درسته سهراب جان، مسئول اون کودک من و شما نیستیم ولی جامعه از همین کودک ها و نوجوان ها تشکیل میشه. به نظر من با توجه به تفاوت کلی ما با جوامع غربی بحث کردن در زمینه ی محدودیت ها و *****ینگ ما هم فرق داره با اونها.
هیچ وقت توی اینترنت جلوی جریان اطلاعات را کامل نمیشه گرفت، چه خوب و چه بد. من معتقدم یه حداقل محدودیتی باید وجود داشته باشه برای عموم جامعه، البته این صحبت من هم به معنای تایید وضع *****ینگ ما در حال حاضر نیست.
اجازه بدید در این زمینه بحث را پایان بدیم.
صحبت پایانی احتمالی شما را در این زمینه بهش توجه می کنم.
مرسی...
برا من که چیزی عوض نشد
همه فیلتـــر هستند

اون کودک رو پدر و مادرش باید جلوش رو بگیرن نه اینکه بیان جلوی ما رو هم بگیرن . مسئول اون کودک من و شما هستیم ؟
*****ینگ تو انگلستانم هست اما شرکت ها در صورتی اعمال میکنند که خود افراد بخوان و به کسی تحمیل نمیشه

دوستان لطفا کمکم کنید . من از isp لایزر استفاده می کنم . قبلا خوب بود ولی الان هم قعطی زیاد دارم هم سرعتم کمه هم پینگ بالاست می خوام عوض کنم isp رو .
الان پینگم با اروپا اینه . تو mw2 . bf2 bf3 لگ دارم . زنگ هم می زنم می پیچونن .
لطفا یک isp خوب توی تهران منطقه ی پیروزی معرفی کنید .
adsl برای گیم می خوام .
please Help ME :'(

من یکی دو ماه پیش همین وضعیت رو داشتم ولی الان چند هفته ای میشه خوب شدهنه کلا از اول این ماه می خواستم که این کار رو بکنم . قبلا 128 داشتم 256 گرفتم ولی هیچ تغییری نکرد . دیگه از دستشون خسته شدم . دوستام با پینگ سبز بازی می کنن ولی من با پینگ داغون .به اپراتور میگم پینگم بالاست . میگه پینگ شما به ما ربطی نداره .![]()
من معتقدم یه حداقل محدودیتی باید وجود داشته باشه برای عموم جامعه
البته من حرفی ندارم که 5% محتوای اینترنت ممکنه ضرر زیادی داشته باشه و باید در هر جای دنیا مسدود باشه
ای کاش این همه کشور با اینترنت بدون محدودیت میومدن در این زمینه از ما تقلید میکردن و مثل ما محدود میکردن چون بالاخره یا کار ما درسته یا اونها. یا ما پیشرفته ایم یا اونها. یا ما میفهمیم یا اونها. یا ما فرهنگمون بالاست یا اونها.خب اونها که در مقابل ما هیچی نیستن پس ما خودمون اخر همه چیز هستیم.
بطور صریح بگم دوستان اگه از محدودیت خوشتون میاد حق ندارید برای دیگران هم نسخه بپیچید خودتون رو محدود کنید ولی کاری به بقیه نداشته باشید. فقط همین مونده بود که دنیا بیاد و از ما پیروی کنه.
ضمنا بحث به جاهایی که خودتون میدونید کشیده نشه.
توضیح داده بودم که بحث به جاهایی که میدونید نباید کشیده بشه.دوبار ارسال کردید پاک شد. بار سوم حداقل برای یکماه دسترسیتون قطع میشه.
ضمنا این اسمش محدودیت نیست. اسمش ترس از امثال شماست که سایت رو بخطر میاندازن وگرنه اگه امثال شما که دکمه مسدود کردن دستشونه محدودیتی برای ابراز نظر قائل نمیشن مجبور به حذف نظر هیچ کس نمیشدیم و مثل فروم های سرزمین های کفار عمل میکردیم که هرکس بتونه عقیده اش رو ازادانه بیان کنه.
بهرحال تذکر رو دادم. جمله نامربوط بعدی برابر با قطع دسترسی.
در مورد محدودیت،
امروز تو برنامه نیمروز یه پلیسه اومده بود در مورد اینکه چرا ماهواره رو جمع میکنیم میگفت
میگفت همونجور که یه ماده غذایی فاسد وارد بازار میشه وزارت بهداشت سعی میکنه تا جلوشو بگیره
ایا میتونید بگید نه نگیره هر کی خواست خودش تاریخش رو نگاه کنه یا مثلا خودش بره آزمایش کنه و تحقیق کنه که این غذا فاسده؟!
در مورد ماهواره هم همین
چون مملکت اسلامیه و طبق اسلام دیدن برنامه های اونجوری برای روح ضرر داره و آدم رو به گناه میندازه و حرامه پس مملکت همونطور که به فکر سلامت جسمیه به فکر سلامت روحی هم هست(البته سعی میکنه و هیچ مملکتی جز مملکت اما زمان این امر 100 درصدی نمیشه)
اینترنت هم همینطوره
ولی چون میتونن در اینترنت سایت های غیر اخلاقی رو ***** کنن برای همین جمع نمیکنن
اما این امر برای ماهواره صدق نمکنه برای همین مجبورن کلا جمع کنن