بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من،رضا تقی پور، وزیر ارتباطات هستم!

هرکی جنبه نداره باز نکنه!

خودمو معرفی میکنم! رضا تقی پور هستم! وزیر ارتباطات کشور جمهوری اسلامی ایران!

attachment.php

خیلی هم خوشکلم!

attachment.php

دستاورد بزرگم، یعنی قیلتر نت و وزارت اختلالات رو افتتاح کردم!

attachment.php

سرعت اینترنت رو هم اینقد که نشون میدم کم کردم!

attachment.php

اگر مشکلی داری بیا جلو!

attachment.php

پس:

attachment.php

طرف قرارداد پروژه epeg از سمت ایران شرکت TIC یا همون زیرساخت هست . توی معرفی این پروژه هم اومده که بخش ایران بر عهده شرکت ارتباطات زیر ساخت کشور ایران هست .

اینکه تجهیزات اوردن که هر شرکتی برای هر پهنای باندی که میخره مجبور هست تجهیزاتی رو توی DATACENTER هایی قرار بده . در کل این پهنای باند از طرف زیرساخت به پیشگامان فروخته خواهد شد و پیشگامان حق گرفتن پهنای باند از خارج ایران نداره دلیلش قانون انحصار واردات پهنای باند از سمت سازمان زیرساخت هست.

درسته قبلا هم وقتی خبر رو گذاشتم خودم هم اینو گفتم اما مثل اینکه مذاکراتی شده و اجازه اینکار گرفته شده! دلیل اصلی اینکه انحصاری هست هم اینه که نظارت و جاسوسی بکنن که پیشگامان هم اجازه اینکارو طبعا داده که موافقت شده و دلیل دیگری نداره!
....

کسی تا الان این مسیر رو دیده بود؟

attachment.php

به سلامتی بلاخره مشکل تایم اوت جنوب کشور هم حل شد اونموفع تایم اوت داشت پینگ 210 بود الان تایم اوت نداره پینگ 310 اه :| البته یه مشکل دیگه هم پیش اومده که اگه یکم دفت کنین متوجه میشین البته اگه بشه بهش گفت مشکل بیشتر رحمته :d

باز شدن سایت های یوووو و فیس... عمدی هست. اگه به امنیت اطلاعات خودتون می اندیشید مواظب باشید.

درسته قبلا هم وقتی خبر رو گذاشتم خودم هم اینو گفتم اما مثل اینکه مذاکراتی شده و اجازه اینکار گرفته شده! دلیل اصلی اینکه انحصاری هست هم اینه که نظارت و جاسوسی بکنن که پیشگامان هم اجازه اینکارو طبعا داده که موافقت شده و دلیل دیگری نداره!
....

کسی تا الان این مسیر رو دیده بود؟

attachment.php

اینو دیدی ؟:d شانسو یعنی ببین

0xc15rrdi8ehbadhnyp.jpg

مروز مخابرات بودم پارس آنلاین و پیشگامان کلی تجهیزات آورده بودن برای نصب. یکی از مهندسین پیشگامان گفت میخواییم بترکونیم!
یعنی این ‌؟‌ :-/
22460d1324763221-wtf.png

البته ربطی نداره و فقط مثال زدم !

حالا این پیشگامان میخواد از جنوب وارد کنه چی چی ش به ما میرسه مثلا پینگش بهتره یا مسیرش نزدیک تره ؟‌ :d
من خودم جنوبم :) ( البته اینطور که میگین باید از دم و دستگاه زیرساخت عبور کنه پس میاد تهران و بعد بخش میشه )‌:| !‌ آقا حالا این مسیری که پیشگامان میخواد اینترنت وارد کنه کیفیتش و پینگ تایمش چطوره ؟‌
این سیگنال هم غیبش زده فکر کنم یه کاره ای بوده خبر نداشتیم بردشن واسه پروزه EPEG :d

بچه ها تو رو خدا جواب من رو بدین من چند دفه نوشتم ولی کسی جواب نداد
من میخوام از پارس انلاین 1مگ بگیرم میخوام ببینم که سرعتش تو روز و شب چجوری هست
اخه نسبت به شرکت های دیگر ارزون تر هست تقریبا
خواهشا جواب بدین.

