rametzio
کاربر سایت
شبانه رو که گند زدن.البته 50 هه ولی بازم خوب نیستمیره
پس چرا شبانه افتضاحه ؟
شبانه رو که گند زدن.البته 50 هه ولی بازم خوب نیستمیره
پس چرا شبانه افتضاحه ؟
ربطی نداره ، کانال رو عوض کردم درست شد تقریبا رو 150 ـه . با نوسان 1.2خب این نشون میده نوسان پینگ بالاست به خاطره همین هم لگ دارید زیاد فرقی با پینگ تایم بالا نداره
وقتی شما در یک کشوری باشی که اینترنتش بالای 4 مگ و قانون کپی رایت توش رعایت شه پس مسلما سطح در امد ها تو اون کشور با معیار جهانی برابر هست پس می تویند اورجینال تهیه کنید.حمید جان به نظر من درست که این اینترنت در شان ما ها نیست!اما به جاش قانون کپی رایت تو اين كشور زیاد حساس نیست!شما می تونی هر نرم افزاری رو کپی کنی یا کرک و هیچکس هیچی بهت نگه!اگه تو خارج باشی به خاطر یه نرم افزار c-h-o-s-o-o بايد 60 دلار پووول بدی|!![]()
حمید جان به نظر من درست که این اینترنت در شان ما ها نیست!اما به جاش قانون کپی رایت تو اين كشور زیاد حساس نیست!شما می تونی هر نرم افزاری رو کپی کنی یا کرک و هیچکس هیچی بهت نگه!اگه تو خارج باشی به خاطر یه نرم افزار c-h-o-s-o-o بايد 60 دلار پووول بدی|!![]()

خب دوستان من یه چرتی گفتم ما رو ببخشین و دیگه تمومش کنید ممنونچرا تو اروپا از وقتی که یه نوزاد دنیا میاد براش حساب باز میکنن و همینجور پول براش پس انداز میشه ؟ چرا همیشه همه امکانات برای اونا فراهم هست و بیشتر چیز ها براشون رایگان یا ارزون هست ؟ چرا درآمدشون همگی بالای 100 هزار دلار در ماه هست و به یورو هم یه کمی کمتر ولی در همین حد . و اینم بکم نمیان مثل ما یه اکانت اینترنت بخرن 40 هزار تومن واسه یک ماه که وسط ماه ترافیکش تموم بشه و بری چند گیگه دیگه شارژ کنی سرجمع میشه 60 تومن و بخوای حساب کنی اونجا میان 15 تومن میدن اینترنت چندین مگابیتی نامحدود (کلا با 10 تومن مثلا به پول ما میشه اونجا بهترین اینترنت رو گرفت ) آقا با بقیش میره یه بازی ارجینال میخره واسه این ماهش حالشو میبره . حالا بماند با اون درآمدو اینا میخوا د چیکار کنه . این مثال مطابق با درآمد و هزینه ما جهان سومی ها بیچاره بود و تازه ایران رو باید بندازن تو یه جهانه دیگه ترکیه رو میشه جهان سوم حساب کرد و همچنین عراق و افغانستان . دیشب تو عرصه ی جهاد 3 یه عراقی دیدم همچین تو سرور خاک و خون به پا کرده بود گفتم پینگت چنده گفتش 80 اینا گفتم اینترنت گفت 2 مگ نامحدود ماهی حول و حوش 20 دلار به پول خودشون حساب نکرد برام . از ماتحت سوختم
راستی همون برنامه ای که میگی فکر نکنم 80 درصد شهروندا بخوان بخرنش میرن کرک دانلود میکنن اونی که میخره ارگان ها دولتی هستندکه نیاز مبرم دارن و میرن هی میخرن به تعداد زیاد . کلا نمیشه مقایسه کرد بی خیال شو . تو اگر تونستی ایران رو با همین ترکیه مقایسه کنی من P3rsia_King رو تغییر میدم میزارم Dunkey_King !
چرا تو اروپا از وقتی که یه نوزاد دنیا میاد براش حساب باز میکنن و همینجور پول براش پس انداز میشه ؟ چرا همیشه همه امکانات برای اونا فراهم هست و بیشتر چیز ها براشون رایگان یا ارزون هست ؟ چرا درآمدشون همگی بالای 100 هزار دلار در ماه هست و به یورو هم یه کمی کمتر ولی در همین حد . و اینم بکم نمیان مثل ما یه اکانت اینترنت بخرن 40 هزار تومن واسه یک ماه که وسط ماه ترافیکش تموم بشه و بری چند گیگه دیگه شارژ کنی سرجمع میشه 60 تومن و بخوای حساب کنی اونجا میان 15 تومن میدن اینترنت چندین مگابیتی نامحدود (کلا با 10 تومن مثلا به پول ما میشه اونجا بهترین اینترنت رو گرفت ) آقا با بقیش میره یه بازی ارجینال میخره واسه این ماهش حالشو میبره . حالا بماند با اون درآمدو اینا میخوا د چیکار کنه . این مثال مطابق با درآمد و هزینه ما جهان سومی ها بیچاره بود و تازه ایران رو باید بندازن تو یه جهانه دیگه ترکیه رو میشه جهان سوم حساب کرد و همچنین عراق و افغانستان . دیشب تو عرصه ی جهاد 3 یه عراقی دیدم همچین تو سرور خاک و خون به پا کرده بود گفتم پینگت چنده گفتش 80 اینا گفتم اینترنت گفت 2 مگ نامحدود ماهی حول و حوش 20 دلار به پول خودشون حساب نکرد برام . از ماتحت سوختم
راستی همون برنامه ای که میگی فکر نکنم 80 درصد شهروندا بخوان بخرنش میرن کرک دانلود میکنن اونی که میخره ارگان ها دولتی هستندکه نیاز مبرم دارن و میرن هی میخرن به تعداد زیاد . کلا نمیشه مقایسه کرد بی خیال شو . تو اگر تونستی ایران رو با همین ترکیه مقایسه کنی من P3rsia_King رو تغییر میدم میزارم Dunkey_King !

