سرعت دانلود شما چه طوریه؟ثابته یا کم شده یا بهتر؟3 هفته ای هست 512 تا 2 مگ نوین نت گرفتم ولی سرعت دانلود هنوز همین جوریه.هیچ راهی نداره که سرعتش خوب بشه؟
http://merv.webatu.com/img/10ddbe86fe1d.jpg
آقا من فردا خط شاتل ام قطع می شه دارم می رم مخابرات 1 مگ نامحدود بگیرم، کارت داشنجویی دارم، پرینت انتخاب واحد هم می برم
نکته ای ، پندی، اندرزی چیزی ندارید؟![]()
من همین 1 هفته پیش رفتم 1 مگ بگیرم...آقا من فردا خط شاتل ام قطع می شه دارم می رم مخابرات 1 مگ نامحدود بگیرم، کارت داشنجویی دارم، پرینت انتخاب واحد هم می برم
نکته ای ، پندی، اندرزی چیزی ندارید؟![]()
مسعود حواست جمع باشه تاپیک داره 30یا30 میشه ! بن نشی دوبارهرضا تقی پور وزیر اختلالات جمهوری اسلامی به لیست تحریم های امریکا افزوده شد.

زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن چیزی نیست!بعدش زنگ زدم به شرکت شهر خودمون گفتن که اختلالی پیش اومده 3 4 روز دیگه درست میشه ولی الآن 2 هفته هست که گذشته هیچی هم نشده.پشتیبانی چی گفت؟
زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن چیزی نیست!بعدش زنگ زدم به شرکت شهر خودمون گفتن که اختلالی پیش اومده 3 4 روز دیگه درست میشه ولی الآن 2 هفته هست که گذشته هیچی هم نشده.

نه والا!گفتم شاید درست بشه.آخه از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن سرعت ما هم کم شده.یعنی اگه چند بار زنگ بزنم درست میشه؟!!یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟بعد اون 4 روز که درست نشد شما هم پیگیری نکردی دیگه؟ ممنون از همتی که داری!
نه والا!گفتم شاید درست بشه.آخه از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن سرعت ما هم کم شده.یعنی اگه چند بار زنگ بزنم درست میشه؟!!یعنی مشکل از کجا میتونه باشه؟