LazaR AngeloV
کاربر سایت
راست میگه این Artesh شاتل خیلی آشغال شده من هم همین 128 نامحدود دارم اولاش خوب بود الان هی می پوکه .. !
ای کاش این همه کشور با اینترنت بدون محدودیت میومدن در این زمینه از ما تقلید میکردن و مثل ما محدود میکردن چون بالاخره یا کار ما درسته یا اونها. یا ما پیشرفته ایم یا اونها. یا ما میفهمیم یا اونها. یا ما فرهنگمون بالاست یا اونها.خب اونها که در مقابل ما هیچی نیستن پس ما خودمون اخر همه چیز هستیم.
بطور صریح بگم دوستان اگه از محدودیت خوشتون میاد حق ندارید برای دیگران هم نسخه بپیچید خودتون رو محدود کنید ولی کاری به بقیه نداشته باشید. فقط همین مونده بود که دنیا بیاد و از ما پیروی کنه.
ضمنا بحث به جاهایی که خودتون میدونید کشیده نشه.
هزاران سایت هست که با روش های خاصی از مردم کلاه برداری میکنند . هزاران سایت هست که موجب انتقال ویروس و تخریب میشن . هزاران سایت هست که دسترنج افراد رو یک ساعته برای دانلود برای عموم قرار میدند ... (البته اینا باید همشون با شرایط اون کشور همخوانی داشته باشه)
به نظر شما نباید اینا بسته باشه ؟ به طور مثال کشور فرانسه تا اونجایی که خبر دارم اینکارو کرده . توی انگلستان هم سیستم *****ینگ دلخواه وجود داره . همینطور در ترکیه ، امارات و ... .(اینا جاهایی بود که خودم دیدم)
در ضمن بنده عقیدم اینه هرکس مسئول کار خودش هست که تو اینترنت چیکار میکنه اما یکسری کار ها (مثل کلاهبرداری و ...) چیزی نیست که فقط دوست کلاه بردارمون مسئولش باشه
اینها که شما گفتید معادل همون 5% که خودتون گفتید هم نیست ولی اینها هم روش مقابله مخصوص به خودشون رو دارن نه اینکه مسدود بشن. برای مثال سایت هایی که مربوط به سوء استفاده از کودکان میشه شناسایی و سرورشون down میشه. در مورد سایتهای ارسال ویروس و بدافزار هم همینطور ضمن اینکه از برنامه های جانبی مثل WOT میشه استفاده کرد ولی اصلا بحث سر بسته شدن اینها نیست. مسلما نمیشه این سایتها رو تحت اعلامیه جهانی حقوق بشر قرار داد و از اون دفاع کرد ولی بقیه رو هرقدر هم بهش برچسب فلان زده باشه میشه. اصولا ما مسئول بزور تصمیم گیری برای بقیه نیستیم هرچقدر هم که جزئی بنظر برسه.
در مورد انگلیس و فرانسه این دو کشور مسائل مربوط به کپی رایت و مخصوصا سایتهای تورنت رو ***** میکنند( هرچند با اون هم مخالفم) و مشکلی با نوع محتوا ندارن برعکس چیزی که ما فکر میکنیم, پس نمیشه با استناد به مسدود کردن در این دو کشور اینجا رو هم توجیه کنیم. ترکیه و امارات هم که تکلیفشون مشخصه و اصلا جهان اول و پیشرفته حساب نمیشن که بخواهیم روشون بحث کنیم چون اگه بخواهیم از همه جای دنیا برای مثال اوردن استفاده کنیم کجا بهتر از کره شمالی و یا طالبان که از پایه با قضیه مشکل دارن ولی بحث ما سر کشور های پیشرفته است که هرکسی مسئول خودشه نه کشور های عقب افتاده.
بنده اینجارو توجیه نکردم و گفتم که مسئول کار های فرد ، خود فرد هست . نه کس دیگه اما یکسری از سایت ها وجودشون همونطور که گفتم سرتاپا ضرر هست.این;ه به چه روشی حذف بشند یک بحث جداش .
این ISP علیرضا یه ؟ آیا رسانا تدبیر ؟ از همون بگیر پینگ خوبی داره !من پینگم زیر 300 نمیاد . جان من یک isp معرفی کنید . امروز فکس قطع کردن خط رو براشون فرستادم تا یک هفته دیگه باید یک isp پیدا کنم . please help me . کسی تو تهران نیست کمک کنه ؟! پینگ کسی تو تهران خوب نیست ؟!![]()
چجوری ؟ o:-) پرواز کنم ؟ :d
خنک شدم!بیا پیش خودم! >:d

آها سمانه سما پیشرو برشین بود !من پینگم زیر 300 نمیاد . جان من یک isp معرفی کنید . امروز فکس قطع کردن خط رو براشون فرستادم تا یک هفته دیگه باید یک isp پیدا کنم . please help me . کسی تو تهران نیست کمک کنه ؟! پینگ کسی تو تهران خوب نیست ؟!![]()
سیگنال ! خودمونیم ! چه فایده ؟ تو با این پینگ بازی هم میکنی ؟پینگ نرفته بالا )x !![]()
:d
توی جدول رتبه بندی سرعت اینترنت 164 شده رتبه ی ایران. احتمالاً بهتر هم بشه.
این سرویس دهنده ی اینترنت ما هم اصلاً تو جدول نبود، الان شده پنجم! :d :
![]()
یه تست 0 میلی ثانیه بگیرم اول بشه!![]()