Capitan Tom
کاربر سایت
برای پینگ فقط دنبال وایرلس باش. قید Adsl رو بزن.
برای پینگ فقط دنبال وایرلس باش. قید Adsl رو بزن.
مشکل از DNS سرور ها هست احتمالا ! یه چند مدت صبر کن درست میشه . منم بعضی وقتا اینطور میشم 1!وضعیت من درست شد اما خیلی پاکت لاست دارم! به این دلیل فعلا آنلاین تعطیله!
پینگ 105 تا 109 میلی!
![]()
سلام
یکی Traceroute رو توضیح میده که چیه و به چه درد می خوره؟ مثلا همین عکس بالایی رو توضیح بدید خیلی خوب میشه.
ماله تو از 14 15 شروع میشه چونکه وایرلس نیستو کیفیت رو ADSL پایین هست ! بین 4.2.2.4 و 4.2.2.6 هم تفاوتی نیست هر 2 یک مسیر رو طی میکنن و احتمالا از یک میزبان استفاده میکنن !اینم ماله من
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم تریسی که گرفتم.یکی میشه بگه چرا پینگم اولم (با ISP ؟؟) اینقدر بالاس؟ماله همه از 1 شروع میشه ماله من از 14 ~ 15....
![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه : سرعت دانلود 80 برا نامحدود 256 مناسبه ؟
پ.ن.یه سوال دیگه : تفاوت بین 4.2.2.4 و 4.2.2.6 چیه؟کلا یه توضیح بدید دربارشون ممنون میشم.
کلی فایل ریخته سرم کممممممممممممککککککککککک