بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حمید جان به نظر من درست که این اینترنت در شان ما ها نیست!اما به جاش قانون کپی رایت تو اين كشور زیاد حساس نیست!شما می تونی هر نرم افزاری رو کپی کنی یا کرک و هیچکس هیچی بهت نگه!اگه تو خارج باشی به خاطر یه نرم افزار c-h-o-s-o-o بايد 60 دلار پووول بدی|!|-)
وقتی شما در یک کشوری باشی که اینترنتش بالای 4 مگ و قانون کپی رایت توش رعایت شه پس مسلما سطح در امد ها تو اون کشور با معیار جهانی برابر هست پس می تویند اورجینال تهیه کنید.
اصلا اگه نخواستید اورجینال بخری اینترنت پر سرعت داری میتونی کرک شده دانلود کنی دیگه پلیس برای اجرای قانون کپی رایت تو خونت که نمیاد؟؟؟!!!

حمید جان به نظر من درست که این اینترنت در شان ما ها نیست!اما به جاش قانون کپی رایت تو اين كشور زیاد حساس نیست!شما می تونی هر نرم افزاری رو کپی کنی یا کرک و هیچکس هیچی بهت نگه!اگه تو خارج باشی به خاطر یه نرم افزار c-h-o-s-o-o بايد 60 دلار پووول بدی|!|-)

چرا تو اروپا از وقتی که یه نوزاد دنیا میاد براش حساب باز میکنن و همینجور پول براش پس انداز میشه ؟ چرا همیشه همه امکانات برای اونا فراهم هست و بیشتر چیز ها براشون رایگان یا ارزون هست ؟ چرا درآمدشون همگی بالای 100 هزار دلار در ماه هست و به یورو هم یه کمی کمتر ولی در همین حد . و اینم بکم نمیان مثل ما یه اکانت اینترنت بخرن 40 هزار تومن واسه یک ماه که وسط ماه ترافیکش تموم بشه و بری چند گیگه دیگه شارژ کنی سرجمع میشه 60 تومن و بخوای حساب کنی اونجا میان 15 تومن میدن اینترنت چندین مگابیتی نامحدود (کلا با 10 تومن مثلا به پول ما میشه اونجا بهترین اینترنت رو گرفت ) آقا با بقیش میره یه بازی ارجینال میخره واسه این ماهش حالشو میبره . حالا بماند با اون درآمدو اینا میخوا د چیکار کنه . این مثال مطابق با درآمد و هزینه ما جهان سومی ها بیچاره بود و تازه ایران رو باید بندازن تو یه جهانه دیگه ترکیه رو میشه جهان سوم حساب کرد و همچنین عراق و افغانستان . دیشب تو عرصه ی جهاد 3 یه عراقی دیدم همچین تو سرور خاک و خون به پا کرده بود گفتم پینگت چنده گفتش 80 اینا گفتم اینترنت گفت 2 مگ نامحدود ماهی حول و حوش 20 دلار به پول خودشون حساب نکرد برام . از ماتحت سوختم :|

راستی همون برنامه ای که میگی فکر نکنم 80 درصد شهروندا بخوان بخرنش میرن کرک دانلود میکنن اونی که میخره ارگان ها دولتی هستندکه نیاز مبرم دارن و میرن هی میخرن به تعداد زیاد . کلا نمیشه مقایسه کرد بی خیال شو . تو اگر تونستی ایران رو با همین ترکیه مقایسه کنی من P3rsia_King رو تغییر میدم میزارم Dunkey_King !

