بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام حمید جان
IP اولی بسیار مهمه و زمان پینگ شما با این IP در حالت معمول باید زیر 5 میلی ثانیه و در حالت کاملاً ایده آل 1 میلی ثانیه باشه. (توی وایرلس)
IP اولی مربوط به روتر خود شرکت هست. در ساعات کم بار شبکه که پینگت در IP اول اینطور نیست؟؟
اگه گاهی وقت ها اینطور میشه عادیه. این به خاطر اینه که پهنای باند شما اشتراکی هست و اختصاصی نیست و وقتی فرد دیگه ای داره از پهنای باند استفاده می کنه و ترافیک زیاد میشه زمان پینگ شما افزایش پیدا میکنه.

مقدار سیگنالت چه قدر بود؟؟؟ اگه برات امکان پذیر هست و فکر می کنی با تغییر هر چند کمِ جهت آنتن میتونی سیگنال بهتری بدست بیاری، بزار IP اول دائم پینگ بشه (در ساعات خلوت شبکه) و با کمک یه نفر دیگه ببین میتونی زمان پینگ IP اوّلت را به 2 یا 1 میلی ثانیه برسونی؟ نانو استیشن M5 هم قوی هست و برد زیادی داره و نباید مشکل خاصی داشته باشی. از خود من M2 هست و راحت تا 15 کیلومتر هم جواب میده. همین الان به 15 شبکه با سیگنال خوب دسترسی دارم. شبکه ی سپنتا و ...
اگه سیگنالت را به زیر 60 دسی بل برسونی یه ارتباط عالی و بسیار پایدار میتونی داشته باشی.

البته فکر میکنم این به خاطر زیاد شدن ناگهانی ترافیک شبکت هست و پهنای باندی که با دیگر کاربران به اشتراک گذاشته شده. در حالت معمول و کم بار شبکه پینگ آی پی اولّت چند میلی ثانیه هست؟
چشم ! حال این ساعت کم بار شبکه کی هست ؟ من میخوام کلا همیشه بازی کنم ! نمیتونم بزارم ساعات کم بار ! :( !چک میکنم ! با پشتیبانی هم در جریان میزارم ! اگه هم نشد میرم یه جای دیگه ! راستی این آنتن من مخصوص وایرلس هست و اگه Wi - Fi بخوام باید آنتن مخصوص خودشو تهیه کنم ؟

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

حمید بگو با دکل شما پینگ خوبی ندارم! قطعا باید برات درست کنن!
آیدین جان وایمکس پینگ خوبی نداره!
یعنی دکل و جا به جا میکنن ؟ یا تنظیماتو دستکاری میکنن ؟ اگه گفتم و برام درست نکردن چی ؟ ؟ اون موقع مجبورم ISP رو عوض کنم !

---------- نوشته در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

پونک هستش. میترسم 200 هزار تومن بدم پینگ خوب برا بازی نداشته یاشم
بابا نهران این همه ISP داره که وایرلس میدن با پینگ اروپا رو 100 میلی ثانیه ! نمونش : http://www.rasane.com/ ! از همین بگیر ! مطئن ترین جا و بهترین پینگ و از نظر سرعت تو سایت Netindex تو کشور ISP نمونه هست ! پینگشم خداست ;) ! ای کاش از اینجور چیزا تو شیراز هم بود ! شهر گل و بابا ! توش اینترنت که نیست ! :((:d

بابا نهران این همه ISP داره که وایرلس میدن با پینگ اروپا رو 100 میلی ثانیه ! نمونش : http://www.rasane.com/ ! از همین بگیر ! مطئن ترین جا و بهترین پینگ و از نظر سرعت تو سایت Netindex تو کشور ISP نمونه هست ! پینگشم خداست ;) ! ای کاش از اینجور چیزا تو شیراز هم بود ! شهر گل و بابا ! توش اینترنت که نیست ! :((:d
اتفاقا خود آیدین از همین ISP سرویس میگیره !

حمید قبول داری خودت خودتو چشم زدی:d
من به این مظخرفات اعتقاد ندارم :d ولی آره ! لعنت بر خودم :|:d

---------- نوشته در 01:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

حمید تنظیمات رو دستکاری میکنن. من زیاد وارد نیستم اما میتونن اوکی کنن!
دمت گرم مسعود ! :x

---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

اتفاقا خود آیدین از همین ISP سرویس میگیره !
چشه پس ؟

---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

چشه پس ؟

من خودم از رسانه دارم.(فروردین 89 ازشون سرویس گرفتم) چند تا از دوستان هم به پیشنهاد من از این شرکت گرفتن. ولی یه سرویس برای جایی دیگه میخوام
جز رسانه چند تا شرکت دیگه هم میگید که وایرلس بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
من خودم از رسانه دارم. چند تا از دوستان هم به پیشنهاد من از این شرکت گرفتن. ولی یه سرویس برای جایی دیگه میخوام
جز رسانه چند تا شرکت دیگه هم میگید که وایرلس بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وضعیت پینگتون چطوره؟میشه یه تریست بزارین؟

