بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من تهران هستم
یه 8 روز دیگه اینترنتم تموم میشه وقتش ، یه یکماه برای تست از پیشگامان سرویس میگیرم اگر راضی کننده بود که تمدید میکنم
راستی پیشگامان شبانه رایگان داره ؟

والا از سرویسای تهران خبر ندارم ! ولی برای ما که شبانه از 2 تا 6 داره ! سرعتشون هم نسبتا خوبه !
تنها مشکلی که من باهاش فعلا پیدا کردم بازی آنلاین هست که ایشالا اینم درست بشه !

دیگه وایرلس WAP2 هم امنیت نداره !!
یارو زده هک کرده تو یک هفته تمام محدودیتو خورد !! 30 تومن رفت هوا .
یا وایرلس نزارین روشن باشه یا اگه میزارین مک ادرس رو مخفی کنین.....

دولت اينترنت را گران مي‌فروشد

مدیر عامل شركت ارتباطات مبین نت درباره گران بودن اینترنت در ایران گفت: اینترنتی كه از دولت می‌خریم گران است.

به گزارش ایتنا ناصر اصفهانی در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه صنایع مخابراتی و اطلاع‌رسانی( تلكام ۲۰۱۱ ) به خبرنگار ایرنا با تایید گران بودن هزینه اینترنت در ایران در مقایسه با سایر كشورها دلیل اصلی آن را گران بودن هزینه خرید اینترنت از دولت ذكر كرد.

وی افزود: شركت مبین نت نیز مانند تمام عرضه كنندگان خدمات اینترنت مكلف است كه اینترنت مورد نیاز خود را از دولت و شركت ارتباطات زیرساخت خریداری كند.

وی افزود: برای انتقال پهنای باند در درون استان و بین استان‌ها و انتقال پهنای باند از تهران به تمام استان‌ها نیز شركت مبین نت از شبكه فیبرنوری شركت ارتباطات زیرساخت و شركت مخابرات ایران استفاده می‌كند كه هزینه استفاده از این شبكه نیز گران است.

مدیرعامل مبین نت گفت: تا زمانی كه این هزینه‌ها بالا باشد، شركت‌های عرضه كننده خدمات اینترنتی، كاری در زمینه كاهش تعرفه اینترنت نمی‌توانند انجام دهند.

مدیر عامل مبین نت با اشاره به افزایش تقاضای كاربران اینترنت به سرعت و پهنای باند بیشتر گفت: مشتركین مخابرات پیش از این به دنبال خدمات صوتی بودند و اكنون میزان تقاضا برای خدمات صوتی كاهش یافته و یا ثابت مانده است و سهم تقاضا برای دیتا افزایش پیدا كرده است.

اصفهانی افزود: به دلیل گسترش اینترنت در دنیا برای گرفتن خدمات مختلف از مراكز مختلف مانند بانك‌ها، خرید بلیت و سایر خریدها مردم به جای روش‌های سنتی، ترجیح می‌دهند از اینترنت استفاده كنند.

اصفهانی با بیان اینكه تولید گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌های متنوع تقاضا برای خدمات دیتا را زیاد كرده است افزود: اكنون تلویزیون اینترنتی به یك نیاز معمولی تبدیل شده و تقاضا برای خدمات دیتا در دنیا افزایش یافته است.

وی افزود: برای پاسخگویی به نیازهای رو به رشد جامعه امروزی در زمینه خدمات دیتا، نیازمند پهنای باند بیشتر هستیم.

مدیر عامل شركت ارتباطات مبین نت درباره گران بودن اینترنت در ایران گفت: اینترنتی كه از دولت می‌خریم گران است.

به گزارش ایتنا ناصر اصفهانی در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه صنایع مخابراتی و اطلاع‌رسانی( تلكام ۲۰۱۱ ) به خبرنگار ایرنا با تایید گران بودن هزینه اینترنت در ایران در مقایسه با سایر كشورها دلیل اصلی آن را گران بودن هزینه خرید اینترنت از دولت ذكر كرد.

