بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هنرنمایی شرکت پیشگامان در شهر تهران مرکز مخابراتی پیام نور

هر روز این مشکل از ساعت 17 تا فردا 9 صبح ادامه دارد.از کلیه دوستان برای این هنرنمایی دعوت مینمایم رایگان ب تماشا بشینین.

Un_led.jpg

آقا من فردا خط شاتل ام قطع می شه دارم می رم مخابرات 1 مگ نامحدود بگیرم، کارت داشنجویی دارم، پرینت انتخاب واحد هم می برم

نکته ای ، پندی، اندرزی چیزی ندارید؟:D

آقا من فردا خط شاتل ام قطع می شه دارم می رم مخابرات 1 مگ نامحدود بگیرم، کارت داشنجویی دارم، پرینت انتخاب واحد هم می برم

یه وقت گفتند سرعت کمتر میدیم قبول نکنی ... داد و بیداد کن :دی ...

من همین 1 هفته پیش رفتم 1 مگ بگیرم...
کلا روش زیاد حساب نکن ... من از مدارک شرکت بگیر تا کارت ایثارگری بردم ولی آخرش 512 شد...)x
برای گرفتن 1 مگ باید پارتی داشته باشی
البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره...
ایشالله که بتونی 1 مگ بگیری

زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن چیزی نیست!بعدش زنگ زدم به شرکت شهر خودمون گفتن که اختلالی پیش اومده 3 4 روز دیگه درست میشه ولی الآن 2 هفته هست که گذشته هیچی هم نشده.

بعد اون 4 روز که درست نشد شما هم پیگیری نکردی دیگه؟ ممنون از همتی که داری! :|

بعد اون 4 روز که درست نشد شما هم پیگیری نکردی دیگه؟ ممنون از همتی که داری! :|
نه والا!گفتم شاید درست بشه.آخه از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن سرعت ما هم کم شده.یعنی اگه چند بار زنگ بزنم درست میشه؟!!یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟

نه والا!گفتم شاید درست بشه.آخه از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن سرعت ما هم کم شده.یعنی اگه چند بار زنگ بزنم درست میشه؟!!یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟

چند بار نه چند هزار با زنگ بزن! اونقدر زنگ بزن تا بگن گ** خوردیم برات الان درستش میکنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or