بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت اینترنت کشور در شان ایرانیان نیست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعتقاد بر اینکه با شرایط فعلی وضعیت اینترنت می‌توان گفت که اینترنتی در کشور وجود ندارد، اعلام کرد: خدمات نامناسب این شبکه در شان ایرانیان نیست.

گیورک وارطان با بیان اینکه سرعت اینترنت به اندازه‌ای پایین است که اصلا اینترنت حساب نمی‌شود، گفت: قیمت بالا، سرعت پایین اینترنت و خدمات نامناسب این شبکه در شان ایرانیان نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید قیمت اینترنت کاهش پیدا کند و کیفیت خدمات آن افزایش یابد، ادامه داد: قطعی کانکشن‌ها موضوعی است که باید مورد توجه مسئولان وزارت ارتباطات قرار بگیرد.

وارطان با بیان اینکه ذات مجلس تذکر به قوه مجریه است و در خصوص وضعیت نابسامان اینترنت، تاکنون قوه مقننه وظیفه خود را انجام داده است، گفت: کمیته مخابرات مجلس بررسی وضعیت اینترنت و حل مشکلات این شبکه را به صورت پیوسته در دستور کار خود قرار داده است.

سلام دوستان....چندتا سوال داشت و ممنون میشم که بهم جواب بدید.
من امروز خطم رانژه شد و اینترنت اسیاتک رو روی یکی از خطهای تلفنم گرفتم (الان 3 تا لاین اینترنت دارم :d ) اما سرویسی که همون اول دادن سرویس ویژه حجمی 2 گیگ در 2 ماه هست.سرعتی رو که ازش گرفتم 250-260 بود.
اما حالا سوال هام:
1.این سرویس درواقع همون 2 مگ هست (چون سرعتش رو بهم نگفتن) ؟؟
2.کسی از دوستان سرویس 1 مگش رو داشته ؟ راضی هست سرعتش چقدره دقیقا؟
3.الان من چه طوری میتونم از سرویس شبانه استفاده کنم؟ باید مثل صبانت یوزرپس جدید بزنم یا نه؟
4.کلا از اسیاتک راضی هستید یا خیر؟
ممنون از همتون.

دوستان اگه کسی از وایرلس استفاده میکنه کمک کنه که بقیه دوستان هم که مایل به گرفتن این سرویس هستن بتونن بهترین ISP رو شناسایی کنن
من تهران هستم و میخوام بگیرم ولی از کدوم ISP رو نمی دونم

دوستان اگه کسی از وایرلس استفاده میکنه کمک کنه که بقیه دوستان هم که مایل به گرفتن این سرویس هستن بتونن بهترین ISP رو شناسایی کنن
من تهران هستم و میخوام بگیرم ولی از کدوم ISP رو نمی دونم

برای اینکه بدونید متونید وایرلس بگیرید یا نه ، اولا محل تقریبا دقیق سکونت(برای تهران) ،تعداد طبقات ساختمان و داشتن دید به اطراف(از بالا پشتبوم) رو برای خودتون مشخص کنید بعد دوستان راهنمایی خواهند کرد

منزل من شهرری هست . تعداد طبقات 2 . داشین دید هم تقریبا کم هست .
یه سوال من الان زنگ زدم داتک گفتم وایرلس دارید . گفت وایرلس همون وایمکس هست . مگه وایرلس با وایمکس فرق نمیکنه ؟
با تشکر
میشه درباره این لینک هم یه توضیح بدید
http://www.laser.ir/Pages/laserburst.aspx

یه سوال من الان زنگ زدم داتک گفتم وایرلس دارید . گفت وایرلس همون وایمکس هست . مگه وایرلس با وایمکس فرق نمیکنه ؟
با تشکر

بله کاملا فرق میکنه . تقریبا کیفیت وایمکس در همه جا پایین هست .

بنده پیشنهاد میکنم اینجاهارو صرفا فقط برای اینکه بدونید بهتون سرویس میدن یا نه تماس بگیرید ( اسم هارو در گوگل سرچ کنید)

رسانه تهران - فراتر اندیشان ماهان - پتیاک سیستم - i-net

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعتقاد بر اینکه با شرایط فعلی وضعیت اینترنت می‌توان گفت که اینترنتی در کشور وجود ندارد، اعلام کرد: خدمات نامناسب این شبکه در شان ایرانیان نیست.

گیورک وارطان با بیان اینکه سرعت اینترنت به اندازه‌ای پایین است که اصلا اینترنت حساب نمی‌شود، گفت: قیمت بالا، سرعت پایین اینترنت و خدمات نامناسب این شبکه در شان ایرانیان نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید قیمت اینترنت کاهش پیدا کند و کیفیت خدمات آن افزایش یابد، ادامه داد: قطعی کانکشن‌ها موضوعی است که باید مورد توجه مسئولان وزارت ارتباطات قرار بگیرد.

وارطان با بیان اینکه ذات مجلس تذکر به قوه مجریه است و در خصوص وضعیت نابسامان اینترنت، تاکنون قوه مقننه وظیفه خود را انجام داده است، گفت: کمیته مخابرات مجلس بررسی وضعیت اینترنت و حل مشکلات این شبکه را به صورت پیوسته در دستور کار خود قرار داده است.

