بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات شهر ما همه ی سرویس های نامحدودش رو برداشته و به جاش محدود گذاشته.
خواستم بدونم شهر های دیگه که دوستان هستند، چنین اتفاقی افتاده ؟ یا فقط این اتفاق مربوط به شهر ما میشه ؟!

ماكه هنوز داريم ولي فقط 512 و بالاتر ميدن
زير 512 برداشتن

2289760725.png

منم شاتل دارم ولی ازش راضی نیستم

دوستان من از مخابرات سه رو پیش گرفتم فرداش وصل شد اما سایت ها رو بعضی وقت ها باز میکند . یکی از دوستام گفت یه نفر دیگه هم تو محدوده ی کرج و شهریار از مخابرات گرفته که درست از همون روزی که من اینترنتم وصل شد این مشکل برای اون هم پیش اومده . می خواستم بدونم برای کسانی که تو شهریار یا کرج از مخابرات اینترنت گرفتن همین مشکل رو دارند ؟

دوستان من از مخابرات سه رو پیش گرفتم فرداش وصل شد اما سایت ها رو بعضی وقت ها باز میکند . یکی از دوستام گفت یه نفر دیگه هم تو محدوده ی کرج و شهریار از مخابرات گرفته که درست از همون روزی که من اینترنتم وصل شد این مشکل برای اون هم پیش اومده . می خواستم بدونم برای کسانی که تو شهریار یا کرج از مخابرات اینترنت گرفتن همین مشکل رو دارند ؟

خوبه واسه شما یه روزه وصل کردن

تقریبا 20 روزه اقدام کردم هنوز وصل نشده تازه زنگ زدم میگه 10 روز دیگه

مملکته داریم ؟ واسه یه اینترنت مخابراتی 1 ماه باید صبر کرد و فقط و فقط تو ایران همچین اتفاقی میفته):

مخابرات شهر ما همه ی سرویس های نامحدودش رو برداشته و به جاش محدود گذاشته.خواستم بدونم شهر های دیگه که دوستان هستند، چنین اتفاقی افتاده ؟ یا فقط این اتفاق مربوط به شهر ما میشه ؟!
برای ما هم محدود شده ولی سرعت رو بردن بالا!

امروز توی بیمارستان بودم (اتاق عمل) در حال مشاهده اعمال جراحی زیبا و دوست داشتنی بودم >:d< که دور و بر ساعت 1 یه خانومی با یه مودم تی پی لینک وایفای اومد توی اتاق ریکاوری! منم که کنجکاو! :d گفتم خانوم خوش اومدی تا حالا کجا بودی؟ :x چند مگ پهنای باند داری برامون؟ :>
منم منتظر شنیدن 128 کیلوبیت یا با نهایت سخاوتمندی دولت خدمتگذار 512 کیلوبیت بودم که یهو خانومه گفت..... :-o
150 مگابیت!!
وات د ف*ک؟!!؟ :-o

گفتم ینی یه stm1 دادی به اتاق عمل؟ مگه قراره مریض رو روی اینترنت آپلود کنیم؟ :)) قیافه خانومه شد این: =))
گفت نه این اینترنت ملی هست! >:)
منم گفتم به به! پس بالاخره رسید! /:)
از فردا اینترنت ملی با سرعت 150 مگابیت در بیمارستان مهاباد! سایر نقاط کشور رو خبر ندارم. b-)

تست کردی ببینی چطوریه مسعود ؟

خانومه چه شکلی بود ؟

از این پرستار این شکلی ها " ;;) " :دی !

نه نمیشد تست کرد! حالا میخوای کجارو تست کنی؟ سپید تست رو که نمیتونی!
پرستار که نبود پرستار چیکار به کارهای مخابراتی داره! اتاق عمل هم پرستار نداره. پزشک جراح،پزشک بیهوشی،تکنسین بیهوشی،تکنسین عمل،خدمات داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or