• Like
Reactions: dude
چرا تو اروپا از وقتی که یه نوزاد دنیا میاد براش حساب باز میکنن و همینجور پول براش پس انداز میشه ؟ چرا همیشه همه امکانات برای اونا فراهم هست و بیشتر چیز ها براشون رایگان یا ارزون هست ؟ چرا درآمدشون همگی بالای 100 هزار دلار در ماه هست و به یورو هم یه کمی کمتر ولی در همین حد . و اینم بکم نمیان مثل ما یه اکانت اینترنت بخرن 40 هزار تومن واسه یک ماه که وسط ماه ترافیکش تموم بشه و بری چند گیگه دیگه شارژ کنی سرجمع میشه 60 تومن و بخوای حساب کنی اونجا میان 15 تومن میدن اینترنت چندین مگابیتی نامحدود (کلا با 10 تومن مثلا به پول ما میشه اونجا بهترین اینترنت رو گرفت ) آقا با بقیش میره یه بازی ارجینال میخره واسه این ماهش حالشو میبره . حالا بماند با اون درآمدو اینا میخوا د چیکار کنه . این مثال مطابق با درآمد و هزینه ما جهان سومی ها بیچاره بود و تازه ایران رو باید بندازن تو یه جهانه دیگه ترکیه رو میشه جهان سوم حساب کرد و همچنین عراق و افغانستان . دیشب تو عرصه ی جهاد 3 یه عراقی دیدم همچین تو سرور خاک و خون به پا کرده بود گفتم پینگت چنده گفتش 80 اینا گفتم اینترنت گفت 2 مگ نامحدود ماهی حول و حوش 20 دلار به پول خودشون حساب نکرد برام . از ماتحت سوختم :|

راستی همون برنامه ای که میگی فکر نکنم 80 درصد شهروندا بخوان بخرنش میرن کرک دانلود میکنن اونی که میخره ارگان ها دولتی هستندکه نیاز مبرم دارن و میرن هی میخرن به تعداد زیاد . کلا نمیشه مقایسه کرد بی خیال شو . تو اگر تونستی ایران رو با همین ترکیه مقایسه کنی من P3rsia_King رو تغییر میدم میزارم Dunkey_King !
خب دوستان من یه چرتی گفتم ما رو ببخشین و دیگه تمومش کنید ممنون

آخرین ویرایش:

100 هزار دلار ؟ میدونم الکی یه چیزی گفتی که گفته باشه ;)

ارزون هست ؟ چرا درآمدشون همگی بالای 100 هزار دلار در ماه هست ؟
Dunkey_King !
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))
دادا دمت گرم خیلی خندوندیمون!REP!!حتی آواتارمم خنده اش گرفت!!!!! کی حقوقش 100 هزار دلاره؟اومدی حرف بزنی راه رفتی!!!!!100 هزار دلار برابر است با 100 میلیون در ایران!=))
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))باید اسمتو تغییر بدی قول دادی ها!

آخرین ویرایش:
۱۰۰ هزار دلار !؟‌ میدونی دلاری چند تومنه !؟ احساساتی شدی شما الان !

100 هزار که نه ولی بیشترشون بالای 10 هزار دلار هست مگه نیست ؟ مکمه اونا هم مثل ما هستن ؟ ماهی 500 600 دلار تازه خوبه خوبش ؟ من نمیدونم چنده ولی درآمدشون خیلی زیاده .

دادا دمت گرم خیلی خندوندیمون!REP!!حتی آواتارمم خنده اش گرفت!!!!! کی حقوقش 100 هزار دلاره؟اومدی حرف بزنی راه رفتی!!!!!100 هزار دلار برابر است با 100 میلیون در ایران!
صد هزار دلاری هم دارن به وفور ولی متوسطش یه چیزی کمتره ! اونجا مثل ایران نیست که یکی 800 هزار تومن درآمد داره میگن پولداره ! :|

100 هزار که نه ولی بیشترشون بالای 10 هزار دلار هست مگه نیست ؟ مکمه اونا هم مثل ما هستن ؟ ماهی 500 600 دلار تازه خوبه خوبش ؟ من نمیدونم چنده ولی درآمدشون خیلی زیاده .

