بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود ب همگی. واقعا تقاضا می کنم یک isp خوب ب من معرفی کنین ک ترجیحا ثبت نام اینترنتی داشته باشه و سرعت های بالای محدود هم ارائه بده! من الان از نوین نت می گیرم بعد از یه تغییر تو سیاست کاری و سرویس های شبانه سرعت و پینگ و همه چی به باد فنا رفته! یعنی سرویس 512-2mb دارم ولی الان اندازه 64kb هم جواب نمیده.

شما برو وایرلس بگیر دوست من تا 4 مگ هم بهت سرعت میدن اما خب با قیمت دلار الان تجهیزاتش گرون در میاد واست
4مگابایت سرعت دانلود؟
4000KB!!!!!!!!
اگه انقدر سرعت میده هزینش اصلا مهم نیست داداش شما بگو چه شرکتی همچین اینترنتی میده!

فیلم بگیرم مشکلت حل میشه >؟
آره عزیز فیلم بگیر ممنون.

دوستان از چي تعجب ميكنيد؟ الان isp من سرويس 2 مگابايتش سرعت دانلودش حدود ٩٠٠ تا ١٠٠٠ kb/s هست
شما isp چیه داداش؟

4مگابایت سرعت دانلود؟
4000KB!!!!!!!!
اگه انقدر سرعت میده هزینش اصلا مهم نیست داداش شما بگو چه شرکتی همچین اینترنتی میده!

آره عزیز فیلم بگیر ممنون.

شما isp چیه داداش؟

آی اس پی ـه *Zombie* شهراد هست

اگر محدوده این سرعت ها زیاد تعجب نداره ولی مهم نامحدوده !

کلا اگه به فکر نامحدود با سرعت بالا هستین , adsl که کلا فکر نکنم تا 2 مگ بیشتر بده ( اونم فک کنم فقط به شرکت ها میده ) وایرلس کلا چه از نظر کاربری چه از نظر سرعت محدودیت نداره ولی رو پنلشون تا 1مگ نامحدود تعریف نشده به صورت Share , کلا کاره شرکت های وایرلس تو دادن پهنای باند اختصاصی هست مثلا اگه همین الان به شرکتی مثل پتیاک زنگ بزنی بگی من اینترنت 10 مگ نامحدود میخوام به صورت Dedicated در خدمت شماست و هیچ مشکلی هم نداره ولی هزینش فوق االعاده بالاست 1مگی تغریبا 500 تومان !

تجربش رو داشتم عرض میکنم که روزی ( 2 سال پیش ) خواستم 2مگ نامحدود بگیرم , وقتی بهشون زنگ زدم گفتن مساله ای نداره ( ولی داشت :| چون رو پنلشون 2 مگ تعریف نشده بود چون کسی نمیخواست)
اومدن نصب کردن سرعتم بایستی رو 240-260 تا میبود ولی رو 200 تا بود ! خوب ادم وقتی ماهی 300 تومان میده توقع داره !

خلاصه میگم که قبلش چند جا برای اینکار پرس و جو کنید

یکی از شرکت هایی که تا 8مگ به صورت شیر مداد ( ولی کسی تجربشو نداشت) به خاطر همین برداشتن ولی هنوز پا برجان میخوای زنگ بزن موضوع رو باهاشون در میون بزار ! یادمه 5مگ نامحدود 580 تومان بود !

جی ال
سرویس نامحدود | پرداز گستر ارتباطات برلیان

[URL=http://up.ashiyane.org/]

[/URL]

آخرین ویرایش:
4مگابایت سرعت دانلود؟
4000KB!!!!!!!!
شما یه سر به این سایت بزن آی تک
اینجا تعرفه هاش رو زده
تا 4 مگ هم سرعت میدن هیچ کلکی هم در کار نیس نه مدرکی میخواد نه هیچی فقط میگم هزینش میاد بالا که اونم میگی مشکل نداره
از نظر پینگ و اینا هم خیلی خوبه
فقط خونتون اگه بالای 3 طبقه باشه خیلی بهتر میشه

اینم فیلم

داداش راضیم ازت :d
من خودم سزعت بالا تا 5-6 مگابایت تو ثانیه رو با ماهواره داشتم ولی فکر نمیکردم isp های ایران این سرعت هارو بدن!!!
پس باید وایرلس بگیرم ممنون از راهنمایی همگی :x

2267303853.png

سلام،

1- من میخوام از پیشگامان اینترنت بگیرم، کسی میدونه اگه من سرعت 1 مگ با حجم 20 گیگ بگیرم سرعت شبانه اش چقدر هستش و اینکه آیا در صورت دانلود زیاد اون سرعت شبانه کم میشه یا نه؟
2- تو سایت ایرانسل نوشته که برای سرویس های نامحدودش در صورت دانلود زیاد، داستان fair usage میزاره ولی دوتا از دوستام میگن همچین چیزی رو تجربه نکردن، کسی همچین موردی داشته با وایمکس ایرانسل؟

ممنونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or