بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آخجوننننننننننننن
چند تا سوال
1-به پینگ هم کمکی میکنه؟
2-سرعت دانلود چند کیلوبایت میشه؟
3-ترافیک هامون چند گیگ میشن؟
4-مال مشهد حداقل تا کی انجام میشه؟

---------------------------500 صفحه شدن این تایپیک رو به همه ی شما ها تبریک میگم!!!بالاخره تلاشهای 500 صفحه ای شما نتیجه داد!-------------------------

کجاش خوبه ؟؟؟ نمایش سرعت شبکه ی ملی دیتا با دانلود هفت گیگ اطلاعات............
اینترنت نیست !! چیزترینگ دسترسی شمارو به سایت های که نمیخوان مسدود میکنه و اینترنت ملی دست رسی به سایت هایی که اونا میخوان رو به شما میده !! پیوندها برو اون سایتا میمونه هرکدوم نخوان حذف !! (اگه بخوان بازی سنترم میتونن بندن !)

دوستان این سرعت ماله اینترنت نیست! ماله اینترانت داخلی کشور هست.
یعنی به سایت های عرررررررررررررررزشی فقط دسترسی خواهید داشت.

دوستان یکی به ما بگه چه خاکی تو سرمون کنیم !! من 10 صفحه ی آخر این تاپیکو خوندم تا الان به این نتیجه رسیدم که wireless پینگ بهتری می ده . خواهشن یه راهنمایی بکنید منو که از کدوم شرکت و چه سرویسی بگیرم
من 3 ساله صبانت دارم داره دیوونم میکنه . 1 هفتس نتونستم بازی کنم انقدر که پینگ داغونه . برای من فقط پینگ مهمه همین !!!
اینم وضعیت الانم

یعنی اگه بخوایم بریم تو سایت دانلود فیلم و فیلم دانلود کنیم سرعت چقدره؟و اگه سایته مجاز باشه چقدر؟و قیمت هر 1 گیگ ترافیک چقدر میشه؟
و میتونیم آنلاین بازی کنیم؟و اگه بشه پینگ فرقی میکنه؟

یعنی اگه بخوایم بریم تو سایت دانلود فیلم و فیلم دانلود کنیم سرعت چقدره؟و اگه سایته مجاز باشه چقدر؟و قیمت هر 1 گیگ ترافیک چقدر میشه؟
و میتونیم آنلاین بازی کنیم؟و اگه بشه پینگ فرقی میکنه؟
اگه بخوای زلال احکام دانلود کنی سرعتت 75 برابر میشه .
بازی انلاین مثل COD4 که سرور داخلی داره خوب میشه .

• Like
Reactions: dude
اصفهان بالاترین سرعت دانلود را داره! :x:d

هم اکنون:

01c2ei7f3qz8d1gk4v.png

http://www.netindex.com/download/2,37/Iran,-Islamic-Republic-of/

waitfemvbbkq584j611q.png

http://www.netindex.com/download/4,5103/Esfahan/?tab=3

• Like
Reactions: Good Guy Greg
سیگنالی این نامردیه عزیزم! :دی ما اینجا توی شهرمون سرعت 2 و 3 مگ داریم که لوکیشن مارو اصفهان میزنه و این یعنی سرعت ما به حساب شما رفته! وگرنه از خسیس جماعت اصفهانی این سرعت ها بعیده! :دی

کسانی که دنبال پینگ بهتر میگردن :‌ برین وایرلس بگیرین و نه هر وایرلسی :‌اول برین ببینین پینگش چطوریه . این خیلی سخته ؟ در مقابل زجری که من این 2 سال کشیدم ؟‌ :d

سیگنالی این نامردیه عزیزم! :دی ما اینجا توی شهرمون سرعت 2 و 3 مگ داریم که لوکیشن مارو اصفهان میزنه و این یعنی سرعت ما به حساب شما رفته! وگرنه از خسیس جماعت اصفهانی این سرعت ها بعیده! :دی

اصفهانی همیشه دنبال پیشرفت و آبادانیه ایران عزیزه. هر جا توی این کشور پیشرفت بزرگی رخ داده پای یک یا چند اصفهانی در میون بوده. در این موضوع شکی نیست. درود بر همه ی اصفهانی ها! >:d<

برو یقه ی سازمان RIPE را بگیر بگو چرا لوکیشن نصف کاربرای اینترنت ایران در اصفهانه؟ یا برو اونهایی که رکوردهای RIPE را به روزرسانی نکردند بهشون گیر بده!
یا بیا به اون سازمانی که می گفت IP ها را ساماندهی می کنیم گیر بده!

البته شاید اونها گناهی ندارند ؛ چون اصفهان نصف جهانه! و در این صورت لوکیشن واقعیه بسیاری از نقاط دیگر دنیا نیز در اصفهانه!
مثلاً یارو توی سوئیسه ولی در واقع در اصفهانه! چون اصفهان نصف جهانه و گستره ی عظیمی را در برمی گیره! :d

کسانی که دنبال پینگ بهتر میگردن :‌ برین وایرلس بگیرین و نه هر وایرلسی :‌اول برین ببینین پینگش چطوریه . این خیلی سخته ؟ در مقابل زجری که من این 2 سال کشیدم ؟‌ :d

سلام حمید جان من الان وایرلس tp link دارم و اتوماتیک میره تو انترنت و پ
پینگم 199 هست مشهد اگه آخرین زورشو بزنه پینگش 100 میشود؟

اصفهانی همیشه دنبال پیشرفت و آبادانیه ایران عزیزه. هر جا توی این کشور پیشرفت بزرگی رخ داده پای یک یا چند اصفهانی در میون بوده. در این موضوع شکی نیست. درود بر همه ی اصفهانی ها! >:d<

برو یقه ی سازمان RIPE را بگیر بگو چرا لوکیشن نصف کاربرای اینترنت ایران در اصفهانه؟ یا برو اونهایی که رکوردهای RIPE را به روزرسانی نکردند بهشون گیر بده!
یا بیا به اون سازمانی که می گفت IP ها را ساماندهی می کنیم گیر بده!

البته شاید اونها گناهی ندارند ؛ چون اصفهان نصف جهانه! و در این صورت لوکیشن واقعیه بسیاری از نقاط دیگر دنیا نیز در اصفهانه!
مثلاً یارو توی سوئیسه ولی در واقع در اصفهانه! چون اصفهان نصف جهانه و گستره ی عظیمی را در برمی گیره! :d

بعله! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or