صد هزار دلاری هم دارن به وفور ولی متوسطش یه چیزی کمتره ! اونجا مثل ایران نیست که یکی 800 هزار تومن درآمد داره میگن پولداره ! :|
اينجا كه افغانستان نيست كه !!!این حرفی که الان زدی یعنی این که معلم های دبیرستان خیلی پولدارند!آخه معلم فیزیک من ماهی3/1میلیون درآمد داره!!!!بذار حساب کتاب کنیم :من یه معلم خصوصی دارم که روزی 5 تا کلاس میره و به خاطر هر کلاس 21 تومان میگیره خب حالا عمل ضرب رو انجام میدیم:
21*5=105
اوهو!اگه اینطوریه منم میرم معلم فیزیک میشم!!!
105*30=3/1 میلیون تومن !!!!!آقا خداحافظ من دیگه میرم معلم فیزیک میشم موفق باشین کلا هم دیگه نمیام!!!!:d:d:d:d:d:d:d:d:d

شما چیزی به اسم ارزش پول رو شنیدی ؟‌ باید هم اونجا حقوقشون خیلی بیشتر از ما باشه به هزار یک دلیل که من در اون حد نیستم بخوام توضیح بدم فقط یه دلیلش میتونه گرون بودن کشور آمریکا باشه
یه مثال میزنم واسه اونا ۶۰ دلار آنچنان پولی نیست ولی واسه ما ۶۰ هزار تومن خیلی زیاده که بخوایم پول بازی بدیم !‌ و خیلی مثال های دیگه که مثلا اگه قیمت محصول X هزار تومن باشه تو ایران ( شما محصول رو یه محصول خوراکی در نظر بگیر )‌ قطعا تو آمریکا همونو بهت میدن ۱۰ تا ۲۰ دلار ! واسه اونا ۱۰ دلار پولی نیست اما واسه ما ۱۰ هزار تومن خیلی
همه چیز به درآمد بر نمیگرده اقتصاد ما داغونه ربطی به درآمد نداره انتظار نداری که با این وضعیت بیان درآمد ها رو ۱۰ برابر کنن !؟ وقتی اقتصاد این مملکت درست شد همه چی درست میشه
مثال خوراکی رو هم نوشابه پپسی در نظر بگیر و قیمت اینجا رو با آمریکا مقایسه کن ( البته خوراکی که نه نوشیدنی )

این کار پیشگامان خیلی سود داره! اول اینکه برای مشتریک خودش! دوم برای اینکه یک رقابت بین شرکت های pap برای ارائه اینرتنت ارزان ایجاد میکنه! و سوم اینکه رقابت جالی بین زیر ساخت و خودش ایجاد میکنه! چون اونوقت معلوم میشه که بله یه شرکتی پیدا شده که اینرتنت رو خودش میاره و قیمت کمتر نسبت به زیر ساخت!
به هر حال امیدوارم هرچه زودتر اوکی بشه!

پیشگامان با ایجاد یک درگاه اینترنت جدید می تونه پهنای باند ارزانتر و با کیفیت تری ارائه بده. جریان پیشگامان شبیه IPM میشه اونوقت که یک درگاه جدا در اختیار دارند.
از طرفی توجه داشته باش که پیشگامان در هر نقطه ای از کشور که بخواد پهنای باند ارائه بده باید از لینک های مخابرات یا زیرساخت استفاده کنه که خود این موضوع باعث افزایش هزینه ی تمام شده ی پهنای باند برای کاربر خواهد شد. (هزینه ی انتقال پهنای باند هم به هزینه ی پهنای باند خالص اضافه خواهد شد) ، اما به نظر نمیرسه قیمت نهایی پهنای باند خیلی زیاد افزایش پیدا کنه و مطمئناً قیمت پهنای باند ارائه شده ارزان تر هست نسبت به زیرساخت.

بنده هم امیدوارم این کار انجام بشه و فضای رقابتی ایجاد بشه تا قیمت پهنای باند کاهش پیدا کنه.

