بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز توی شرکتی بودم که ازش وایرلس دارم.
میگفت میخواییم adsl هم راه بندازیم و خیلی از مشترکین رو انتقال بدیم روی adsl !! گفت تجهیزات رو هم خریدیم و در انتظار کارهای اداری و مخابراتی هستیم و احتمالا تا 2 یا 3 ماه دیگه سرویس دهی شروع میشه! گفت اونوقت دستم برای پهنای باند بازتر میشه و میتونم بهت 3 یا 4 مگ بدم! :x>:d<
چه شود!!!! :d

امروز توی شرکتی بودم که ازش وایرلس دارم.
میگفت میخواییم adsl هم راه بندازیم و خیلی از مشترکین رو انتقال بدیم روی adsl !! گفت تجهیزات رو هم خریدیم و در انتظار کارهای اداری و مخابراتی هستیم و احتمالا تا 2 یا 3 ماه دیگه سرویس دهی شروع میشه! گفت اونوقت دستم برای پهنای باند بازتر میشه و میتونم بهت 3 یا 4 مگ بدم! :x>:d<
چه شود!!!! :d
اعتبار ته کشید ! همونی که نثارم کردی ! :d

این سرویس من خیلی جالبه! مثلا 1 مگ میبنده دیگه سرعتت توی 24 ساعت عمرا بشه 120 !!! یعنی از 128 پایینتر نمیاد! انگار برات ددیکیت میبنده! خیلی عالیه! پینگ هم در حد قابل قبولی هست!

این سرویس من خیلی جالبه! مثلا 1 مگ میبنده دیگه سرعتت توی 24 ساعت عمرا بشه 120 !!! یعنی از 128 پایینتر نمیاد! انگار برات ددیکیت میبنده! خیلی عالیه! پینگ هم در حد قابل قبولی هست!
خب دیگه بسه اینقدر مارو دق میدی.زیاد کِـــــش نده.:d
خیر سرم 512 دارم سرعت دانلودم حداکثر 70 و پینگم هم بهترین حالت از 4.2.2.4 روی 120 هست.تازه چند روزه اومده روی 240 پایین تر هم نمیره.:(

• Like
Reactions: Persian-Masoud
خب دیگه بسه اینقدر مارو دق میدی.زیاد کِـــــش نده.:d
خیر سرم 512 دارم سرعت دانلودم حداکثر 70 و پینگم هم بهترین حالت از 4.2.2.4 روی 120 هست.تازه چند روزه اومده روی 240 پایین تر هم نمیره.:(
پینگت که عالیه! این بالا پایین ها زیاده! نگران نباش برمیگرده!

• Like
Reactions: ™PersiaWar
آدم میمونه چی بگه!!
دیتای من میره تهران! ار تهران میره روسیه! از روسیه میره جمهوری چک! از اونجا میره آلمان! و این مسیر رو برمیگرده!! یعنی دقیقا لقمه رو دور سر میگردونن بعد میذارن تو دهن! :|

attachment.php

1 مگابیت:

1531094203.png

http://www.speedtest.net/result/1531094203.png

مسعود ما رو با نتت زجر کش کردی :d
چند قرن دیگه یک اینترنت با ثبات گیرمون میاد؟! روی 10 ثانیه بعد این اینترنت حساب نمیشه باز کرد
حالا این چیزی نیست! توی همین پاییز احتمالا یه 3 یا 4 مگابیت گیرم میاد! :دی درسته ماله من نامحدود هست اما سوء استفاده نمیکنم. چون با رئیس شرکت هم رفیق هستم و ایشون بهم 4 مگ نامحدود میده دلیل نمیشه منم شب و روز دانلود کنم! اتفاقا دانلود هامو میذارم ساعت 1 به بعد شب! اونم چون میدونه جنبه دارم بهم میخواد 4 مگ بده!
بنظر من مسئولین منتظرن ببینن چمدون چی میشه! اگه یک بلوف باشه همین اینترنت رو هم قطع میکنن! :دی اما اگر بدونن دارن ملت ازش استفاده میکنن اونوقت وزیر یاد گفته خودش میوفته که گفته بود با اینترنت ملی دیگه لازم نیست در سرعت اینرتنت جهانی محدودیت قائل شد و یه اینرتنت نسبتا خوب رو میدن دست ملت! باور کنید تمام سرنوشت به اون چمدون لعنتی بستگی داره!

میگم این سرویس های CRA خوب بوده یا نه؟
برای بعضی ها خوب برای بعضی ها بد! متاسفانه قانون خوبی بود که به گند کشیدن مثل سایر قوانین جاری...

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

مسعود این همه پامت لاست ؟ بازم پینگت خوبه میتونی مثل آدم بازی کنی ! خدایا این چمدون رو بر سر ما اینترنت ندیده ها نازل کن ! :praying::praying::praying:
کو پاکت لاست؟؟ :-/

برای بعضی ها خوب برای بعضی ها بد! متاسفانه قانون خوبی بود که به گند کشیدن مثل سایر قوانین جاری...

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

کو پاکت لاست؟؟ :-/
تو تریسرتی که گرفتی اون ستاره ها هر مدوم پاکت لاست هست تو مسیر ولی مثل یه تایم اوت مهم نست ! بی خیال ! مشکل از پهنای باندی هست که شرکت داره ! و مسیر ارتباطی !

تو تریسرتی که گرفتی اون ستاره ها هر مدوم پاکت لاست هست تو مسیر ولی مثل یه تایم اوت مهم نست ! بی خیال ! مشکل از پهنای باندی هست که شرکت داره ! و مسیر ارتباطی !
نه اونها فکر نکنم تایم آوت باشه! یجوری بستن پینگ هست! من قبلا یعنی 4 یا 5 سال پیش از یه شرکتی Adsl داشتم که پینگشو بسته بود! هرچی رو که پینگ میکردی ازین ستاره ها میاورد! بهشون گفتم داستان چیه گفتن به دلیل مسائل امنیتی (؟!؟!؟) پینگ رو بستیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or