بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1626297617.png

http://www.speedtest.net/result/1626297617.png

! Number 1 ISP

من خودم شیراز شهرک گلستان هستم . شاتل که معلوم نیست چیکار میکنه و پارس آنلاین هم اطمینانی بهش نیست بهش بگو آسیاتک 2 مگ بگیره نونش تو روغنه . من خودم داشتم یه 512 شبا زیره 70 80 نمیومد . >:d
ممنون پس همون آسیاتک خوبه دیگه؟
ممنون.

بسیار مهم: شركت‌هاي مخابرات چند استان از فروش اینترنت منع شدن

در صورتي كه سطح كيفيت سرويس پايين‌تر از سطح كيفيت مقرر شده در SLA باشد، اپراتور ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود اما براين اساس اپراتور نمي‌واند به طور مكرر سطح كيفيت سرويس را پايين آورده و خسارت پرداخت كند.

به گزارش ایتنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، رضواني معاون نظارت و اعمال مقررات با اشاره به اين امر كه پهناي باند فروخته شده به صورت اختصاصي (Dedicated) به مشتركين توسط شركت‌هاي ارائه كننده سرويس بايد به صورت شبانه روزي در اختيار آنها باشد اظهار داشت: اگر پهناي باند به صورت اشتراكي به مشتركين فروخته شود بايد بر مبناي نرخ اشتراك توافق شده در قرارداد بين مشترك و شركت ارائه دهنده سرويس، به مشترك ارائه شود.

رضواني گفت: در صورت تكرار وضعيت فوق‌الذكر، ارائه سرويس توسط اپراتور تا زماني كه سطح كيفيت سرويس را به سطح مطلوب برگرداند متوقف خواهد شد.

وي افزود: شركت‌هاي مخابرات استان آذربايجان غربي، قزوين و خوزستان به دليل عدم تناسب پهناي باند خريداري شده و پهناي باند فروخته شده، از فروش سرويس‌هاي اينترنتي منع شده‌اند و ارائه سرويس از سوي اين شركت‌ها تخلف محسوب مي‌شود و چنانچه كساني اقدام به دريافت سرويس از آنها نمايند نمي‌توانند انتظار كيفيت مطلوب را داشته باشند.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در خصوص شركت‌هاي فوق بيان كرد: اين شركت‌ها تا زماني كه پهناي باند خود را ترميم نكنند و كيفيت سرويس خود را به سطح مطلوب نرسانند اجازه فروش نخواهند داشت.

در صورتي كه سطح كيفيت سرويس پايين‌تر از سطح كيفيت مقرر شده در SLA باشد، اپراتور ملزم به پرداخت خسارت خواهد بود اما براين اساس اپراتور نمي‌واند به طور مكرر سطح كيفيت سرويس را پايين آورده و خسارت پرداخت كند.

به گزارش ایتنا از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، رضواني معاون نظارت و اعمال مقررات با اشاره به اين امر كه پهناي باند فروخته شده به صورت اختصاصي (Dedicated) به مشتركين توسط شركت‌هاي ارائه كننده سرويس بايد به صورت شبانه روزي در اختيار آنها باشد اظهار داشت: اگر پهناي باند به صورت اشتراكي به مشتركين فروخته شود بايد بر مبناي نرخ اشتراك توافق شده در قرارداد بين مشترك و شركت ارائه دهنده سرويس، به مشترك ارائه شود.

رضواني گفت: در صورت تكرار وضعيت فوق‌الذكر، ارائه سرويس توسط اپراتور تا زماني كه سطح كيفيت سرويس را به سطح مطلوب برگرداند متوقف خواهد شد.

وي افزود: شركت‌هاي مخابرات استان آذربايجان غربي، قزوين و خوزستان به دليل عدم تناسب پهناي باند خريداري شده و پهناي باند فروخته شده، از فروش سرويس‌هاي اينترنتي منع شده‌اند و ارائه سرويس از سوي اين شركت‌ها تخلف محسوب مي‌شود و چنانچه كساني اقدام به دريافت سرويس از آنها نمايند نمي‌توانند انتظار كيفيت مطلوب را داشته باشند.

معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در خصوص شركت‌هاي فوق بيان كرد: اين شركت‌ها تا زماني كه پهناي باند خود را ترميم نكنند و كيفيت سرويس خود را به سطح مطلوب نرسانند اجازه فروش نخواهند داشت.

ماله استان فارس هم همچین خوب نیست . کلا ئیتای مخابراتش شبا پکیده سرعت 1 تا 10 کیلوبایت و پینگ هم 2500 هست . برم یه شکایتی تنظیم کنم بفرستم بگم که کم فروشی میکنه ولی تو روز خوبه . بدیش اینه که من آپدیت بازی ها و پچ ها رو باید از ترافیک خودم دانلود کنم همین عرضه ی جهاد 3 تا حالا 1.5 آپدیتش بهم نشسته و بگذریم که موزیک و فیلم :d دانلود نمیکنم .
ولی قبلا که بازی در دسترس نبود بیکار بودیم شبی 2 3 گیگ آشغال و چیز دانلود میکریدم و بیشتر این اواخر سرعت شده بود 11200 کیلوبایت که تستشم پست های قبلی هست :d

---------- نوشته در 08:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

اغلب بین 80 تا 110 هست . من مخابرات منطقه 4 هستم. بعد از کند شدن اخیر اینترنت وضع این شده مضاف بر بسته شدن پورت 443 (ssl ) گوگل!!!

بازی هم میکنی که حرص پینگ رو میزنی ؟‌ :d خدا رو شکر کن که همینم بدتر نمیشه . هوتن هم پینگی مثل تو داره . 85 بود ماله اون با 4.2.2.4 .

من خودم آذربایجان غربی هستم! و باید بگم مخابرات اینجا پینگش همیشه پایین 120 هست! حالا چرا میخوان درشو تخته کنن الله اعلم!
البته شهر ما که اینطوره! بقیه شهره ها خبر ندارم!

کسی با اختلال توی اینترنت مواجه نیست ؟ من 3 تا isp چک کردم هر 3 تا خیلی چیز هارو یا نمیارن یا به زور میارن . خیلی چیزا هم مثل xfire کار نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or