ارزون هست ؟ چرا درآمدشون همگی بالای 100 هزار دلار در ماه هست ؟
Dunkey_King !

باید اسمتو تغییر بدی قول دادی ها!۱۰۰ هزار دلار !؟ میدونی دلاری چند تومنه !؟ احساساتی شدی شما الان !
صد هزار دلاری هم دارن به وفور ولی متوسطش یه چیزی کمتره ! اونجا مثل ایران نیست که یکی 800 هزار تومن درآمد داره میگن پولداره !دادا دمت گرم خیلی خندوندیمون!REP!!حتی آواتارمم خنده اش گرفت!!!!! کی حقوقش 100 هزار دلاره؟اومدی حرف بزنی راه رفتی!!!!!100 هزار دلار برابر است با 100 میلیون در ایران!

اينجا كه افغانستان نيست كه !!!این حرفی که الان زدی یعنی این که معلم های دبیرستان خیلی پولدارند!آخه معلم فیزیک من ماهی3/1میلیون درآمد داره!!!!بذار حساب کتاب کنیم :من یه معلم خصوصی دارم که روزی 5 تا کلاس میره و به خاطر هر کلاس 21 تومان میگیره خب حالا عمل ضرب رو انجام میدیم:100 هزار که نه ولی بیشترشون بالای 10 هزار دلار هست مگه نیست ؟ مکمه اونا هم مثل ما هستن ؟ ماهی 500 600 دلار تازه خوبه خوبش ؟ من نمیدونم چنده ولی درآمدشون خیلی زیاده .
صد هزار دلاری هم دارن به وفور ولی متوسطش یه چیزی کمتره ! اونجا مثل ایران نیست که یکی 800 هزار تومن درآمد داره میگن پولداره !![]()
100 هزار که نه ولی بیشترشون بالای 10 هزار دلار هست مگه نیست ؟ مکمه اونا هم مثل ما هستن ؟ ماهی 500 600 دلار تازه خوبه خوبش ؟ من نمیدونم چنده ولی درآمدشون خیلی زیاده .
صد هزار دلاری هم دارن به وفور ولی متوسطش یه چیزی کمتره ! اونجا مثل ایران نیست که یکی 800 هزار تومن درآمد داره میگن پولداره !![]()
این کار پیشگامان خیلی سود داره! اول اینکه برای مشتریک خودش! دوم برای اینکه یک رقابت بین شرکت های pap برای ارائه اینرتنت ارزان ایجاد میکنه! و سوم اینکه رقابت جالی بین زیر ساخت و خودش ایجاد میکنه! چون اونوقت معلوم میشه که بله یه شرکتی پیدا شده که اینرتنت رو خودش میاره و قیمت کمتر نسبت به زیر ساخت!
به هر حال امیدوارم هرچه زودتر اوکی بشه!
شما چیزی به اسم ارزش پول رو شنیدی ؟ باید هم اونجا حقوقشون خیلی بیشتر از ما باشه به هزار یک دلیل که من در اون حد نیستم بخوام توضیح بدم فقط یه دلیلش میتونه گرون بودن کشور آمریکا باشه
یه مثال میزنم واسه اونا ۶۰ دلار آنچنان پولی نیست ولی واسه ما ۶۰ هزار تومن خیلی زیاده که بخوایم پول بازی بدیم ! و خیلی مثال های دیگه که مثلا اگه قیمت محصول X هزار تومن باشه تو ایران ( شما محصول رو یه محصول خوراکی در نظر بگیر ) قطعا تو آمریکا همونو بهت میدن ۱۰ تا ۲۰ دلار ! واسه اونا ۱۰ دلار پولی نیست اما واسه ما ۱۰ هزار تومن خیلی
همه چیز به درآمد بر نمیگرده اقتصاد ما داغونه ربطی به درآمد نداره انتظار نداری که با این وضعیت بیان درآمد ها رو ۱۰ برابر کنن !؟ وقتی اقتصاد این مملکت درست شد همه چی درست میشه
مثال خوراکی رو هم نوشابه پپسی در نظر بگیر و قیمت اینجا رو با آمریکا مقایسه کن ( البته خوراکی که نه نوشیدنی )