بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا من آسیا تک دارم . نابودم کرده !

مشکل من بیشتر با Stream دیدنه . من 1 مگ دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش Stream ببینم .

راهی نیست ؟

یه ماه از مخابرات سرویس میگیری تا از پی سی ام در بیارن بعد برو مخابرات قطع کن و از شرکت مورد علاقت بگیر.
ممنون از پاسخت
یک 3 ماهه از مخابرات گرفته، تموم شده.بعد درخواست داده از PCM در بیارن . اما براش کاری نکردن و همچنان بدون نته !
بازم ممنون

ممنون از پاسخت
یک 3 ماهه از مخابرات گرفته، تموم شده.بعد درخواست داده از PCM در بیارن . اما براش کاری نکردن و همچنان بدون نته !
بازم ممنون

یعنی میگید روی همون pcm بهش اینترنت دادن؟ چطور براش آزاد نمیکنن؟ باید بره به امور مشترکین مخابرات منطقشون.

یعنی میگید روی همون pcm بهش اینترنت دادن؟ چطور براش آزاد نمیکنن؟
نمی دونم به خدا. رفته از صبانت بگیره ، (زیاد وارد نیست) دقیقا جمله ها رو حفظ کرده بود که بیاد به من بگه
میگه گفتن خط شما PCM هست و باید مخابرات هم یک خط به شما اختصاص بده هم پورت شما رو خالی کنه تا ما بتونیم بهتون اشتراک بدیم
میگه وقتی رفتم مخابرات ، گفتن فعلا میتونید سرویستون رو شارژ کنید تا مشکلتون حل بشه
باید بره به امور مشترکین مخابرات منطقشون.
حتما میگم پیگیری کنه ، ممنون

امروز نصاب شرکت سرویس دهنده ی وایرلس اومد مشخصات دکل شون رو توی آنتن رادیوی من وارد کرد( خودم تنظیمش می کردم اگر بهم می گفتن)، اخرش که نوبت تست رسید زدم پینگ کنه دیدم پینگش با پینگ ADSL فعلیم هیچ تفاوتی نداره، اکانت رو نخریدم ولی هزینه ی نصب رو دادم، اینم از داستان وایرلس.

دکل های زمینی هم از همون پهنای باند مخابراتی تغذیه میشن اکثرا، پس بازم همون اوضاع هست.

واسه من ISP قبلی همینطور بود !‌ عوض کردم دیدم این یکی فقط کار وایرلسه کارشم درسته واقعا همونی هست که میخوام ! تو رفتی از رسانه بگیری‌‌؟‌

بنظر میاد افزایش پهنای باند وارداتی از دیروز کاملا مشهوده، این تریس برای مسیر Telia هست که همیشه شلوغترین بود:

52453669556772998653.jpg

اینم برای مسیر Turk هست که روی وایرلس دارمش:

00599461945292278636.jpg

پینگ مسیرای داخلی از این راه خیلی کمتره، ولی بیرون کشور زیاد فرقی ندارن. حالا یا واقعا بعد از این پینگامون کمتر میشه یا دوباره ترافیک بالا میره و مثل این یک ماه اخیر سرگردون میشیم.

ماله من قبلا مثل فرشید از مسیر Turk روت میشد ولی الان نمیشه قبلا پینگ 115 بود ! نمیدونم ISP چه بلایی سرم آورده ! جوابگو هم نیست !‌ پینگ نداریم بازی کنیم آخه :|

بابا خوشحال نباشید زیاد، این پهنای باندی که میگن تا 1 ماه آینده زیاد میشه نه الان!
همونطور هم که گفتم هیچ پهنای باندی زیاد نمیشه و همش حرف مفته مثل سایر حرف های مسئولین این خراب شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or