بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

b3ox5s60erfthzcuxza.gif

این چند روز بد پکوندن نتو.

خوبیش اینه که از شمال و شمال غربی پینگمون با اروپا خوب میشه ! و از جنوب وشرقی پینگمون با آسیایی ها مثل هندو و چین و ژاپن که الان پینگمون باهاشون 400 هست ! دمت گرم ! ولی وقتی اینترنت رو روت میبندن و فقط نت ملی میدن بهت اینو میخوای مثل آینه دق بزاری جلوت چیکار ؟
و خوبیش اینه که چیزیش نرفته تو راق ! بزار برن تو سرورهای خودشون که قراره واسشون راه بندازن ! :p!این افعنستان هم گناه داره ها ! ولی مثل اینکه کابل پشتیبان از اونجا هم رد میشه ! خوبه پس !
مرسی حمید جان... :x

holy shi000t ................... piing با 4.2.2.4 14 ms ?????? نهههههههههه

---------- نوشته در 07:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:46 AM ارسال شده بود ----------

http://www.img4up.com/viewer.php?file=32877764116529626280.jpg

من الان زنده هستم ؟ این چیه ؟ یکی منو بیدارکنه

سلام...
تعجب برانگیزه! :-o
اگه واقعاً اینطور باشه این نتیجه گیری بدست میاد که ارتباط روی فیبر نوری با سرعت نور نیست بلکه با سرعت خیلی بیشتری هست و در واقع مکانیزم مخابراتی دیگه ای داره، چون معلومه که با در نظر گرفتن سرعت نور، این زمان تاخیر خیلی بیشتر هست. اینکه میگم مکانیزم مخابراتی دیگه ای داره به خاطر اینه که پینگ منم از توی speed test با پاریس 5 میلی ثانیه هست و speed test هم نمیگه زمان پینگت نادرسته! (توی پاسخ ایمیلم گفته بود)

اگه میتونید آی پی های دیگه مثل 8.8.8.8 را هم تست کنید.
الان زمان پینگتون تغییر نکرده؟

http://www.img4up.com/viewer.php?file=92877749219232000867.png

فیلم بگیرم با گوشی ؟ اخه باور نکردنیه ... دارم میترکم از خوشحالی :x

خوب، قوانین فیزیک به چالش کشیده شدند ظاهراً! :d

به نظر من این زمان پینگ درسته و واقعیه...

شاید یک مسیر پهنای باند هنوز به درستی زیر بار نرفته و شما به اون پهنای باند متصل هستید! یه متخصص حقیقی شبکه یا مخابرات باید در مورد چگونگی این زمان پینگ نظر بده!

راستی از کدوم سرویس دهنده سرویس داشتید؟؟؟

با speedtest.net هم لطفاً چند تست با سرورهای اروپایی و آمریکایی قرار بدید!

-------------------

اینم خطاب به مسعود یا دیگر دوستان: دیدید حالا حرف من درست در اومد که مشکل اصلی اینترنت ما فنّی نیست و همین حالا هم اینترنت با کیفیت عالی میتونه بهمون ارائه بشه؟! در واقع این پروژه هایی هم که در حال انجام هست واقعاً از نظر فنی خیلی به نفع کشورمون هست...
مشکل از جاهای دیگست...
یه دلیل مهم دیگه هم بی نظمی و بی در و پیکر بدون اینترنت ایران و اداره ی کردن اون هست....

خوب، قوانین فیزیک به چالش کشیده شدند ظاهراً! :d

به نظر من این زمان پینگ درسته و واقعیه...

شاید یک مسیر پهنای باند هنوز به درستی زیر بار نرفته و شما به اون پهنای باند متصل هستید! یه متخصص حقیقی شبکه یا مخابرات باید در مورد چگونگی این زمان پینگ نظر بده!

راستی از کدوم سرویس دهنده سرویس داشتید؟؟؟

-------------------

اینم خطاب به مسعود یا دیگر دوستان: دیدید حالا حرف من درست در اومد که مشکل اصلی اینترنت ما فنّی نیست و همین حالا هم اینترنت با کیفیت عالی میتونه بهمون ارائه بشه؟! در واقع این پروژه هایی هم که در حال انجام هست واقعاً از نظر فنی خیلی به نفع کشورمون هست...
مشکل از جاهای دیگست...
یه دلیل مهم دیگه هم بی نظمی و بی در و پیکر بدون اینترنت ایران و اداره ی کردن اون هست....
آخه سیگنال جون قربونت برم تا زمانی که پهنای باند انقدر در کشور گرون هست قطعا به میزان کمی خریده میشه و به میزان زیادی به اشتراک گذاشته میشه و در نتیجه پینگ ها گاهی به چند هزار میلی ثانیه میرسه!
هروقت قیمت اینترنت حداقل یک پنجم الان شد وضعیت کمی بهتر میشه! وگرنه هزارتا طرح و فیبر کشی 2زار ارزش نداره!

---------- نوشته در 02:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

اینم speed test

http://www.speedtest.net/result/1543399430.png

کدوم یکی راست میگه ؟
سیگنال با سپید تست حال میکنه شما با cmd حال میکنی! :دی
اصل کاری سرورهای بازی هست! برید داخل یه بازی که سرور براوزر داشته باشه و از پینگ سرور ها تست بذارین.
بهترین کار همینه.

آخه سیگنال جون قربونت برم تا زمانی که پهنای باند انقدر در کشور گرون هست قطعا به میزان کمی خریده میشه و به میزان زیادی به اشتراک گذاشته میشه و در نتیجه پینگ ها گاهی به چند هزار میلی ثانیه میرسه!
هروقت قیمت اینترنت حداقل یک پنجم الان شد وضعیت کمی بهتر میشه! وگرنه هزارتا طرح و فیبر کشی 2زار ارزش نداره!

---------- نوشته در 02:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

سیگنال با سپید تست حال میکنه شما با cmd حال میکنی! :دی
اصل کاری سرورهای بازی هست! برید داخل یه بازی که سرور براوزر داشته باشه و از پینگ سرور ها تست بذارین.
بهترین کار همینه.

باشه، قبول مسعود!
پینگ بازی آنلاینشون هر چی بود اون قابل قبوله! من که گیج شدم!!

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

اینم speed test

http://www.speedtest.net/result/1543399430.png

کدوم یکی راست میگه ؟

از سایت pingtest.net هم تست بگیرید چون این سایت مخصوص اندازه گیری زمان پینگ و کیفیت ارتباط برای بازی آنلاین ، VOIP و ارتباط صوتی تصویری هست.

اصلا پینگ Speetest قابل قبول نیست واسه تست کردن پینگ بازی ! دوست عزیز یه تریسرت هم بزار ببینم نرفتی لب مرز از یه کابل نزدی تو خود فیبر ؟؟؟ :d ! راستی من این و میکنم مدرک میچپونم تو چشم ISP ها که یه پینگی در حد این میخوام ! >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or