وضعیت پینگتون چطوره؟میشه یه تریست بزارین؟
من از وقتی که سرویسم رو عوض کردم تست نزاشتم اینجا. قبلا که محدود بود تا 5MB هم میرسید ولی این تست الانم هستش(256 نامحدود):
1535396480.png

پونک هستش. میترسم 200 هزار تومن بدم پینگ خوب برا بازی نداشته یاشم
اقا خیلی دوری شما غربه غربی ما شرق شرق اگه نزدیک بودیم میدادم تست کنی :d اما من شنیدم کلا ایرانسل توی غرب کیفیتش بهتره
بابا نهران این همه ISP داره که وایرلس میدن با پینگ اروپا رو 100 میلی ثانیه ! نمونش : http://www.rasane.com/ ! از همین بگیر ! مطئن ترین جا و بهترین پینگ و از نظر سرعت تو سایت Netindex تو کشور ISP نمونه هست ! پینگشم خداست ;) ! ای کاش از اینجور چیزا تو شیراز هم بود ! شهر گل و بابا ! توش اینترنت که نیست ! :((
اقا منو وسوسه کردی برم از اینا dsl بگیرم من واقعا نمیدونستم یه همچین isp یی وجود داره

آخرین ویرایش:
چشم ! حال این ساعت کم بار شبکه کی هست ؟ من میخوام کلا همیشه بازی کنم ! نمیتونم بزارم ساعات کم بار ! :( !چک میکنم ! با پشتیبانی هم در جریان میزارم ! اگه هم نشد میرم یه جای دیگه ! راستی این آنتن من مخصوص وایرلس هست و اگه Wi - Fi بخوام باید آنتن مخصوص خودشو تهیه کنم ؟

مرسی حمید....
مگه پهنای باندی که دارید الان شِیر (اشتراکی) نیست؟؟؟ خوب این به معنای اینه که در بهترین حالت، پهنای باند اینترنت شما بین 3 نفر به اشتراک گذاشته شده. اینی که اونها کی از پهنای باند استفاده می کنند مشخص نیست اما هر وقت 2 یا 3 یا هر تعداد کاربری که یک پهنای باند بین اونها به اشتراک گذاشته شده از این پهنای باند برای دانلود و آپلود استفاده کنند، سرعت شما هم تحت تاثیر قرار گرفته و تغییر خواهد داشت و بالطبع زمان پینگ شما هم تغییر خواهد کرد.
الان شما مشکل خاصی ندارید و طبیعی هست که گاهی وقت ها زمان پینگ افزایش پیدا میکنه. اگه بخواید زمان پینگتون تغییر پیدا نکنه باید پهنای باند اختصاصی بگیرید. منظورم از ساعات کم بار شبکه ساعاتی هست که شما سرعت بهتری دارید و زمان پینگ شما هم بهتر هست. این زمان زمانیه که کسانی که پهنای باند شما با اونها به اشتراک گذاشته شده در شبکه حضور ندارند یا کار خاصی انجام نمیدند که زمان زیادی پهنای باند را اشغال کنند.

به پشتیبانی بگید که زمان پینگم با شما خیلی زیاد هست و توی تریس، پینگ آی پی اولم مثلاً 200 هست. البته توجه کن که اگه مثلاً گفت که نویز داری و بیا مثلا از ما Power Station بگیر تا پینگت خوب بشه راحت باور نکن. اینا اکثراً حرف هست...

به نظرم من زیاد نگران پینگت از مسیر telia نباش. خودِ من از مسیر پینگم بین 130 تا 180 هست... اینها عادیه. شما دقت کن که زمان پینگ داخل شبکت (بین شما تا ISP و از ISP تا اولین IP مخابرات) زیر 10 میلی ثانیه باشه. اگه اینطور هست مشکل خاصی نداری. بازم میگم، اگه بخوای نوسان پینگ نداشته باشی و پینگ ثابتی پیدا کنی باید پهنای باند اختصاصی (ددیکیت) بگیری که گرون هست... پس ناشکری نکن.

ضمناً همین سرویسی که الان داری Wi-Fi هست! وایرلس دو استاندارد معروف Wi-Fi و WiMAX داره. در مورد Wi-Fi استاندارد IEEE 802.11 مربوط به دستگاه هایی هست که توی سه باند با فرکانس 2.4 ، 3.6 و 5 گیگاهرتز کار می کنند. مثلاً از من روی 2.4 گیگاهرتز هست. (با اون مقدار خورده ای که این فرکانس داره، شبکه های مختلف ISP ها از هم جدا میشند تا تداخل پیدا نکنند. اتفاقاً گاهی وقت ها ممکنه تداخل وجود داشته باشه که اون وقت ISP باید فرکانس ها را تغییر بده. اینها همش زیر نظر سازمان تنظیم مقررات باید انجام بشه). منتها Wi-Fi آنتن های مختلفی داره، همین نانو استیشن نوعی آنتن هست. (آنتن که نمیشه گفت، در حقیقت یک دیوایس رادیویی هست که آنتن هم داخل مدار الکترونیکی اون هست). نمونه ی دیگش هم مودم های ADSL هستند که دارای آنتن Wi-Fi هستند و در یک شعاع مثلاً 100 متری امکان متصل شدن به مودم توسط دیوایسی که گیرنده و فرسنده ی Wi-Fi داشته باشه، مثل گوشی آیفون هست.

