بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا عالیه همین طوری روزی 3 صفحه غر بزنید همه چی درست میشه!ً!!!!!من دیشب اومدم صفحه ی 539 بود یه دفعه پرید رو 542!!!=))

اسم تاپیک رو نگاه کنید (بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی) این تاپیک برای اینه که دوستان بیان در مورد isp ها و وضعیت نتشون نظر بدن و مشورت کنن کسی نگفته این تاپیک برای اعتراض به وضعیت اینترنت کشوره! :)
دیگه اسپم هم حدی داره

آخرین ویرایش:
1671464813.png
این الان یعنی چند کیلوبایت؟:">

160 کیلوبیت معادل 20 کیلوبایت

ماله مشکلی نداره !؟

wmml0ndh0cdnwppkdiz2.png

دیگه مگه بهتر از اینم داریم؟ همه چیز بالاترین کیفیته

در بهترین حالت ممکن هست !‌ماله من 60 نیست 87 هست که معمولا ضعیفه و CCQ هم پاین تر از ماله شماست و نوسان داره اما بازم هچ مشکلی در سرعت و پینگ ندارم و شماهم نباید داشته باشید !

حمیدجان با 87 که نمیشه سرعت خوب گرفت، پینگت هم بدون Time Out هم نخواهد بود،

اسم تاپیک رو نگاه کنید (بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی) این تاپیک برای اینه که دوستان بیان در مورد isp ها و وضعیت نتشون نظر بدن و مشورت کنن کسی نگفته این تاپیک برای اعتراض به وضعیت اینترنت کشوره! :)
دیگه اسپم هم حدی داره
شما ببخش!:-*:x
ماله مشکلی نداره !؟
ببخشید اینو از کدوم سایت گرفتی؟منم میخوام تست کنم لطفا بگو ممنون!

دیگه مگه بهتر از اینم داریم؟ همه چیز بالاترین کیفیته

حمیدجان با 87 که نمیشه سرعت خوب گرفت، پینگت هم بدون Time Out هم نخواهد بود،
فرشید جان من با این که CCQ هم مواقع شلوغ نوسان داره و تا 75 درصد هم میاد پایین این طوری پینگم هست بدون پاکت لاست :‌
dd7aciw43u8l9y32z4wr.png

v5m5u06tj77py1v1y3u.png
موقعی که نت خوب بود پینگش !‌

این هم همین الان گرفتم :‌

تو تریس مشهود هست که من با داخل هیچگونه مشکلی ندارم !‌

تا لینک استانی و حتی به بعدش هم پینگم 5 میلی ثانیه هست بدون پاکت لاست ! تا قبل از *****ینگ خوبه بعدش 30 میلی ثانیه و بعد از این Gateway های بی کیفیت و درپیتی میپوکه !

راستی سرعت من هم 150 کیلویبایت در روز هست که ISP من به 1 مگ بیشتر از این نمیده شبانه هم پینگ میپکه و سرعت افت میکنه و نصف میشه !‌

فرشید جان من با این که CCQ هم مواقع شلوغ نوسان داره و تا 75 درصد هم میاد پایین این طوری پینگم هست بدون پاکت لاست :‌
این signal و ... رو از کجا میتونیم بفهمیم ؟! اون روز که یارو اومده بود برای پشتیبانی با لپتاپش رفت یه جا نوشته بود AirOS این همونه ؟!

سلام بچه ها
من پینگم یه روزایی 130 می شه یه روزایی هم میره تا 270 !! از مخابرات اینترنت گرفتم . می خواستم ببینم شما هم همین جورید ؟؟ اصلا" مشکل ممکنه از مودم من باشه ؟ مدمم خیلی جالب نیست
2640T DLINK . کلا" ایراد داره . ممنون می شم جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or