از نظر سرعت دانلود.. مثلاً 128 نامحدود میگیری مثل شاتل نباشه که هفته ی اول90 کیلوبایت .و بقیه ی روز ها 50 کیلو بایت و در آخر هم برسه به 16 کیلوبایت!مخابرات مشهد سرعت و پینگش که مثل شاتل که نیست؟ هست؟از چه نظر ؟
در کل خوبه.
شما که تو برزیل زندگی میکنی!!!! پینگت با همه چی خوبه دیگه چی میخوای!:dببخشید من ار کجا بقهمم پینگ کدوم شرکت چقدره؟
نامحدود 128؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرعت دانلود عالی ولی پینگ بالای 400
![]()
سرعت دانلود عالی ولی پینگ بالای 400
![]()
از نظر سرعت دانلود.. مثلاً 128 نامحدود میگیری مثل شاتل نباشه که هفته ی اول90 کیلوبایت .و بقیه ی روز ها 50 کیلو بایت و در آخر هم برسه به 16 کیلوبایت!مخابرات مشهد سرعت و پینگش که مثل شاتل که نیست؟ هست؟
---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:28 AM ارسال شده بود ----------
شما که تو برزیل زندگی میکنی!!!! پینگت با همه چی خوبه دیگه چی میخوای!:d
---------- نوشته در 01:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 AM ارسال شده بود ----------
نامحدود 128؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من که از این بیشتر هم میشه تا 300 میره ولی نامحدود نیستسرعت دانلود عالی ولی پینگ بالای 400
![]()
مال من که از این بیشتر هم میشه تا 300 میره ولی نامحدود نیست:biggrin1:
128 اکو شاتل(مشهد)
بعضی مواقع توی ساعات رایگان سرعتم از 250 میره بالا 200 مگابایت میزارم مینویسه 14 دقیقه دیگه دانلود میشه
یعد 8 تا پارت 200 مگایباتی با هم میزارم میخوابم 2-3 ساعت بعد برمیگردم دانلود شده
خیلی حال میده
مگه نامحدودها سرعتش کم نیس؟!؟
واسه من نامحدود 256 اِ. ولی سرعتش از 30 بالاتر نمیره.در ضمن واسه مخابرات ه .
خب مال منم نامحدود نیست ولی یه دفعه برا چند ثانیه شانسی شد 350 :d
---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------
نه نامحدود نیست...512 محدود
512 شاتل هست؟؟؟!!!!!!!شاتل 512 هستش
آقایون واقعا اینقدر سخته به من کمک کنید؟ :d میشه بگید واسه کرج چی بگیرم که تو بازی آنلاین و psn مشکلی نداشته باشم؟:d من خودم نظرم رو ۲۰۴۸ از اسیاتک هست. نظر دوستان بسیار برام مهمه.:d
الان نتم اینه:
![]()