بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اين هم براي من نگاه كيد حالش را ببريد
un_led.JPG

بچه ها با شرکت تماس گرفتم زیر بار نرفت ! گفتش من الان شما رو که دارم چک میکنم نوسانتون در حد 50 میلی ثانیه هست و پینگ تایم زیر 5 میلی ثانیه در روتر داخلی رو جک فرض کردند ! و زیر بار هم نرفتند که من با IP ولی 250 میلی ثانیه نوسان دارم ! یعنی نتونستن کاریش کنن ! چاره چیه ؟ دوباره باید ISP عوض کنم ؟

وضعیت اینترنتت توی ایتالیا خیلی بده!
9 مگ دانلود و 512 آپلود و پینگ 70 داخلی!!!!! افتضاحه!

1 مگابیت نامحدود:
1535456282.png

http://www.speedtest.net/result/1535456282.png

این تازه پینگش در بهترین شرایط هستش . :(

شانس رو میبینی وقتی اومدیم اینجا گفتیم بهترین اینترنت رو داریم ولی حیف ! :|:(:((

حالا بیاییم ایران همه چیز به وضعیت عادیش بر می گرده ! :|

این تازه پینگش در بهترین شرایط هستش . :(

شانس رو میبینی وقتی اومدیم اینجا گفتیم بهترین اینترنت رو داریم ولی حیف ! :|:(:((

حالا بیاییم ایران همه چیز به وضعیت عادیش بر می گرده ! :|
خب ISP رو عوض کن ! بابا تو کشور های پیشرفته اروپایی هستی ! :d ! ایران که نیست ! زنگ بزنی پشتیبانی بگی پینگم از 300 رفته 800 بگن عادیه =))

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 PM ارسال شده بود ----------

رسانه پوشش نمیده اون منطقه رو. چند تا شرکت معرفی میکنید که وایرلس تو غرب تهران بدن؟؟
وقتی سانه پوشش نمیده باید .. :d ! برو از لایرز بگیر ! البته قبلش تست کن ببین پینگش چطوره !

خب ISP رو عوض کن ! بابا تو کشور های پیشرفته اروپایی هستی ! :d ! ایران که نیست ! زنگ بزنی پشتیبانی بگی پینگم از 300 رفته 800 بگن عادیه =))

نه بابا پسر این اینترنت مال شرکتمون هستش ! مال خونه ها اصلا نامحدود نداره مثلا سرعت 7 مگ میدن به ادم سرعتش 20 کیلو بایت هستش و تووی هر ماه هم باید فقط 3 گیگ دانلود کنیم . اینجا .... ( هر فحشی که به نظرت میرسه می تونی بذاری ) بیش نیستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا اصلا نمی دونن گیم و اینترنت چیه مردمش ! خیلی ... تشریف دارن این مردم در اینجا !

نه بابا پسر این اینترنت مال شرکتمون هستش ! مال خونه ها اصلا نامحدود نداره مثلا سرعت 7 مگ میدن به ادم سرعتش 20 کیلو بایت هستش و تووی هر ماه هم باید فقط 3 گیگ دانلود کنیم . اینجا .... ( هر فحشی که به نظرت میرسه می تونی بذاری ) بیش نیستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا اصلا نمی دونن گیم و اینترنت چیه مردمش ! خیلی ... تشریف دارن این مردم در اینجا !
چی!؟!؟!؟؟! مطمئنی!؟!؟؟! :-o

وزیر ارتباطات آب پاکی را بر دست مردم ریخت!!!

وزیر ارتباطات:
اینترنت فعلی اومانیستی و لیبرالیستی است
n00019985-b.jpg

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه ایده اولیه «اینترنت پاک» چند ماهی است که مطرح شده و اجرای آن باید در دستور کار قرار گیرد گفت: اینترنت پاک مراقب خواهد بود تا تنها محتوای مفید و پاک در فضای اینترنت توسعه پیدا کند.

به گزارش ايتنا از مهر، رضا تقی پور در نشست سالانه بین‌المللی روز «رایانه پاک» که در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال برگزار شد با اشاره به توسعه فناوری اطلاعات در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشورها اظهار داشت: امروزه نظریه‌ای بر دنیا حاکم است که از آن به «زندگی دوم» تعبیر می‌شود و به این معنا است که افراد امروزه بر روی شبکه‌ها و فضای سایبر زندگی می‌کنند اما این نوع زندگی انسان را در اسارات مدرن حبس کرده و برای رهایی از آن باید چاره‌ای اندیشیده شود.

