بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1515755714.png
[/URL][/IMG]
ماله همین الانه به خاطر اینکه تو سایت speadtest برای تهران هم سرور اومده

تست با سرورهای داخلی وقتی معنا پیدا می کنه که محتوای ما داخل کشور میزبانی شده باشه. در حال حاضر که بیش از 90 درصد محتوای ما خارج از کشور میزبانی میشه! همین الان ما هلند هستیم! :d (سرور انجمن)

پس بهتره با سرورهای اروپایی و آمریکایی در حال حاضر تست گرفته بشه. به امید روزی که محتوای ما داخل کشور میزبانی بشه. اونوقت با سرور طِیرون (تهران:d) ، اِصفون (اصفهان!) و ... تست گرفتن خوبه! ;)

تست با فرانسه :d :

1517321280.png

تست با سرورهای داخلی وقتی معنا پیدا می کنه که محتوای ما داخل کشور میزبانی شده باشه. در حال حاضر که بیش از 90 درصد محتوای ما خارج از کشور میزبانی میشه! همین الان ما هلند هستیم! :d (سرور انجمن)

پس بهتره با سرورهای اروپایی و آمریکایی در حال حاضر تست گرفته بشه. به امید روزی که محتوای ما داخل کشور میزبانی بشه. اونوقت با سرور طِیرون (تهران:d) ، اِصفون (اصفهان!) و ... تست گرفتن خوبه! ;)

تست با فرانسه :d :

1517321280.png
:o:o:o:o:oبری پیش رئیس شرکتی که ازش اینترنت میگیری این تست رو بکوبی تو پیشونیش :punish: ! بعدش بگه همینی که هست ! :discussion: ! جای من بودید چیکار میکردید ؟ این رئیس شرکت : 3:-o اینم من که رو به طرف رئیس نشونه رفتم : :gunner: !

جهش 3 برابری هزینه‌ها با افزایش قیمت حامل‌های انرژی

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #deddeb, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[TD="align: right"] [TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: center"] [/TD]
محمد رضا فرنقی‌زاد در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص تغییر هزینه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت در پی هدفمند شدن یارانه‌ها و تاثیر این تغییرات بر قیمت تمام شدن اینترنت گفت: از زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها که نزدیک به یک سال می‌گذرد، هزینه‌های شرکت زیرساخت، حدود 3 برابر افزایش یافته است.
مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه قیمت اغلب کالاها و خدمات افزایش یافته، گفت: بیشتر هزینه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت مربوط به هزینه‌های برق و نگهداری است که این هزینه‌ها نیز حدود 3 برابر نسبت به زمان پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها افزایش یافته است.
فرنقی‌زاد با اشاره با بیان اینکه نمی‌توانیم در خصوص اطلاعات و صورت‌های مالی ماهانه و سالانه شرکت صحبت‌کنیم، از ارائه آمار بیشتر در این خصوص خودداری کند.
به گزارش فارس، قیمت فروش اینترنت در داخل کشور و قیمت تمام شده اینترنت برای دولت، همیشه یکی از موضوعات مورد اختلاف بخش خصوصی و مسئولان دولتی بوده است.
مسئولان دولتی همواره تاکید دارند که مولفه‌های مختلفی در تعیین قیمت تمام شده اینترنت نقش دارند که علی رغم کاهش قیمت اینترنت بین الملل مولفه‌های دیگر در حال افزایش هستند.
در این رابطه چندی پیش مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت: در حال حاضر با صدور قبض‌های جدید برق، بسیار نگران شده‌ایم، زیرا قبوض برق‌ نزدیک به 10 برابر افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته حدود 4 تا 5 میلیارد تومان پول برق می‌دادیم که با 10 برابر شدن قبوض برق، در سال جاری باید حدود 40 تا 50 میلیارد پول برق بدهیم.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

..........
سرعت چه قدر کمه! :|

1517932568.png

http://www.speedtest.net/result/1517932568.png

قيمت اينترنتي را زياد مي كنن، ماهي 10 تومن ميشه ماهي 100 تومن...
قانون را اجرا نمي كنن، هنوز محدوديت حجمي و ....
و در آخر هم اينترنتي ملي در انتظار شماست :(
اي بر اون ....._شون ..........

:o:o:o:o:oبری پیش رئیس شرکتی که ازش اینترنت میگیری این تست رو بکوبی تو پیشونیش :punish: ! بعدش بگه همینی که هست ! :discussion: ! جای من بودید چیکار میکردید ؟ این رئیس شرکت : 3:-o اینم من که رو به طرف رئیس نشونه رفتم : :gunner: !

ولی به نظرم رگبار نه ؛ تک تیر بهتره! :d:d:d : :sniper:

خوب حمید جان، نظر کارشناسی خودت را در مورد تست هام اعلام کن;;):d. چرا اینجوریه؟ :d

1517990593.png

1517991431.png

--------
بعد قانون شیشم نیوتن میگه: اگر کاربر اینترنتی زمان پینگ خارج از کشور آن زیر 10 میلی ثانیه شد، زمان پینگ داخل کشور آن حتماً منفی است! :))=)) خوب چرا از من منفی نمیشه؟ :-/

بعد قانون شیشم نیوتن میگه: اگر کاربر اینترنتی زمان پینگ خارج از کشور آن زیر 10 میلی ثانیه شد، زمان پینگ داخل کشور آن حتماً منفی است! :))=)) خوب چرا از من منفی نمیشه؟ :-/
ها این نظر گهربار رو کی داده؟ :دی
من با تهران یا 25 میشه یا 26 !! البته فاصله با اونجا هم زیاده! 500 کیلومتر!

سلام دوستان . من الان وایمکس با محدودیت حجمی دارم ... یه ADSL نا محدود می خوام بگیرم که باهاش دانلود کنم ... حداکثر هزینه ای هم که میخوام بکنم ماهی 10 تومنه ... خب مطمئنا 128 بیشتر گیرم نمیاد ....
شما چه ISP رو پیشنهاد می کنید ... ( در ضمن پینگ هم واسم مهم نیس !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or