بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1597001987.png

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
مگه من چه گناهی کردم؟
1598692493.png

50784030.png

1598695696.png

آخرین ویرایش:

دوستان یه شرکت سراغ ندارید حداقل با پینگش بشه وصل شد تو محیط لایو حداقل پینگش بین 250-300 باشه این صبا دیگه داره دیوونه میکنه منو بعد از سه سال دیگه میخوام ازش سرویس نگیرم
مثلا شاتل چه جوره با شرکت های دیگه ؟(یه چند نمونه شرکت نام ببرید ممنون میشم برم برای پیگیری سراغ اونا)
راستی جدیدا سرعت دانلود صبانت هم افتضاح شده چه برسه به پینگش

شبکه فیبرنوری ۱۰۰ گیگابیتی در کانادا

نارنجی: اینترنت از سرعت کیلوبیت بر ثانیه آغاز شد و حالا در کشورهای مختلف دنیا اینترنت چند مگابیتی یک چیز کاملا معمول به حساب می آید. طی یکی دو سال گذشته شاهد شروع ارایه اینترنت یک گیگابیتی هم در بعضی کشورها بوده ایم. اما قرار نیست که سرعت به همینجا محدود شود.

شرکت شاو و آلکاتل قصد دارد یک شبکه فیبرنوری درون شهری با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه در کانادا راه اندازی کند. پس از طی مراحل اولیه و آزمایش های موفقیت آمیز، حالا تصمیم گرفته شده که این پروژه پیاده سازی شود.

این پهنای باند، شبکه جدید را قادر می سازد که ۱۳۳ میلیون تماس صوتی یا ۴۴۰ هزار کانال تلویزیونی اچ دی را همزمان منتقل کند. برای انتقال همزمان ۴۴ دیسک کامل بلو-ری در این شبکه شما فقط به یک ثانیه زمان نیاز دارید!

آنها می گویند که در خواست برای سرعت های بالا و بالاتر اینترنت، روز به روز بیشتر می شود و با پیاده سازی این شبکه فیبر نوری که ۱۰ برابر سریع تر شبکه فعلی است، آنها می توانند یک نسل جدید از اینترنت را به کاربران ارایه دهند.

............

[h=1]دسترسی ۹۵ درصد اروپا به اینترنت پرسرعت[/h]

بر اساس تازه ترین آماری که توسط کمیسیون اروپایی وابسته به اتحادیه اروپا منتشر شده، ۹۵ درصد از شهروندان کشورهای عضو این اتحادیه به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.

به گزارش فارس به نقل از پی سی مگ، کمیسیون مذکور امیدوار است این رقم تا اوایل سال ۲۰۱۳ به ۱۰۰ درصد برسد و هیچ فردی در اروپا باقی نماند که به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشته باشد.

البته این کمیسیون معتقد است قیمت های ارائه خدمات اینترنت پرسرعت هنوز رقابتی نشده و باید در این زمینه تلاش های بیشتری به عمل آید. همچنین در برخی نقاط کوهستانی و دور افتاده شرایط ارائه خدمات اینترنت پرسرعت مطلوب و راضی کننده نیست.

در حال ضریب نفوذ اینترنت در نواحی روستایی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ۸۰ درصد است و مشخص است که در این زمینه کماکان دشواری هایی وجود دارد.

نکته جالبی که کمیسیون اروپایی به آن اشاره کرده رقابتی نبودن قیمت و کیفیت ارائه خدمات اینترنت در اروپا در قیاس با کشورهایی همچون مالزی و بسیاری از کشورهای واقع در جنوب شرق آسیاست.

این کمیسیون معتقد است تا رسیدن به نقطه مطلوب در این زمینه هنوز راه طولانی در پیش است. دسترسی همه شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا به اینترنت با سرعت ۳۰ مگابیت در ثانیه تا سال ۲۰۲۰ برنامه اصلی آن محسوب می شود.

واسه منم هیچ سایتی به جز بازی سنتر باز نمیشه!!!
با اینکه از همین چند ساعت پیش پینگم اومده رو 160 ولی حیف که فقط تا چند ساعت پایداری داره بعدش میره رو 250 هیچ سایتی باز نمیشه!!!
مگه سرور بازی سنتر واسه کجاست که با بقیه فرق داره؟
:-b:d

از دوستان کسی از پیشگامان اینترنت گرفته سرویس دهی این شرکت چه جوره خوبه یا افتضاح ؟ (نسبت به وضعیت فعلی صبانت)
کدوم شهر ؟!
من که اصفهانم واقعا عالیه ! و اینم بگم فقط برای PC و دانلود کردن !
من 1 مگ دارم امروز ریتم تا 1 Mb هم رفت !
فقط 2 3 روزه داره واسه بازی آنلاین اذیتم میکنه ! سرورارو نمیشناسه ! نمیدونم چه مرگش شده !

• Like
Reactions: Mohammad®eza
کدوم شهر ؟!
من که اصفهانم واقعا عالیه ! و اینم بگم فقط برای PC و دانلود کردن !
من 1 مگ دارم امروز ریتم تا 1 Mb هم رفت !
فقط 2 3 روزه داره واسه بازی آنلاین اذیتم میکنه ! سرورارو نمیشناسه ! نمیدونم چه مرگش شده !

من تهران هستم
یه 8 روز دیگه اینترنتم تموم میشه وقتش ، یه یکماه برای تست از پیشگامان سرویس میگیرم اگر راضی کننده بود که تمدید میکنم
راستی پیشگامان شبانه رایگان داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or