وی با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات در عرصه‌های مختلف به نقش فناوری در حکومت کشورها و انقلاب‌های رنگی و اقتصاد کشورهایی مانند کره، چین و مالزی اشاره کرد و گفت: امروزه فناوری اطلاعات در تشکیل شبکه‌های اجتماعی و فرهنگی بیشتر نمود پیدا کرده به نحوی که به عنوان ابزاری در اختیار مکاتب اومانیستی و لیبرالیسمی قرار گرفته است.

اینترنتی که وجود دارد بر مبنا و اساس تئوری‌های اومانیستی و لیبرالیستی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه هم اکنون اینترنتی که وجود دارد بر مبنا و اساس تئوری‌های اومانیستی و لیبرالیستی پایه‌گذاری شده خاطرنشان کرد: این اینترنت برای جوامع خطرناک است و نیاز به بازتعریف دارد در این راستا طرح اینترنت پاک ارائه شده است.

تقی پور با تاکید براینکه هم اکنون بسیاری از کاربردهای اولیه اینترنت با اینترنت فعلی توسعه یافته در تعارض است تصریح کرد: به همین دلیل توسعه اینترنت پاک باید در دستور کار قرار گیرد.

تعریف از اینترنت پاک تنها محتوای اسلامی آن نیست بلکه محتوای انسانی نیز مطرح است
وی با بیان اینکه برخلاف آنچه تصور می‌شود کشور ما در تولید محتوای دیجیتال خالی از ذهن و بدون دستاورد نیست گفت: تعریف ما از اینترنت پاک تنها محتوای اسلامی آن نیست بلکه محتوای انسانی نیز در این طرح مطرح است.

اینترنت غربی‌ها ابزاری است آسیب‌زا و خطرناک
این مقام مسئول اظهار داشت: غربی‌ها ابزاری ساخته‌اند که می‌دانند آسیب‌زا و خطرناک است و به همین دلیل خودشان امروزه با نگرانی‌هایی در این زمینه مواجه هستند. چرا که شکی نیست که تا چند سال دیگر آسیب‌های اینترنت برای خانواده‌ها و کودکان و جامعه بشریت نمود بیشتری پیدا می‌کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مطرح شدن ایده اینترنت پاک تاکید کرد: فضای اینترنت باید از این آسیب‌ها تهی شده و سبب شکوفایی و بالندگی استعدادهای انسانی شود.

اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه می‌کنیم
تقی پور با بیان اینکه اینترنت نوعی ابزار اقتصادی است اما در شرایط موجود برای کسب و کارهای کثیف از آن استفاده می‌شود یادآور شد: با تحقق شبکه ملی اطلاعات و زیرساخت‌هایی که در حال آماده شدن است می‌توان اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه کرد.

وی در مورد جزئیات اینترنت پاک نیز گفت: آنچه که امروزه در اینترنت در حال وقوع است جزء ماهیت اصلی آن نیست به همین دلیل یکی از برنامه‌های اصلی اینترنت پاک آن است که پایه اولیه این شبکه باید فارغ از کسب و کارهای کثیف باشد. علاوه براین اینترنت فعلی جدا از آسیب‌هایی که به کیان خانواده وارد می‌کند باعث خدشه‌دار شدن حریم شخصی افراد می شود که در این راستا بحث امنیت و دفاع از حریم شخصی افراد در شبکه اینترنت پاک دیده شده است. به تعبیری اینترنت پاک مراقبت خواهد کرد که تنها محتوای مفید و پاک در فضای اینترنت توسعه پیدا کند.

1536221173.png
سلام
یادم رفته بود عکس از سرعت و پینگم بذارم:d اگه یادتون باشه من یه ماه پیش گفتم دارم میرم تو کار ما نواره این یک ماه پدرم دراومد تا نتیجه بگیرم سخت ترین کار کامپیوترم رو تو این یک ماه انجام دادم البته فکر نکنید تازه کارم ولی این کار خیلی پیچیده تر از اون چیزیه که تو اموزشا است:dمن کوچ کردم به 128 مخابرات برا اینکه نامحدود باشه برا سند 128 مخابرات الان این سرعت موقته سرعتای بالاتر قفل های خفن تر دارن بد جور:d
w60lpylz44cgnwbhcied.jpg

71jx0koojejoz1tirse.jpg

آخرین ویرایش:
" با تحقق شبکه ملی اطلاعات و زیرساخت‌هایی که در حال آماده شدن است می‌توان اینترنت پاک را به جامعه جهانی ارائه کرد."
مثل اینکه قرار رو ما آزمایش کنن. یعنی قراره ما بشیم نمونه آژمایشگاهی برای تست اینترنت ملی(پاک).اینترنت مگه میشه صادر کرد؟

