سرعت 128 مخابرات نامحدود چقدره؟
الان شما فرض کنید یه اینترنت دارید خداست ! مثلا روزی میشه باهاش 150 گیگ دانلود کرد ! بعدش مجانی بهت میدن سروریس رو کلا ! ماهی 4.5 ترابایت میتونی دانلود کنی ! حالا مهم اینجاست این اطلاعاتو کجا میخوای نگه داری
الان قیمت هارد بخوای 1 ترابایت بخری حداقل 200 هزار تومنه ! این حرفه منو موقعه ای که هاردتون پر شد بیشتر درک میکنید D:
پس انقدر زور سرعتو نزنید که بگید ماله من سرعتش بیشتره ماله من فلانه , این حرفارو 4 سال پیش که قیمت هارد 75 تومان بود باید میزدید
جی ال
برای روز مبادا !عجب حرف جالبی زدی .. از یه طرف خوبه
ولی دانلود می کنیم پاک می کنیم
انبار نمی کنیمبرای روز مبادا !
بره چی؟ راستی مهدی تو همون lovelyboy تو p30world نیستی ؟ بعدش بره چی جواب نده کسی ؟ یا تو رو ضایع کنه اگه منظورت اینه که u بچه تهرانی و کسی بخواد ضایع کنه و این داستانا بگو تا همه رو .... کنیم اگه نه که متوجه منظورت نشدمشاهین اینجا تا با کسی دوست یا اشنا نباشی کسی جوابتو نمیده
الانم اگه دیدی بعد این پست من کسی یه تستی گذاشت بدون فقط به خاطره این که منو ضایع کنه![]()
؟ اول کانکت میشم سرعت 150 ـه بعده 5 دیقه میاد رو 15
!
!
؟فکر میکنم مخابرات محدود نداشتسلام کسی سرویس adsl محدود مخابرات داره آیا محدودهاش شبانه رایگان دارد یا نه لطفا جوابم را بدهید ممنون
:d !داره!سلام کسی سرویس adsl محدود مخابرات داره آیا محدودهاش شبانه رایگان دارد یا نه لطفا جوابم را بدهید ممنون
دوستان به نظرتون شیر شدم؟ اول کانکت میشم سرعت 150 ـه بعده 5 دیقه میاد رو 15
!
دی سی میکنم دوباره کانکت میشم بازم همینطوری ! اول 150 بعدش میشه 15!
شیر شدم؟
---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:33 PM ارسال شده بود ----------
فکر میکنم مخابرات محدود نداشت:d !
مطمئنی آخه من زنگ زدم 2020 گفتش که شبانه رایگان نداره کهداره!
محدود داره!
ساعت رایگان اصولا دوازده شب تا هفت صبح .(سرعت دانلود هم بیشتر روی 70 از 12 تا 7 صبح بسته به شلوغی شبکه و منطقه مخابراتی متغییر ولی همین حدودا!)