بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

افت سرعت

من 512 شاتل دارم با 3 گیگ ترافیک سرعت دانلودم 70 تا100 هست اما تا به ساعت 1 صبح میرسه که دانلود رایگان میشه سرعت میره رو 3 تا 5 حدود 2 هفتست اینجورییه زنگ زدم پشتیبانی میگه تو این ساعت چون همه دانلود میکنن سرعت افت میکنه

نمیدونم چه جوریه که اونا که دانلود میکنن سرعتشون خوبه به ما که میرسه میشه 3 تا 5 کیلوبایت

من 512 شاتل دارم با 3 گیگ ترافیک سرعت دانلودم 70 تا100 هست اما تا به ساعت 1 صبح میرسه که دانلود رایگان میشه سرعت میره رو 3 تا 5 حدود 2 هفتست اینجورییه زنگ زدم پشتیبانی میگه تو این ساعت چون همه دانلود میکنن سرعت افت میکنه

نمیدونم چه جوریه که اونا که دانلود میکنن سرعتشون خوبه به ما که میرسه میشه 3 تا 5 کیلوبایت

با این حساب اینترنت شما در ساعات رایگان بین حدود 50 نفر شیر میشه! اونوقت بعضی ها با شیر 10 مخالف بودن! =))

پینگم 40تا اومد پایین ! صلوات
1532780298.png

1532768945.png

شما از دانلود منيجير مثل orbit استفاده كن..پهناي باند رو تا حد زيادي ميكشي سمت خودت....منم شبانه بدون هيچي با 30 تا 40 دانلود مي كنم ولي با orbit سرعت روز رو دارمو 220 دانلود مي كنم...
موفق باشي

شما از دانلود منيجير مثل orbit استفاده كن..پهناي باند رو تا حد زيادي ميكشي سمت خودت....منم شبانه بدون هيچي با 30 تا 40 دانلود مي كنم ولي با orbit سرعت روز رو دارمو 220 دانلود مي كنم...
موفق باشي
یعنی با idm نمیتونی این پهنارو بگیری؟ فرق اوربیت و idm در این خصوص چی هست؟

موفق باشي

این که گفتم با IDM گفتم من همیشه از IDM استفاده میکنم تازه با IDM مشه سرعتم 3 تا 5 کی اولا خوب بود با 85 -90 دانلود میکردم ولی حدود 2 هفتس اینجوریه

این که گفتم با IDM گفتم من همیشه از IDM استفاده میکنم تازه با IDM مشه سرعتم 3 تا 5 کی اولا خوب بود با 85 -90 دانلود میکردم ولی حدود 2 هفتس اینجوریه
یعنی با idm نمیتونی این پهنارو بگیری؟ فرق اوربیت و idm در این خصوص چی هست؟

من از IDM استفاده نكردم...چند سالي فقط از Orbit استفاده مي كنم و راضي ام....حالا به امتحانش مي ارزه...برنامش جحمي نداره...
http://www.orbitdownloader.com

آخرین ویرایش:
ای خدا من آخر خودم رو از دست این پارس آنلاین میکشم اون از پینگشون این از سرعت دانلودشون دیگه بزنن قطعش کنن راحت ترن از 400 شدم این:|
حقته ! 2 مگ هم 230 تا نمیده ! تو ایران ! اینی که داری مسلما 2 مگ نیست ! حق بقیه رو میخوری ! باید مثل من فیکس 1 مگ 130 باشه سرعت :d

حقته ! 2 مگ هم 230 تا نمیده ! تو ایران ! اینی که داری مسلما 2 مگ نیست ! حق بقیه رو میخوری ! باید مثل من فیکس 1 مگ 130 باشه سرعت :d
والا من 1 مگ دارم تا همین دیروز با 400 میگرفت ! حالا شده این !
حالا سرعت دانلود به درک ، اصلا مهم نیست ، مهم پینگه که ماشالله از یک ماه پیش ر*ده !

والا من 1 مگ دارم تا همین دیروز با 400 میگرفت ! حالا شده این !
حالا سرعت دانلود به درک ، اصلا مهم نیست ، مهم پینگه که ماشالله از یک ماه پیش ر*ده !
لول ! کاریش نمیشه کرد ! فقط پهنای باند شرکت باید زیاد باشه !

آقا زنگ زدم عصر انتقال داده ها این رو گفتند

ببینید به PSN می خوره راحت بزنیم و می صرفه

- منطقه اتون چند است ...

من : منطقه 15 مخابرات درزی

.... خوب بفرمایید

من : سلام ببخشید من می خواستم بدونم سرویس 512 محدودتون سرعت واقعیش در چه حدودیه ! 10 گیگابایتش

- بین 90 تا 300 بستگی به تقسیم داره ... ماهی 24 هزار تومن هم است

من : پینگ در سرور های لندن چه جوریه

- بین 250 تا 300 است

==

خوب حالا چه نتیجه ایی می گیریم ؟

چی شد عزیزان ؟؟

سوال دیگه ایی هست از این سرویس بپرسم ؟؟ محض اطلاع ؟؟

اینجا یه مدته پینگ خرابه
زنگ میزنیم میگیم قضیه چیه میگن خروجی خرابه:d
الان 1 ماهه زنگ میزنم زرتی میگن خروجی خرابه ما آخر نفهمیدیم قضیه چیه :d
اگه گیر کرده تا بیایم باز کنیم خروجی رو =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or