چیزای ساده ای بود اما امیدوارم مفید باشه واست.....

مرسی حمید....
مگه پهنای باندی که دارید الان شِیر (اشتراکی) نیست؟؟؟ خوب این به معنای اینه که در بهترین حالت، پهنای باند اینترنت شما بین 3 نفر به اشتراک گذاشته شده. اینی که اونها کی از پهنای باند استفاده می کنند مشخص نیست اما هر وقت 2 یا 3 یا هر تعداد کاربری که یک پهنای باند بین اونها به اشتراک گذاشته شده از این پهنای باند برای دانلود و آپلود استفاده کنند، سرعت شما هم تحت تاثیر قرار گرفته و تغییر خواهد داشت و بالطبع زمان پینگ شما هم تغییر خواهد کرد.
الان شما مشکل خاصی ندارید و طبیعی هست که گاهی وقت ها زمان پینگ افزایش پیدا میکنه. اگه بخواید زمان پینگتون تغییر پیدا نکنه باید پهنای باند اختصاصی بگیرید. منظورم از ساعات کم بار شبکه ساعاتی هست که شما سرعت بهتری دارید و زمان پینگ شما هم بهتر هست. این زمان زمانیه که کسانی که پهنای باند شما با اونها به اشتراک گذاشته شده در شبکه حضور ندارند یا کار خاصی انجام نمیدند که زمان زیادی پهنای باند را اشغال کنند.

به پشتیبانی بگید که زمان پینگم با شما خیلی زیاد هست و توی تریس، پینگ آی پی اولم مثلاً 200 هست. البته توجه کن که اگه مثلاً گفت که نویز داری و بیا مثلا از ما Power Station بگیر تا پینگت خوب بشه راحت باور نکن. اینا اکثراً حرف هست...

به نظرم من زیاد نگران پینگت از مسیر telia نباش. خودِ من از مسیر پینگم بین 130 تا 180 هست... اینها عادیه. شما دقت کن که زمان پینگ داخل شبکت (بین شما تا ISP و از ISP تا اولین IP مخابرات) زیر 10 میلی ثانیه باشه. اگه اینطور هست مشکل خاصی نداری. بازم میگم، اگه بخوای نوسان پینگ نداشته باشی و پینگ ثابتی پیدا کنی باید پهنای باند اختصاصی (ددیکیت) بگیری که گرون هست... پس ناشکری نکن.

ضمناً همین سرویسی که الان داری Wi-Fi هست! وایرلس دو استاندارد معروف Wi-Fi و WiMAX داره. در مورد Wi-Fi استاندارد IEEE 802.11 مربوط به دستگاه هایی هست که توی سه باند با فرکانس 2.4 ، 3.6 و 5 گیگاهرتز کار می کنند. مثلاً از من روی 2.4 گیگاهرتز هست. (با اون مقدار خورده ای که این فرکانس داره، شبکه های مختلف ISP ها از هم جدا میشند تا تداخل پیدا نکنند. اتفاقاً گاهی وقت ها ممکنه تداخل وجود داشته باشه که اون وقت ISP باید فرکانس ها را تغییر بده. اینها همش زیر نظر سازمان تنظیم مقررات باید انجام بشه). منتها Wi-Fi آنتن های مختلفی داره، همین نانو استیشن نوعی آنتن هست. (آنتن که نمیشه گفت، در حقیقت یک دیوایس رادیویی هست که آنتن هم داخل مدار الکترونیکی اون هست). نمونه ی دیگش هم مودم های ADSL هستند که دارای آنتن Wi-Fi هستند و در یک شعاع مثلاً 100 متری امکان متصل شدن به مودم توسط دیوایسی که گیرنده و فرسنده ی Wi-Fi داشته باشه، مثل گوشی آیفون هست.

چیزای ساده ای بود اما امیدوارم مفید باشه واست.....
ساعت 5.32 دقیقه صبح : اولین IP بعضی وقتا نوسان داره !

این جا این اولین IP رو دارم پینگ میکنم نتیجه خنده داره :

رویاهای یک کودک :
ممنون بابت توضیحات :x>:d<

آخرین ویرایش:
سلام من تازه وایرلس گرفتم...البته نشد از اونجایی که میخواستم سرویس بگیرم...واسه همین رفتم رو آنتن یه isp دیگه(با هماهنگی شرکت نصب کننده)
الان من تست میزارم....اگه راهنمایی و یا چیزی در مورد پینگ و این جور چیزا Ip و نمیدونم dns بود بگید تو رو خدا...
چون من مشکل لاگین شدن تو WoW رو دارم....(فقط با چیز پی ان) کانکت میشه...گفتم شاید مربوط به این isp جدیده باشه...
1535695611.png

و این هم با 4.2.2.4 و 4.2.2.6
iox6gz82hzjn01ils8c5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or