سلام به دوستان .
خوهشا فقط اونهایی که چیزی میدونن و میتونن راهنمایی کنن جواب بدن .

نمیدونم توجه کردین یا نه : تو این چند هفته اخیر اینترنت تغییرات عجیبی کرده ( لاااقل شاتل که اینطور بوده ).
مثلا سرعت های خطوط 512 مگابات ، شده بین 2 تا 3 مگابات ( 332kb ) در ثانیه !!!! ( من دارم شاخ در میارم ( تقریبا 2 تا 3هفته هست که اینطوری شده ) .
512 نامحدود هم شده 1.5 مگابایت !!

1 مگ و بالاتر رو نمیدونم !!

از طرفی پینگ ها به شدت اومده پایین !!! قبلا که بین 400 تا 500 بود . الان شده بین 250 تا 350 !!! با تمام این تفاصیر نکته بسیار عجیب و بدون پاسخ اینه که سرعت لود صفحات گاها خیلی تاخیر دار شده ( یا اینکه سرعت فضایی شده و پینگ هم پایینه ) ، اما سرعت باز شدن صفحات خیلی از سایت ها به شدت اومده پایین !!! این نشون میده که سرعت لود صفحات به چیزی به غیر از پینگ هم ربط داره که ما از اون بی خبریم !
از طرفی هم بحث اینترنت ملی مطرحه که مشخص نیست این تغییرات و این سرعت دانلود به خاطر اینترنت ملی هست ، یا نه !؟

این سرعت لود پایین به خاطر اینتر ملی هست یا به خاط تست های چیلتر === ینگ مخابرات !؟

این سرعت شاتل و احتمالا بقیه ISP ها به خاطر اخطار های سازمان تنظیم مقرارت رادیویی هست یا به خاطر اخطار های مخابرات و ... ؟!

چرا با اینکه پینگ پایینه و سرعت دان فضایی شده ، سرعت لود اومده پایین !؟

لطفا اگر کسی در این موارد چیزی میدونه یا اطلاعات کافی داره به ما هم بگه !!

سلام به دوستان .

نمیدونم توجه کردین یا نه : تو این چند هفته اخیر اینترنت تغییرات عجیبی کرده ( لاااقل شاتل که اینطور بوده ).
مثلا سرعت های خطوط 512 مگابات ، شده بین 2 تا 3 مگابات ( 332kb ) در ثانیه !!!! ( من دارم شاخ در میارم ( تقریبا 2 تا 3هفته هست که اینطوری شده ) .

از طرفی پینگ ها به شدت اومده پایین !!! قبلا که بین 400 تا 500 بود . الان شده بین 250 تا 350 !!! با تمام این تفاصیر نکته بسیار عجیب و بدون پاسخ اینه که سرعت لود صفحات گاها خیلی تاخیر دار شده ( یا اینکه سرعت فضایی شده و پینگ هم پایینه ) ، اما سرعت باز شدن صفحات خیلی از سایت ها به شدت اومده پایین !!! این نشون میده که سرعت لود صفحات به چیزی به غیر از پینگ هم ربط داره که ما از اون بی خبریم !
از طرفی هم بحث اینترنت ملی مطرحه که مشخص نیست این تغییرات و این سرعت دانلود به خاطر اینترنت ملی هست ، یا نه !؟

این سرعت لود پایین به خاطر اینتر ملی هست یا به خاط تست های چیلتر === ینگ مخابرات !؟

این سرعت شاتل و احتمالا بقیه ISP ها به خاطر اخطار های سازمان تنظیم مقرارت رادیویی هست یا به خاطر اخطار های مخابرات و ... ؟!

دوست عزیز شما پینگ با 4.2.2.4 میگیرد و میگید 350 هست این معیار نیست ممکمه پینگ شما با اون سایتی که کند باز میشه 1000 باشه.

دوستان ، چیکار کنیم نویز کم شه رو خطمون ؟ ممکنه از مودم باشه ؟ به نظر خودم از مودمه ، عمرشو کرده فک کنم . یه مدت هست SNR ـم شدیدا اومده پایین ، Downstream SNR از 32 اومده رو 17 21 11 :|

سلام به دوستان .

دقیقا هم تو این دو سه هفته که شما دارین حال میکنین نت ما داغون شده :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or