بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بعضی وقت ها که پارس آنلاین خیلی خوشحاله !!
96580447122305821505.png

سلام . دوستان من نتم دیگه کلافم کرده . فقط میخوام باهاش تو psn راحت بازی کنم که نمیتونم . همش یا ارور میده یا پرتم میکنه از بازی بیرون یا Delay و Lag دارم .
من یزد هستم . اینجا 4 تا isp داریم . یکی پیشگامان که من نت ازش میگیرم . یکی پارس آنلاین . یکی آسیاتک و یکی هم مخابرات . در ضمن من کابل خط تلفنم کابل نوری نیست و خونمون هم وسط شهره ... با این تفاسیر به نظرتون کودوم Isp رو بگیرم ؟ :دی
پ.ن : پینگم با همین پیشگامان بین 220 تا 260 هست و سرعت دانلود هم 180 k/s ...

سلام . دوستان من نتم دیگه کلافم کرده . فقط میخوام باهاش تو psn راحت بازی کنم که نمیتونم . همش یا ارور میده یا پرتم میکنه از بازی بیرون یا Delay و Lag دارم .
من یزد هستم . اینجا 4 تا isp داریم . یکی پیشگامان که من نت ازش میگیرم . یکی پارس آنلاین . یکی آسیاتک و یکی هم مخابرات . در ضمن من کابل خط تلفنم کابل نوری نیست و خونمون هم وسط شهره ... با این تفاسیر به نظرتون کودوم Isp رو بگیرم ؟ :دی

مخابراتتون نامحدود میده ؟! مخابرات دارم راضیم :دی !

درود؛
دوستان میخواستم ببینم مبین نت واسه مودم هاش به مناسبت عید های چند روز دیگه تخفیف نمیده؟ آخه انصافا خیلی بهم فشار میاد اگه بخوام اونقدر پول واسه مودم بدم!
(از دوستان هم اگه الان کسی فروشنده هستش، میخرم!)

منم مخابرات پیشنهاد می کنم البته محدود (نامحدود برای بازی کردن نیست) اما نکته اینجاست مخابرات بسته به مرکزها و شهرها کیفتش متفاوت هست ولی اکثر جاها پینگ پایین و واقعی اراعه می ده ، سرعت دانلودش هم بد نیست ولی برای بازی کردن کردن بهتر از بقیه عالی نیست ولی بهتر از بقیه هستش یک تحقیق کنید از کسی داره عالی می شه (یزد)

دوستانی که 128 نامحدود پارس انلاین دارن راضی هستن؟

دوست عزیز پارس انلاین نخر .چون دوست من پار نامحدود 128 داشت و سرعتش یهو شده بود 15 کیلو بایت رفتیم گفتیم چرا اولا خوب بود گفت وقتی حجمی که دانلود میکنین تو 1 ماه از 20 گیگ بگذره اوتوماتیک سرعتتون میاد رو 15 یا کمتر جالب بود و گفت 512 بخرین همینه . پس به چه دردی میخوره .

دوست عزیز پارس انلاین نخر .چون دوست من پار نامحدود 128 داشت و سرعتش یهو شده بود 15 کیلو بایت رفتیم گفتیم چرا اولا خوب بود گفت وقتی حجمی که دانلود میکنین تو 1 ماه از 20 گیگ بگذره اوتوماتیک سرعتتون میاد رو 15 یا کمتر جالب بود و گفت 512 بخرین همینه . پس به چه دردی میخوره .
اتفاقی که برا من بدبخت افتاده :| !
:(

منم مخابرات پیشنهاد می کنم البته محدود (نامحدود برای بازی کردن نیست) اما نکته اینجاست مخابرات بسته به مرکزها و شهرها کیفتش متفاوت هست ولی اکثر جاها پینگ پایین و واقعی اراعه می ده ، سرعت دانلودش هم بد نیست ولی برای بازی کردن کردن بهتر از بقیه عالی نیست ولی بهتر از بقیه هستش یک تحقیق کنید از کسی داره عالی می شه (یزد)

نامحدود دارم برای بازی به نظرم خودم عالیه 512 ـش

فقط یه خورده بعضی اوقات پینگ یه خورده بی ریخت میشه !

من 128 محدودم 350 - 400 تا سرعت میداد ! ..

تو محدودا پهنای باندو باز میزارن تا حجمتون زود تموم بشه تا سریع ترافیک بخرین دوست عزیز . پارس که عاشق چشمو ابروی ماکه نیست . مفتیم که چیزی نمیده دوبله سوبله پولشو میگیره .

من همیشه ماهانه 8 گیگ میگرفتم ولی الان
حذفش کرده و چاره ای جز گرفتن اون نامحدوده ندارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or