من که ته قلبم خوشحال میشم همچین آدمایی هم پیدا میشن ! ولی چشمم آب نمیخوره که پیشرفتی هم صورت بگیره . ای کاش بابای من تو مجلس بود صبح تا شب پدرشو در می آوردم تا بره تو مجلس هر روز بحث اینترنت رو مطرح کنه تا یه کم پیشرفت شاهد باشیم . بابام نشد خودم میرم :d

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

با تشکر
میشه درباره این لینک هم یه توضیح بدید
http://www.laser.ir/Pages/laserburst.aspx

داداش من توضیحاتو قبلا دادم ولی بهترین راه اینه که بری بپرسی پینگ چنده ؟ چونکه اکثرا وایرلس ها پینگ خوبی دارن ! شما فوقش 4 تا ISP وایرلس پیدا کن یکی 2 تاش پینگشون خوبه ! تو که میدونی هر شهری واسه خودش یه ISP با یه پینگی داره که نمیشه گفت کدومشون بهتره :d
اون سرویس شتاب هم شبانه سرعتش 180 اینا هست ! چیز خاصی نیست . تو تهران رسانه و پیشرو پرشن یه همچین چیزایی بچه ها قبلا تست گذاشته بودن پینگشون خوب بود . امیدوارم شما هم یه جای خوب پیدا کنی پینگش خوب باشه >:d

فقط خواستم بگم این شاتل واقعا عوضییه .... الان یه ماهه که سر ساعت 1 شب که ترافیک رایگان میشه پهنای باندو به نزدیکای صفر میرسونن ....
هر روز میگن فلان طرح به بهربرداری رسید سرعت فلان شد ال کردیم بل کردیم همیشه هم داریم پس رفت میکنیم ... شانسه به خدا .... اینا کین گیرمون افتادن.

بابا ما اینهمه وقت میذاریم تایپ میکنم جواب سوال میدیم یه زحمت به خودتون نمیدین برید بخونید. باز میپرسین؟ تازه اومدی میگی وایرلس همون وای مکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال حاجی. شما میخوای راحت لایو بازی کنی برو از شرکت "رسپینا" سرویس وایرلس بگیر. هر جای تهران و کرج باشی زیر 100 میلی سکند پینگ میکنی. با بقیه چیزا کاری نداشته باش.

---------- نوشته در 01:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 AM ارسال شده بود ----------

فقط خواستم بگم این شاتل واقعا عوضییه .... الان یه ماهه که سر ساعت 1 شب که ترافیک رایگان میشه پهنای باندو به نزدیکای صفر میرسونن ....
هر روز میگن فلان طرح به بهربرداری رسید سرعت فلان شد ال کردیم بل کردیم همیشه هم داریم پس رفت میکنیم ... شانسه به خدا .... اینا کین گیرمون افتادن.

عاااااااااااااااااااااشقتممممممم. واقعا گل گفتی. به شرفم قسم یه روز صاحب شاتل و میکنم تو یه بشکه اسید کامل تجزیه شه با این شرکت و سرویس های تخ........

• Like
Reactions: Good Guy Greg
منم اومدم از همین شکایت کنم!
این چه وضعشه آخه؟؟؟ سرعت دانلود روزانه هست 250 خوب به چه درد میخوره آخه... من که روزها دانلود نمیکنم... سرعت دانلود شب هست 3-4 ... 512 هم هست خیر سرشون...
یک اکانت irleech خریدم الان 10 روز داره تا تموم بشه همه ترافیکم داره هدر میره به خدا...
تف تو روحشون...

اینترنت کشور احتمالاً دوباره با اختلال مواجه شده... زمان پینگ گاهی وقت ها تا 2000 یا 3000 میلی ثانیه میره و سایت هایی مثل گوگل و ... هم گاهی باز نمیشند...

اینترنت کشور احتمالاً دوباره با اختلال مواجه شده... زمان پینگ گاهی وقت ها تا 2000 یا 3000 میلی ثانیه میره و سایت هایی مثل گوگل و ... هم گاهی باز نمیشند...

ماله فقط شبا اینطور میشه که دلیلش واضح هست ! ولی وسط روز هم یدفعه میره فضا که از قضا یه اختلالاتی به وجود اومده که اونم ضرف 5 تا 10 دقیقه برطرف میشه ! سگ بزنه به این شانس ! الان 2 روز نیست از اختلالات گذشته ! تو ایران کلا باید ماهی یک بار این اینتنت رو تو دهن ما زهر ما کنن چون ایرانه الان دیگه نمیدونم چه خبره که هر روز ! WTF !

چه خبر جدیدی و چه مصیبتی واقعا! :))
خداییش اینترنت رو اصلا بدون اختلال در مملکت اسلامی ما تجربه کرده کسی؟

آقا پارس آنلاین اومد چهارشنبه صبح دقیقا سر تایم رایگان زد اینترنت رو پکوند. فرداش تو سایت زد که آره عذر می خوایم و قصدمون ارتقاء سرعته و ما رو همراهی کنید و اینا. نشون به اون نشون که از اون ساعت که اینا گفتن می خوایم سرعت رو زیاد کنیم و سیستم رو بهبود بدیم، سرعت به 20 % خودش رسیده، تازه با ارفاق! تا شب قبل سرعت 240 بود، از اون ساعت تا همین الان شده 45-50 یه وقت هایی هم زیر 10 ئه! چی بگم واقعا! ما نخوایم شما ارتقاء بدین کی رو باید ببینیم؟! یکی ازین رفقای بازی سنتر که تو دانمارکه بهم می گفت سرعت دانلودش 2.6 مگه، همچین بغض گلومو گرفت! یعنی تو سه ثانیه یه فصل یه سریال رو دانلود می کنه! اون وقت ما ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• mla
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or