دو تست:

1616395914.png

1616397044.png

شما چیزی به اسم ارزش پول رو شنیدی ؟‌ باید هم اونجا حقوقشون خیلی بیشتر از ما باشه به هزار یک دلیل که من در اون حد نیستم بخوام توضیح بدم فقط یه دلیلش میتونه گرون بودن کشور آمریکا باشه
یه مثال میزنم واسه اونا ۶۰ دلار آنچنان پولی نیست ولی واسه ما ۶۰ هزار تومن خیلی زیاده که بخوایم پول بازی بدیم !‌ و خیلی مثال های دیگه که مثلا اگه قیمت محصول X هزار تومن باشه تو ایران ( شما محصول رو یه محصول خوراکی در نظر بگیر )‌ قطعا تو آمریکا همونو بهت میدن ۱۰ تا ۲۰ دلار ! واسه اونا ۱۰ دلار پولی نیست اما واسه ما ۱۰ هزار تومن خیلی
همه چیز به درآمد بر نمیگرده اقتصاد ما داغونه ربطی به درآمد نداره انتظار نداری که با این وضعیت بیان درآمد ها رو ۱۰ برابر کنن !؟ وقتی اقتصاد این مملکت درست شد همه چی درست میشه
مثال خوراکی رو هم نوشابه پپسی در نظر بگیر و قیمت اینجا رو با آمریکا مقایسه کن ( البته خوراکی که نه نوشیدنی )

آفرین زدی تو خال ! منم کاملا با تو موافقم .

گفتم یه تست هم بزارم رکورد بزنم . شبانه چیز خیلی خوبی است . اینترنت ایگان چیز خوبی است . در ساعات رایگان بار ترافیک شبکه سبک میشود چونکه همه خوابند و کسی از اینترنت استفاده نمیکند . پَ نَ پَ عمه منه که سر ساعت 2 میزنه دانلود تا خود 7 صبح . چرا ؟ چونکه پول دادم باید استفاده کنم :|
اصلا من نخوام سرویس شبانه رایگان داشته باشم باید چه کسی رو ببینم ؟ الان من عملا نمیتونم از اینترنت استفاده کنم و این کم فروشی محسوب میشه سرعت دانلود 10 کیلوبایت به زور !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Persian-Masoud
مدير عامل شركت زيرساخت تاكيد كرد: هوشمند بودن شبكه و فقدان قطعي در ارتباطات زيرساخت

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت با بيان اين كه شبكه زيرساخت هوشمند است گفت: زماني كه قطعي در مسيري اتفاق بيفتد، ارتباط به دليل هوشمند بودن شبكه از مسير ديگري برقرار مي‌شود.

محمود خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌كه به دليل هوشمند بودن شبكه ارتباطات زيرساخت، قطعي نداريم اظهار كرد: شركت‌هايي كه ارتباط نقطه به نقطه از ما مي‌گيرند، بايد مسير «رزرو» داشته باشند كه اين كار صورت گرفته و ما هيچ زماني قطعي نداريم.

خسروي درباره SLA - توافقنامه سطح خدمات - هم با بيان اين‌كه اين موضوع از طرف سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ما ابلاغ شده است اظهار كرد: ما اعلام آمادگي كرديم و هر اپراتوري كه آماده باشد با آن قرارداد SLA امضاء خواهيم كرد.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت گفت: شبکه فيبر نوري شرکت ارتباطات زيرساخت طي برنامه پنج‌ ساله پنجم توسعه، 20 هزار کيلومتر توسعه مي‌يابد.

به گزارش ايسنا، شركت ارتباطات‌ زيرساخت با هماهنگي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي دو سرويس موجود در شركت ارتباطات زيرساخت SLA مي‌دهد، يكي از اين سرويس‌ها، سرويس لينك نقطه به نقطه است كه مهم‌ترين مشتريان آن همراه اول، شركت مخابرات ايران و ايرانسل هستند.

سرويس دوم كه SLA براي آن مصوب شده سرويس شبكه ديتاست كه با جلسات سه جانبه بين شركت ارتباطات زيرساخت، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و شركت مخابرات ايران هماهنگي لازم براي اجرايي كردن آن به‌عمل آمده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or