وی افزود: شركت مبین نت نیز مانند تمام عرضه كنندگان خدمات اینترنت مكلف است كه اینترنت مورد نیاز خود را از دولت و شركت ارتباطات زیرساخت خریداری كند.

وی افزود: برای انتقال پهنای باند در درون استان و بین استان‌ها و انتقال پهنای باند از تهران به تمام استان‌ها نیز شركت مبین نت از شبكه فیبرنوری شركت ارتباطات زیرساخت و شركت مخابرات ایران استفاده می‌كند كه هزینه استفاده از این شبكه نیز گران است.

مدیرعامل مبین نت گفت: تا زمانی كه این هزینه‌ها بالا باشد، شركت‌های عرضه كننده خدمات اینترنتی، كاری در زمینه كاهش تعرفه اینترنت نمی‌توانند انجام دهند.

مدیر عامل مبین نت با اشاره به افزایش تقاضای كاربران اینترنت به سرعت و پهنای باند بیشتر گفت: مشتركین مخابرات پیش از این به دنبال خدمات صوتی بودند و اكنون میزان تقاضا برای خدمات صوتی كاهش یافته و یا ثابت مانده است و سهم تقاضا برای دیتا افزایش پیدا كرده است.

اصفهانی افزود: به دلیل گسترش اینترنت در دنیا برای گرفتن خدمات مختلف از مراكز مختلف مانند بانك‌ها، خرید بلیت و سایر خریدها مردم به جای روش‌های سنتی، ترجیح می‌دهند از اینترنت استفاده كنند.

اصفهانی با بیان اینكه تولید گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌های متنوع تقاضا برای خدمات دیتا را زیاد كرده است افزود: اكنون تلویزیون اینترنتی به یك نیاز معمولی تبدیل شده و تقاضا برای خدمات دیتا در دنیا افزایش یافته است.

وی افزود: برای پاسخگویی به نیازهای رو به رشد جامعه امروزی در زمینه خدمات دیتا، نیازمند پهنای باند بیشتر هستیم.
برای پاسخگویی به نیازهای رو به رشد جامعه امروزی در زمینه خدمات دیتا، نیازمند پهنای باند بیشتر هستیم. تا زمانی كه این هزینه‌ها بالا باشد اینترنت = Shit !

بالاخره منم isp ـم رو عوض کردم، الان صبانت گرفتم و خیلی راضیم (فقط یکم گرونه!)

256 هم دارم

1600814599.png

قبلا 512 دنیانت (زیر نظر آسیاتک) داشتم، سرعت دانلودم به زور به 30 میرسید !!!

دوستان جدیدا تایم اوتم زیاد شده مثلا تو 10 تا تایم حدودا 4 تا تایم اوت دارم.(همیشه نه بعضی مواقع) و تازه گاهی اوقت چراغ های internet و adsl مودم همزمان خاموش میشن!!!وقتی مودم هم روشن میکنم خیلی طول میکشه تا چراغ adsl ثابت بشه همش چشمک میزنه و خاموش میشه و تقریبا 2 دقیقه طول میکشه تا وصل شه.البته جدیدا isp خیلی مشکل دار شده ولی در کل این مشکلات از طرف من هسیتش یا از طرف isp ?
0mnfqg0f0wyiu64prnfs.jpg

کسی اینجا هست از فن آوا سرویس داشته باشه؟ مخصوصا منطقه چمران.
3 هفته اس منو به ستوه آورده دیگه، تقریبا نصف زمان 24 ساعته شبانه روز پینگ با 4.2.2.4 بین 1200-1500 می چرخه و رسما با قطع بودن هیچ تفاوتی نداره.
نصف دیگه هم پینگ روی 250 میاد با timeout فراوان.

یک سوال : الان من ADSL رو دارم می خوام وایمکس بگیرم ADSL باید قطع شه ؟ نمیشه دو تاش رو داشته باشم چون وایمکس که خط تلفن نمی خواد . می خواد ؟ بعد پینگ مبین نت چطوره ؟

کسی اینجا هست از فن آوا سرویس داشته باشه؟ مخصوصا منطقه چمران.
3 هفته اس منو به ستوه آورده دیگه، تقریبا نصف زمان 24 ساعته شبانه روز پینگ با 4.2.2.4 بین 1200-1500 می چرخه و رسما با قطع بودن هیچ تفاوتی نداره.
نصف دیگه هم پینگ روی 250 میاد با timeout فراوان.

