بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نمیدونم پیشگامان چطوری میخواد همچین کاری رو انجام بده!
اما اگر انجام بده قیمت اینترنت براش بسیار بسیار ارزونتر تموم میشه! + پینگ بسیار کمتری میتونه ارائه بده! به هر حال امیدوارم بتونه اینکارو انجام بده هرچند این کارش نقض قانون دیک*تاتوری اینترنتی ایران هست.

سلام
اینتر نت ما 3-4 روزه قاطی کرده "یاهو و گوگل باز نمیشه تایم اوت میده 50 درصد سایت ها برا ی من اینجوری شده (حتی اون سایت هایی که تو لیست پیوند هاست) به ای اس پی زگ زدم گفتن مشکل سراسریه !!!
واقعا تون این چند روزه نتونستم هیچ کاری با نتم انجام بدم جایی هم جواب درست حسابی نمیدن که ..
دوستان شما هم مشکل منو دارید ؟ به نظرتون کی این مصیب تموم میشه !!؟
اگه خبر تازه ای شد بگید :((
دلمون به همین اینترنت فوق پرسرعت ایران خوش بود که اونم اینجوری شد!

نمیدونم پیشگامان چطوری میخواد همچین کاری رو انجام بده!
اما اگر انجام بده قیمت اینترنت براش بسیار بسیار ارزونتر تموم میشه! + پینگ بسیار کمتری میتونه ارائه بده! به هر حال امیدوارم بتونه اینکارو انجام بده هرچند ...

یک زمانی بحث PAP ها سر این بود که زیرساخت پهنای باند را گرون میخره و علت گرونی اینترنت اینه ، زیرساخت در پاسخ گفت هر کسی میتونه پهنای باند را ارزون تر از ما بخره بسم الله! اینجا تقریباً هیچ شرکتی وارد عمل نشد. علتش این بود که عامل مهم گرونی اینترنت هزینه ی ترنسمیشن پهنای باند تا تهران و هزینه ی نگهداری شبکه بود که باعث میشد قیمت هر STM1 از 11 میلیون تومان در لب مرز با بیش از 3 برابر و حدود 35 میلیون تومان در تهران تحویل PAP یا ISDP داده بشه.

این موضوع گذشت تا اینکه مدت ها پیش خبر رسید که پیشگامان (پیشگامان توسعه ی ارتباطات) قصد داره با سرمایه گذاری خودش از کابل های دریایی جنوب کشور یک مسیر به اینترنت برقرار کنه. خوب اونها از خیلی وقت پیش پیگیر این موضوع هستند و علتش هم این هست که این شرکت سرمایه ی زیادی داره و در زمینه های IT خیلی فعال هستند. همین پیشگامان بود که برای اولین بار مجوز اجرای پروژه ی فیبر به خانه در ایران را داشت و بعد از اونها به مخابرات منتقل شد.

راه اندازی سرور کرج در speedtest.net هم در واقع کار پیشگامان هست! (شبدیز یکی از نمایندگی های پیشگامان در تهران هست)

در کل به نظر من هم با این کار هزینه ی اینترنت خیلی کمتر برای اونها تموم میشه، در واقع اونها خودشون یک گیت وی میشند. با انجام این کار برای اولین بار بخش خصوصی پهنای باند را وارد کشور و بعد توزیع میکنه.
ولی به احتمال زیاد اونها پهنای باند را تا تهران انتقال نمیدند(منظورم اینه که مثل زیرساخت عمل نمی کنند) و حتماً مکانیزم های دیگه ای برای توزیع پهنای باند به کار برده میشه تا هزینه ی ارائه ی پهنای باند افزایش پیدا نکنه.

یک زمانی بحث PAP ها سر این بود که زیرساخت پهنای باند را گرون میخره و علت گرونی اینترنت اینه ، زیرساخت در پاسخ گفت هر کسی میتونه پهنای باند را ارزون تر از ما بخره بسم الله! اینجا تقریباً هیچ شرکتی وارد عمل نشد. علتش این بود که عامل مهم گرونی اینترنت هزینه ی ترنسمیشن پهنای باند تا تهران و هزینه ی نگهداری شبکه بود که باعث میشد قیمت هر STM1 از 11 میلیون تومان در لب مرز با بیش از 3 برابر و حدود 35 میلیون تومان در تهران تحویل PAP یا ISDP داده بشه.

این موضوع گذشت تا اینکه مدت ها پیش خبر رسید که پیشگامان (پیشگامان توسعه ی ارتباطات) قصد داره با سرمایه گذاری خودش از کابل های دریایی جنوب کشور یک مسیر به اینترنت برقرار کنه. خوب اونها از خیلی وقت پیش پیگیر این موضوع هستند و علتش هم این هست که این شرکت سرمایه ی زیادی داره و در زمینه های IT خیلی فعال هستند. همین پیشگامان بود که برای اولین بار مجوز اجرای پروژه ی فیبر به خانه در ایران را داشت و بعد از اونها به مخابرات منتقل شد.

