بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان به نظرتون شیر شدم :(( ؟ اول کانکت میشم سرعت 150 ـه بعده 5 دیقه میاد رو 15 :| !

دی سی میکنم دوباره کانکت میشم بازم همینطوری ! اول 150 بعدش میشه 15 :| !

شیر شدم :( ؟

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------

فکر میکنم مخابرات محدود نداشت :| :d !

وقتی که با کله 40 GB دانلود میکنی همین میشه!:d

پینگم 10 تا کمتر شده قبلا 80 بود

2256217948.png

ولی پینگم با خارج خیلی بده:(

71076969.png

دوستان یه نت ارزون میخوام تهران که توی ساعات روزانه و شبانه بیت ریتش زیر 50 نباشه (این ارزون بودن مهمه :d)
در مورد اینترنت مخابرات مرکز نواب هم کسی میدونه چطوره؟

بدبختی گرفتار شدیم، یکی از دوستان میخواد، نمیدونم چی بهش پیشنهاد بدم!

دوستان یه نت ارزون میخوام تهران که توی ساعات روزانه و شبانه بیت ریتش زیر 50 نباشه (این ارزون بودن مهمه :d)
در مورد اینترنت مخابرات مرکز نواب هم کسی میدونه چطوره؟

بدبختی گرفتار شدیم، یکی از دوستان میخواد، نمیدونم چی بهش پیشنهاد بدم!

مخابرات 512

نحوه گرفتن : گردن کلفت .. مدرک کلفت :دی !

سلام کسی سرویس adsl محدود مخابرات داره آیا محدودهاش شبانه رایگان دارد یا نه لطفا جوابم را بدهید ممنون
بستگی به منطقه و استان داره. یک ماهی است که از مخابرات سرویس 2 مگ محدود گرفتم. از ساعت 12 تا 7 هم رایگان است و سرعتش هم فیکس 250 است. راحت شبی 5،6 گیگ دانلود می کنم.

سلام دوستان . عمو گرِگ بعد از مدتی برگشه >:d< .

اینترنت درست و حسابی ندارم واسه بازی (گیرم هم نمیاد همه ISP هاید شیراز داغونن) .تنها کاری که باقیمونده اینه که یه پهنای باند 256 کیلوبیت بخرم (دقیقا بخرمش که تا آخر عمرم مال خودم باشه و ماهیانه نخوام پول بدم) . واسه اینکار دقیقا باید چیکار کرد و هزینه رو هم تقریبی بگید (مهم نیست چقدر باشه) .
نفر 100 بتل تو دنیا باشی نتونی یه نوب رو از 2 متری بزنی (فاکینگ بد اینترنت) !

آخرین ویرایش:
آخر نفهمیدم مخابرات قزوین ای دی اس ال محدودش شبانه اش رایگان هست یا نه
مطمعن که هستم ولی مخابرات خیلی ISP وابسته به منطقه تا جایی اطلاع دارم!
اکثر ISP های محدود ما شباش رایگان هست همین جوری! مخابرات نباید از این قضیه مستثنا باشه .
حضوری مراجعه کنید به همون جایی می خواید ازش تعرفه بگیرید .با تلفن اینا جواب درست درمون کلا بلد نیستن بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or