من از مخابرات دارم ولی خب منم مثل شما از چند هفته پیش نتم پکیده، تایم اوت بارونه.
کلا این مشکل سراسریه.

آقا من تا 2 روز دیگه می خوام نت رو عوض کنم

فقط بگید چی خوبه از این نظرات ( تهران . درزی )

( من مد نظرم 512 یا 1 مگابایت محدود ماهیانه 5 یا 10 گیگابایت است )

سرعت دانلود شبانه ی خوب

- سرعت در طول روز متوسط ( افت ناگهانی نداشته باشه )

-پینگ نسبتا خوب ..

همین و بس !

خب مبارک باشه خیلی خیلی خنده داره
این تایپیک 500 صفحه تقریبا شده هنوز ما به سرعت G-O-O-Z هم نرسیدیم!=))بابا خودتون یه کاری بکنید دیگه سرعتمون زیاد شه!یه نصیحتی به همه ی شما ها من میکنم اونم اینه که اگه پینگ میخوای اصلا به این تایپیک سر نزنو برو اون isp آشغالتو عوض کن واقعا لجم میگیره ها!من الان شاتلم بعد دوستم رفته یکی از این شرکت های اینترنتی خیابونی!میدونید چرا میگم خیابونی؟چون اون یه کاغذی از رو خیابون پیدا کرده بود که تبلیغ اینترنت پر سرعت بود رفت اونجا ثبت نام کرد الان هم پینگش طرفای 110 یا 105 هست!
ما فقط میتونیم سرعت دانلود رو زیاد کنیم!که اگه 1 ترابایت هم در ثانیه باشه بازم پینگتون 200 یا 300 هست!و اصلا بالا بردن سرعت دانلود برای بازی های آنلاین نمیصرفه!چون سریع همه مصرف میشه و بعد isp ات میگه ررررررررریییینننننننگگگگگگ ترفیک تموم شده!اگه هم نامحدود میخوای 400 تومان در بدو رد کن بیادما فقط میتونیم سرعت دانلود رو زیاد کنیم!که اگه 1 ترابایت هم در ثانیه باشه بازم پینگتون 200 یا 300 هست!ما فقط میتونیم سرعت دانلود رو زیاد کنیم!که اگه 1 ترابایت هم در ثانیه باشه بازم پینگتون 200 یا 300 هست!!
خب دوستان من یکم عصبانی بودم منو به خاطر لحن بی ادبانه ام ببخشید!اما کلام آخرم اینه که اگه پینگ واقعا عالی میخوای برو خلوت ترین isp رو انتخاب کن که هیچکی نباشه تا پینگت عالی شه البته سرعت دانلودتم بسیار بالا میره چون با کسی share نمیشی!

---------- نوشته در 08:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:39 PM ارسال شده بود ----------

یه صلوات محمدی بفرست
بتلفیلد 4 هم در حال ساخته! http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52645&highlight=
معلوم نیست با چه پینگی میخوایم اینو اجرا کنیم!

آخرین ویرایش:
دوستان مخابرات اصفهان چطوره؟ من صبانت داشتم ، دور همی گفتم ISP رو عوض کنم ، مخابرات گرفتم ، فعلا که اصلا اینترنتم وصل نشده و ISP ها افتادن به جون هم :d مخابرات میگه به صبانتت بگو جمع آوری کنه پک و پوزو ، !!! زنگ میزنم صبانت میگه جمع آوری کردیم پک و پوزو به مخابرات بگو مشکل دارین مارو نندازن وسط ، اما جدی نمیدونم چه مرگیش شده الان 3 روزه مخابرات روم رانژه شده ولی ارور 691 میگیرم ( یوزر و پس صحیح نیست ) زنگ میزنم پشتیبانی میگن واسه ما کانکت میشه و به ISP قبلیت بگو جمع آوری کنه ، اونم میگه ما جمع آ<ری کردیم ، منم این وسط شدم آلت دست این ISP ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or