و اینکه گفتن : "اینترنت فعلی جدا از آسیب‌هایی که به کیان خانواده وارد می‌کند باعث خدشه‌دار شدن حریم شخصی افراد می شود که در این راستا بحث امنیت و دفاع از حریم شخصی افراد در شبکه اینترنت پاک دیده شده است."
قراره چیکار کنن؟؟ صد درصد امنیت این شبکه رو تضمین میکنند؟ جای تعجب داره واقعا. من که تا حالا شبکه ای رو ندیدم که تا حالا هک نشده باشه. با چه اعتماد به نفسی اینو اعلام میکنند من نمی دونم. خدا بخیر کنه فقط.

به خدا راست می گم تووی رم به اوون بزرگی هنوز نمی دونن وایرلس چیه ! می گن تازه واسمون وایرلس اومده !

همه ی مردم ADSL دارن یا اصلا نمی دونن اینترنت چیه !
شما ايتاليایی بلدی خودت با مردم حرف بزنی يا زنگ بزنی ISP ؟
اگه نه حرفات به احتمال زياد اشتباهه چون خود بنده يكی از اقوامم تو دهات های ايتالياست و بهترين اينترنت رو داره.

مهم : خرید تجهیزات برای اتصال به فرانكفورت

20111015161700t350-400_1141.jpg
[h=3] معاون شركت ارتباطات زیر ساخت خبر داد:
[/h] [h=2] خرید تجهیزات برای اتصال به فرانكفورت [/h] معاون شركت ارتباطات زیرساخت با بیان اینكه پیش بینی می شود تا سال 2012از طریق فیبر نوری، ایران به فرانكفورت متصل شود، اعلام كرد: در حال حاضر شركت زیر ساخت در حال خرید تجهیزات این پروژه است.

احمد ****گ نیا با بیان اینكه با نهایی شدن این پروژه كه با همكاری چند كنسرسیوم خارجی صورت می گیرد یك درگاه به درگاههای بین المللی كشورمان اضافه می شود، ادامه داد: در حال حاضر هر یك از شركاء در حال انجام كارهای مربوط به خود هستند.
وی با بیان اینكه مقدمات این كار انجام شده و پیش بینی می شود تا سال 2012 این پروژه به اتمام برسد، افزود: ایران در زمینه خرید تجهیزات با مشكل خاصی مواجه نیست.
معاون شركت ارتباطات زیر ساخت با اشاره به همكاری سایر كنسریوم ها در این پروژه، خاطر نشان كرد: ایران بیشترین سهام را در این پروژه دارد كه حدود 30 درصد ارزیابی می شود و ما بقی سهام برای سایر كشورها و كنسرسیوم های فعال در این پروژه است.
****گ نیا تصریح كرد:ایران موظف است كه هزینه نصب و بهره برداری از این پروژه را در داخل كشور خود پرداخت كند.
اولین فیبرنوری بین شهری ایران بطول 54 كیلومتر بین تهران و كرج در سال 1368 اجرا گردید و در ادامه آن طرح فیبرنوری چهار مسیر با طول 516 كیلومتر در مسیرهای تهران - ساوه ، تهران - گرمسار- تهران - قزوین و ارتباط بین ساختمان میدان امام خمینی و مجتمع مخابراتی انقلاب اسلامی به اجرا گذاشته شد.
بخشی از شبكه اصلی فیبرنوری بالغ بر 2130 كیلومتر مربوط به پروژه فیبرنوری بین المللی tae است كه با نصب و راه اندازی این پروژه ، آسیا و اروپا از طیق كابل نوری به یكدیگر متصل شده اند و ایران در این مسیر یكی از مهمترین مراكز ترانزیت مخابراتی است . دراینجا میتوان به نصب و راه اندازی پروژه فیبرنوری tae داخل كشور از باجگیران تا مرز بزرگان و نصب و راه اندازی پروژه رادیوئی tae و سیستم پشتیبان فیبرنوری در تركمنستان اشاره كرد.
فن آوری مورد استفاده برای سیستمهای انتقال sdh می باشد كه ظرفیت آن برای تجهیزات رادیوئی 155 مگابیت در ثانیه و برای تجهیزات فیبرنوری 622/2 مگابیت در ثانیه است و با به خدمت گرفتن این فن آوری انتقال 7440 هزار كانال صوتی روی هر زوج تار فیبرنوری امكان پذیر خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or