بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه داداش از اونجا که دان میکنم تفاوتی نداره ...
به ویندوزووو اینا ربطی نداره که ...
نه برای هیچکدوم از فایلای دیگه اینطوری نمیشه حتی اگر قبلا دانلود شده باشند ..
کلا هر وقت اینو دان میکنم اینطوریه !
دفعه اول هم که دان کردم با همین سرعت دان کردم
ولی چیز پی ام رو قطع میکنم به حالت اول برمیگرده..

از دیشب این مودم ما از 5 چراغش 4 چراغ روشن داره و وصل به نت نمیشه ( اون چراغ اینترنتش خاموشه کاملا ) . خود ویندوز میگه احتملا از فایر واله که چک کردم از اون نبود . امروز هم دیر رسیدم باز همینطور بود . فردا . پس فردا هم که تعطیله نمیتونم تماس بگیریک با ای اس پی . مشکل از کجاست ؟ الان بنده با دایل اپ هستم .
در ضمن داتک محدود 256 دارم .
پیشاپیش ممنون .

شما برو مودم وایمکس ایرانسلت رو بده دایتک اونا با آی اس پی خودشون مچ میکنن
دیگه اینهمه هم درد سر نداری من زنگ زدم پرسیدم اینطور که میگفت پینگ 120 و130 اینطوراس با وایمکس دایتک

آقا من adsl دارم از این داتک گفتم بهتون بگم که الان چندین ماه هست مستقیما با خود isp (یعنی آی پی isp رو پینگ میکنم) پینگم میره فضا(بالا یه ثانیه) میاد پایین که احتمال زیاد به خاطر سرویس دهی بیش از حدشون هست چون به تدریج به اینجا رسید، خودشونم گفتن پینگ به ما ربطی نداره اینه که حواستون باشه

از دیشب این مودم ما از 5 چراغش 4 چراغ روشن داره و وصل به نت نمیشه ( اون چراغ اینترنتش خاموشه کاملا ) . خود ویندوز میگه احتملا از فایر واله که چک کردم از اون نبود . امروز هم دیر رسیدم باز همینطور بود . فردا . پس فردا هم که تعطیله نمیتونم تماس بگیریک با ای اس پی . مشکل از کجاست ؟ الان بنده با دایل اپ هستم .
پیشاپیش ممنون .

مگه پشتیبانی 24 ساعته ندارن؟

پیشاپیش ممنون .
درود
url مربوط به مودم باز کنید بعدش قسمت WAN بیارید در اون قسمت ببینید وضعیت های State & Status رو چی نوشته اینجا مشخص می شه چی شده در اکثر مواقع اول اینو چک کنید.
اگر status رو up نزده اینترنت از سمت isp قطع هستش در این مواقع به جای up پیغامی به اسم "faild " میزنه .
اگر state غیر فعال هست یعنی enabale نیست مودم مجدد ریست کلی کنید و دوباره تنظیم کنید (ریست کلی از طریق پشت مودم همون حفره کوچولو )
مورد دیگه پینگ بگیرید اگرپیغام
distinction host unrechable رو داد بازم اینترنت از سمت isp قطع شده یا یوزر شما غیر فعال هست یا اینکه کلاد مودم شما با isp تداخل گرفته که با ریست این مورد آخر حل می شه یعنی "تداخل"
پینگ تایم اوت احتمالا بهتون نمی ده چون چراغ اینترنت مودم روشن نیست یعنی کلا اینترنت دریافت نمی کنید که تایم اوت باشه!
از طریق همون مورد اول چک کردن status مودم و پینگ راحت می شه فهمید .

---------- نوشته در 11:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 PM ارسال شده بود ----------

نه داداش از اونجا که دان میکنم تفاوتی نداره ...
به ویندوزووو اینا ربطی نداره که ...
نه برای هیچکدوم از فایلای دیگه اینطوری نمیشه حتی اگر قبلا دانلود شده باشند ..
کلا هر وقت اینو دان میکنم اینطوریه !
دفعه اول هم که دان کردم با همین سرعت دان کردم
ولی چیز پی ام رو قطع میکنم به حالت اول برمیگرده..
اینکه V_P_N قطع می کنید به حالت اول بر می گرده کاملا طبیعی هستش چون کار V_P_N کلا اینه بیاد ترافیک شبکه شما رو از شبکه معمولی جدا کنه خودمونی بگم میاد راه میون بر می زنه!
حالا این که چرا هنگام دانلود این فایل این جوری می شه م دلیلش این می تونه باشه V_P_N هنگام دانلود این فایل با توجه به ادرسش و سرورش بهترین تونل ها (همون میون بر ها) رو می زنه این یعنی ایجاد شبکه ای کاملا خلوت و بدون ترافیک و بالا رفتن سرعت دانلود چون در بهترین حالت ممکن شبکه رو داره دور می زنه!

اخه بدیش این هست که بهترین اینترنت ها جدیدا دارند تو تهران بهترین سرویس ها رو میدند مثلا یکی از دوستام توی تهران aDSL گرفته و گفت که سرعت دانلودش 250 هست و بیشتر هم میره و پینگش هم گفت نهایت 200 بعدش اسم شرکت رو پرسیدم گفت فقط تو تهران سرویس میده یه اسم خری هم داشتاون یکی هم یه شرکت داشت که فقط به محلشون سرویس میداد باورت نمیشه سرعت دانلودش با وایرلس مگابایتی بود(درست گفتم؟:))پینگش هم 140 و 130 با خارجعالی بودنداما قزوین نه لامصب شهرش کوچیک هست و هی میگند قزوین توانش رو نداره و ... فوش بکشم
اره این شرکتها گم نام اوایلش خیلی توپن اما تا مشتری حسابی جور کردن گند میزنن تو سرویساشون همین شرکت قدیمیا مثل صبا شاتلا ؛؛؛تا معروف شدنا کارا کاسبی شون رونق گرفت کم فروشیا سرویس أشغال دادن به مردم به خصوص ما که تهران نیستیم باید ببینیم حالا کجا بریم

من چند وقت پیش میخواستم از نوین نت بگیرم ولی گفت برای منطقه ی شوما فعلا خدمات نداریم.
رفتم تو سایت پیش گامان دیدم هزینه ی نصبو رانزه نداره گرفتم.(512-4G) ولی سرعت دانلودش اکثرا رو 30KB هست بعضی وقتا هم قطه و وقتی به xbox میزنم به طور خیلی محسوسی سرعت پایینه!! منطقه ی من(7738).
چی کار کنم؟ از کجا بگیرم؟

من چند وقت پیش میخواستم از نوین نت بگیرم ولی گفت برای منطقه ی شوما فعلا خدمات نداریم.
رفتم تو سایت پیش گامان دیدم هزینه ی نصبو رانزه نداره گرفتم.(512-4G) ولی سرعت دانلودش اکثرا رو 30KB هست بعضی وقتا هم قطه و وقتی به xbox میزنم به طور خیلی محسوسی سرعت پایینه!! منطقه ی من(7738).
چی کار کنم؟ از کجا بگیرم؟

از مخابرات بگیر پینگ پایینه هم سرعت دانلود ثابت هم نامحدود خیالت هم راحت.........

2280811160.png

منم نتم 2-3 روزی میشه ضعیف شده این مال آمریکا , فک کنم کل کشور این مشکلو دارن الان ...
2281463656.png
اینم مال تهران :
2281595655.png
با این وضع پینگ فک کنم اینترنت داره ملی میشه و باید بشینیم از این به بعد پویا و خپل بازی کنیم تو لایو >:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or