میشه چرا میاین هر دفه دم از افزایش پهنای باند می زنین و سر ملت رو شیره میمالین؟
اگه تا حالا اینقد ظرفیت پهنای باند اضافه شده بود دیگه با قطع یه لینک تا این حد همه چی بهم می ریخت آخه؟ دروغ چرا؟؟.....!!!

هیچ خراب شده ای توی دنیا وجود داره که اینقد مسیر اینترنتیش دچار خرابی بشه؟ چرا خرابی همش برای لوله های شما پیش میاد ولی هیچ خبری از قطعی و خرابی توی کشورای دیگه نیست؟؟
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن حتما بازم لنگرشون خورده به شیلنگـــاشون!=))

---------- نوشته در 03:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

ای کسانی که اینترنت دارید ISP های هیچ قلطی نمیتونن در قبال قطعی ها و کیفیت بد و پینگ پکیده انجام بدن چونکه عملا از زیر ساخت که میگیرن همینه البته بعضی ها هم مثل دوستمون Metalica که از پارس آنلاین میگیرن از بیخ مشکل دارن یعنی شرکتشون از بی کیفیت ترین تجهیزات داره استفاده میکنه . تا اینجا نه من و تو تقصیر داریم و نه ISP بیچاره حتی فرشید جان همون اون سفارش لینک هم فکر نکنم کسی انجام بده چونکه عملا هیچ کاری نمیتونن بکنن . فقط مثل من یه کم صبر کنید ببینید چه اتفاقی در آینده میفته . :) و گه گاهی هم که لگ نبود یه دست بازی بزنید . >:d
اینجور که شما میگی...o:-)

یک داستانی رو می گند که مصداق ایرانی هاست. الان این رو گفتی یاد اون افتادم داستان از این قرار بود که یک روز یک پادشاهی می خواست ببینه ظرفیت مردمش چه قدره. اول گفت از دروازه هر کی رفت تو و اومد بیرون یک پولی بگیرین. کسی صداش در نیومد. باز گرون تر کرد باز کسی صداش در نیومد تا می تونست گرون کرد باز دید کسی صداش در نیومد گفت خب این دفعه اثاثیه هر کی رد شد رو می گردیم باز کسی صداش در نیومد. گفت از وسایلشون کش می ریم باز کسی صداش در نیومد. گفت خیلی خب از این به بعد هر کی رد شد اول بهش تجاوز کنید بعد بذارید رد شه . بعد این قانون دید چند نفر سر و صدا راه انداختن تو شهر. گفت اوه اوه االان از تخت می کشنم پایین رفت ببینه مردم چی می گن رفت دید همه دارند اعتراض می کنند بابا این مامورهات رو بیشتر کن زودی تجاوز کنند این قدر تو صف معطل نشیم!
حالا اینم شد حکابت ما! به نظر من زنگ بزنیم خوار مادر isp رو به فحش ببندین هیچ اشکالی نداره! چون یک بار نشد زنگ بزنم پشتیانی یکی عین آدم بگه والله دست ما نیست! تقصیر فلان نهاده! همش بهانه های الکی! در ضمن این فحش خوار مادری شما نصیبش می کنید یک خاصیت دیگه هم داره! می فهمه ملت خر نیستند! چشمش درآد وظیفشه بره پیگیری کنه!

نت 128 مخابرات استان مازندران!

http://www.speedtest.net/result/1678543095.png
1678543095.png

البته مطمئنن همینجور نمیمونه ولی طی 2-3 هفته اخیر این بهترین وضیعته!!

برا من که پوکیده یه 1 ماهی هست تو بازی مشکل دارم انقدر کنده و پکیج لاست داره که ادم از بازی کردن پشیمون میشه داتک دارم برا باقیه هم همین جوریه؟

تجربه نشون داده که معمولا 20 درصد مواقعی که میرید انلاین بازی کنید ، بازی راحتی رو در پیش دارید.
پیشنهاد من اینه هروقت که دیدن وضعیت بازی خوبه هر چی کار دارید تعطیل کنید بشینید بازی کنید چون ممکنه تا چند وقت چنین سرعتی گیرتون نیاد.:d

دیگه هم اعصابتون رو بابت این ISP ها خورد نکنید چون این ISP ها هم درست کار کنن ، کشتی ها نمیتونن درست لنگر بندازن.

خب متاسفانه باید بگم طبق اخباری که به دستم رسیده زیر ساخت درحال محدود کردن پهنای باند بین الملل هست. یعنی برقراری ارتباط با سرویس های خارج از کشور رو سخت کرده و در عوض پهنای باند داخل کشور رو افزایش داده.
این کار هم کاملا برنامه ریزی شده و در راستای برقراری اینترنت ملی هست.
برای تست این مسئله کافیه در سایت speedtest سرعت دانلود خودتون رو با هاست تهران و با یک هاست خارجی دیگه مقایسه کنید که خواهید دید برای اغلب افراد تفاوت قابل توجه خواهد بود.
مثل اینکه اینبار اختلالات دائمی خواهد بود!

امیدوارم اخباری که به دستم رسید اشتباه باشن!

خب متاسفانه باید بگم طبق اخباری که به دستم رسیده زیر ساخت درحال محدود کردن پهنای باند بین الملل هست. یعنی برقراری ارتباط با سرویس های خارج از کشور رو سخت کرده و در عوض پهنای باند داخل کشور رو افزایش داده.
برای تست این مسئله کافیه در سایت speedtest سرعت دانلود خودتون رو با هاست تهران و با یک هاست خارجی دیگه مقایسه کنید که خواهید دید برای اغلب افراد تفاوت قابل توجه خواهد بود.

البته شما از این قاعده مستثنی هستی!
خیالت تخت!
با پینگ 90 با روس ها بشین تا صبح بازی کن!
:d

اینترنت وقی انحصاری باشه دست یک نفر! اون یک نفر هر چی بگه باید بگی چشم! :d

این یعنی بهترین پینگ با سرور خارجی 400
.

فکر کنم اشتباه باشه

1678663707.png

کاملا درسته :

1678682359.png

1678684337.png

اختلــــــــــــــــــــــــــــــــــاف رو نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگـــــاه !!!! )x)x)x

من با سرور اروپا پینگ گرفتم نوشت 146 که این خیلی خوبه فقط نمیدونم چرا تو بازی lag خیلیه... با سرورای امریکا هم 247 میزنه
خبر شما هم فکر کنم شایعه باشه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or