Amin 47
کاربر سایت
نپکی :d ماله من زور بزنه 150 !
ماله فقط شبا اینطور میشه که دلیلش واضح هست ! ولی وسط روز هم یدفعه میره فضا که از قضا یه اختلالاتی به وجود اومده که اونم ضرف 5 تا 10 دقیقه برطرف میشه ! سگ بزنه به این شانس ! الان 2 روز نیست از اختلالات گذشته ! تو ایران کلا باید ماهی یک بار این اینتنت رو تو دهن ما زهر ما کنن چون ایرانه الان دیگه نمیدونم چه خبره که هر روز ! WTF !
این اختلال از دیروز بعدازظهر شروع شده بود و الان ظاهراً برطرف شده. توی خبرها اومده بود که در تهران و از سمت مخابرات به دلایل نامعلومی اینترنت با اختلال مواجه شده اما در واقع فقط مربوط به تهران نبوده و در شهرهای دیگه هم اختلال اینترنت مشاهده شده. مشکل از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت هست که اکثراً به اشتباه میگند مخابرات.چه خبر جدیدی و چه مصیبتی واقعا!
خداییش اینترنت رو اصلا بدون اختلال در مملکت اسلامی ما تجربه کرده کسی؟
! ما که خر نیستیم ! حالیمونه ! فردا پس فردا هم یه طرح میدن مجلس که دور ایران دیوار بچینن نمیخوایم با دنیای بیرون ارتباط داشته باشه ! حرامه ! 
<========
مگه کشور های عربی همسایه ما اسلامی نیستن ؟ پس چرا اونا این اختلالات رو ندارن ؟ تازه رابطشونم با کشور های استکبار خوبه !! ما که خر نیستیم ! حالیمونه ! فردا پس فردا هم یه طرح میدن مجلس که دور ایران دیوار بچینن نمیخوایم با دنیای بیرون ارتباط داشته باشه ! حرامه !
چرا نباید یه اینترنت سرعت تو این خراب شده پیدا بشه ؟ یدونه ! یدونه هم پیدا نمیشه ! چرا باید همیشه صبر کنم وقتی پینگ خوب شد بازی کنم ؟ یعنی نمیتونم خودم وقت تعیین کنم چه موقع چه کاری کنم ؟ همیشه باید به ساز بقیه برفصم ؟ !
یه اینترنت خوب بعد از عمری گیرمون اومد اونم همش یه ساعت پینگش lمیاد رو 120 بعدش هی میره رو 300 ! نوسانی شده ! من باید به کی گیر بدم ؟ )x زورم میگیره تو دنیا فقط ما اینقدر بدبختیم و هیچکسی هم به فکرمون نیست ! :crying1:
:silenced:<========
مگه کشور های عربی همسایه ما اسلامی نیستن ؟ پس چرا اونا این اختلالات رو ندارن ؟ تازه رابطشونم با کشور های استکبار خوبه !! ما که خر نیستیم ! حالیمونه ! فردا پس فردا هم یه طرح میدن مجلس که دور ایران دیوار بچینن نمیخوایم با دنیای بیرون ارتباط داشته باشه ! حرامه !
چرا نباید یه اینترنت سرعت تو این خراب شده پیدا بشه ؟ یدونه ! یدونه هم پیدا نمیشه ! چرا باید همیشه صبر کنم وقتی پینگ خوب شد بازی کنم ؟ یعنی نمیتونم خودم وقت تعیین کنم چه موقع چه کاری کنم ؟ همیشه باید به ساز بقیه برفصم ؟ !
یه اینترنت خوب بعد از عمری گیرمون اومد اونم همش یه ساعت پینگش lمیاد رو 120 بعدش هی میره رو 300 ! نوسانی شده ! من باید به کی گیر بدم ؟ )x زورم میگیره تو دنیا فقط ما اینقدر بدبختیم و هیچکسی هم به فکرمون نیست ! :crying1:
:silenced:<========
:d
10^بهتره زیاد درباره ی این موضوع فکر نکنی و بحثی در این زمینه نکنیم.:d
تست های زیر به وسیله ی سروری در سوئد انجام شده (توسط یک سایت معتبر در زمینه ی مانیتورینگ وب سایت ها و همچنین ابزارهای شبکه)
این نتایج بدست میاد:
زمان پینگ سرور 4.2.2.4 : 24 میلی ثانیه
زمان پینگ گوگل: 1 میلی ثانیه (در کمال تعجب!!!)
:
![]()
![]()

بهتره زیاد درباره ی این موضوع فکر نکنی و بحثی در این زمینه نکنیم.:d
تست های زیر به وسیله ی سروری در سوئد انجام شده (توسط یک سایت معتبر در زمینه ی مانیتورینگ وب سایت ها و همچنین ابزارهای شبکه)
این نتایج بدست میاد:
زمان پینگ سرور 4.2.2.4 : 24 میلی ثانیه
زمان پینگ گوگل: 1 میلی ثانیه (در کمال تعجب!!!)
:
![]()
![]()
این الان پهنای باندش ماله کیه ؟ کجاست ؟
برای سوئد هست دیگه،
یکی از دوستام توی سوئد درس مس خونه، می گه اونجا چیزی بنام پینگ بالا مفهوم خارجی نداره و برای مثال موقع دیدن لیست Server Browser توی بازی عرصه ی جهاد 3 تمام سرورها سبزرنگ هستن و بالای 50 نمی رن.
حالا یه مطلب افشا گری و شفاف سازی از ISP جدیدم لایزر:
هر شب راس ساعت 12 سرورهاشون تمام کلاینتها رو قطع می کنن و دوباره IP می دن و سرعت حدود یک سوم سرعت معمول میشه و عرض باند بصورت چشمگیری کم میشه، پینگها هم افتضاح میشه،
به پشتیبانی زنگ زدم می گن برا چی اینکار رو می کنید؟، میگه بخاطر ترافیک شبانه هست که کاربرا مصرفشون بالا میره، می گم یعنی هر شب دقیقا راس ساعت 12 این اتفاق میوفته و پینگها یهو 2 برابر میشه؟؟!!! بهم میگه شما وارد نیستی متوجه نمیشی چی می گم!! (منی که 12 سال کار شبکه دارم)
این اتفاق ممکنه در مراکر مخابراتی دیگه نیوفته ولی برای من که تازه به امید واهی ازشون سرویس گرفته بودم مسخره و آزاردهنده بود. اینجا هر کی راه دزدی رو بهتر بلد باشه بیشتر در میاره، اونم میلیاردی!! رقابت معنی نداره.
من قربون این isp بشم:d در کل isp خوب نداریم زیاد. لایزر و شاتل هم سر دسته کلاه بردارا هستن.Fraud22 بهمن ماه امسال فيبر دريايي چابهار–عمان که با مالکيت شرکت پيشگامان کوير يزد راهاندازي خواهد شد مشکل اختلالات اينترنت کشور تا حدود زيادي برطرف خواهد شد و به واسطه اين کابل دريايي ايران براي اولينبار به صورت مستقيم با شبکه جهاني ارتباط خواهد داشت.