راه اندازی سرور کرج در speedtest.net هم در واقع کار پیشگامان هست! (شبدیز یکی از نمایندگی های پیشگامان در تهران هست)

در کل به نظر من هم با این کار هزینه ی اینترنت خیلی کمتر برای اونها تموم میشه، در واقع اونها خودشون یک گیت وی میشند. با انجام این کار برای اولین بار بخش خصوصی پهنای باند را وارد کشور و بعد توزیع میکنه.
ولی به احتمال زیاد اونها پهنای باند را تا تهران انتقال نمیدند(منظورم اینه که مثل زیرساخت عمل نمی کنند) و حتماً مکانیزم های دیگه ای برای توزیع پهنای باند به کار برده میشه تا هزینه ی ارائه ی پهنای باند افزایش پیدا نکنه.

یاد یه جوکی افتادم که میگه: " خداوند: همه انسانها در کارهای و تصمیمات خود آزادند، و هم اکنون توجه شمارا به جهنم جلب میکنم "
سیگنال زیر ساخت گفت هرکی ارزونتر میاره یا علی! درست! اما قانون میگه همین زیر ساخت تنها شرکتی هست که حق وارد کردن پهنای باند داره! هرچند در این مملکت چیزی که پشیزی ارزش نداره قانونه اما از طرفی پیشگامان هم قطعا این مشکل قانونی رو حل کرده که الان میخواد پهنای باند بگیره!
این کار پیشگامان خیلی سود داره! اول اینکه برای مشتریک خودش! دوم برای اینکه یک رقابت بین شرکت های pap برای ارائه اینرتنت ارزان ایجاد میکنه! و سوم اینکه رقابت جالی بین زیر ساخت و خودش ایجاد میکنه! چون اونوقت معلوم میشه که بله یه شرکتی پیدا شده که اینرتنت رو خودش میاره و قیمت کمتر نسبت به زیر ساخت!
به هر حال امیدوارم هرچه زودتر اوکی بشه!

منم منتظرم ببینم چی میشه ! اگه بشه زیرساخت باید بره جلو بوق بزنه ! دیگه بقیه ISP که نونشون سنگ میشه و هر چی نمایندگی تو شهر ها و بقیه جاها هستن هجوم میارن به پشگامان و در این حین یه هو یکی دیگه پهنای باند وارد میکنه و از اون ور مونواره ای میاد و یکدفعه یه اتفاقاتی می افته و اینا ! باید صبر کرد و منتظر تحولی عظیم بود گر چه آخرشم مثل نامحدود کردن اینترنت تموم میشه !

نمی دونم پیشگام جای دیگه سرویسش چه جوری ولی شبدیز که واقعا وحشتناکه سرویسش با dial-up فرق خاصی نداره ! تو خوده دفترشون WiMax مبین نت استفاده میکنن :دی

نمی دونم پیشگام جای دیگه سرویسش چه جوری ولی شبدیز که واقعا وحشتناکه سرویسش با dial-up فرق خاصی نداره ! تو خوده دفترشون WiMax مبین نت استفاده میکنن :دی

جدی نمیگی که ؟ یعنی خودشونم از یه جا دیگه سرویس میگیرن ولی هنوز سرویس میدن به ملت بدبخت ! جهان سوم که میگن کشورهای همسایه هست اینجا جهنم سوم هست :(

مگه کشور های عربی همسایه ما اسلامی نیستن ؟ پس چرا اونا این اختلالات رو ندارن ؟ تازه رابطشونم با کشور های استکبار خوبه ! :| ! ما که خر نیستیم ! حالیمونه ! فردا پس فردا هم یه طرح میدن مجلس که دور ایران دیوار بچینن نمیخوایم با دنیای بیرون ارتباط داشته باشه ! حرامه !

چرا نباید یه اینترنت سرعت تو این خراب شده پیدا بشه ؟ یدونه ! یدونه هم پیدا نمیشه ! چرا باید همیشه صبر کنم وقتی پینگ خوب شد بازی کنم ؟ یعنی نمیتونم خودم وقت تعیین کنم چه موقع چه کاری کنم ؟ همیشه باید به ساز بقیه برفصم ؟ !
یه اینترنت خوب بعد از عمری گیرمون اومد اونم همش یه ساعت پینگش lمیاد رو 120 بعدش هی میره رو 300 ! نوسانی شده ! من باید به کی گیر بدم ؟ )x زورم میگیره تو دنیا فقط ما اینقدر بدبختیم و هیچکسی هم به فکرمون نیست ! :crying1::crying:

:silenced::ziped: <========:ban:
حمید جان به نظر من درست که این اینترنت در شان ما ها نیست!اما به جاش قانون کپی رایت تو اين كشور زیاد حساس نیست!شما می تونی هر نرم افزاری رو کپی کنی یا کرک و هیچکس هیچی بهت نگه!اگه تو خارج باشی به خاطر یه نرم افزار c-h-o-s-o-o بايد 60 دلار پووول بدی|!|-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or