بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تو از کجا نت میگیری؟
دوستان مخابرات مشهد چجوریه؟؟

سلام
من از همین جایی که در تستِ سرعتم مشخصه نت میگیرم. طی صحبتی که با ISP داشتم ۱ ساعت از ساعات رایگان استفاده از اینترنتم را به بعدازظهر (۱۶ تا ۱۷) انتقال دادم. در واقع ساعات استفاده ی رایگانم از ساعت ۲ بامداد تا ۸ صبح بود که ۱ ساعتِ آخر اون را به بعدازظهر منتقل کردم. یعنی الان هم از ۲ بامداد تا ۷ صبح استفاده ی رایگان میتونم داشته باشم و هم بعدازظهر ها از ساعت ۱۶ تا ۱۷ (۴ تا ۵ بعد از ظهر).
توی عکس بالا من Reconnect شدم تا این عکس را بتونم نشونتون بدم وگرنه نیازی به اتصال مجدد هم ندارم و با همون سرعت قبلیِ در ساعات استفاده ی غیر رایگان میتونم از اینترنت استفاده کنم و ترافیکم هم کم نمیشه...
من سرویسم اسماً ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه هست و برای این سرویس دارم پول میدم ۱۵- ۱۴ تومن در ماه با ۳ گیگابایت ترافیک ؛ اما سرعت دانلود و آپلودم در واقع ۱ مگ هست!

در مورد اینترنت مخابرات مشهد هم تست هایی که همشهری شما در این تاپیک قرار میداد که خوب و با کیفیت مناسب بود .

1713675868.png

:punk:
تهران - سرور Fanava :>
تست در ساعات استفاده ی Free ! :d

---------------------
کسی از دوستان توی این تاپیک ساعت یا ساعاتی استفاده ی رایگان در بعداز ظهر (یا عصر) داره؟! :d

میگم عشق می کنی ها !!!
نزار دیگه از این تست ها، گریم گرفت :d

اینو رد صلاحیت کردن دیگه؟(واسه طر سوال از ر... ....ر)

بله ، در مرحله ی اول فعلا

فرشید جون اون هم مطهری هست جیگر! :دی مثل لاریجانی هاااا ویا جدیدا دانشجو هااااا

خب من خبر نداشتم، دوستم ندارم از اینا خبردار باشم، از اول می گفتی "دالتونها" دوزاریم می افتاد!!

دوستان یه سوالی دارم
این قانون SOPA انگار عملی شد !
توی ویکیپدیا و library.ru وقتی چیزی سرچ میکنی اجازه دسترسی نمیده :|

خیر، اتفاقا به نشانه ی اعتراض اینکار رو کرده، به مدت 24 ساعت در دسترس نخواهد بود، بیشتر بزرگان IT با این قانون مخالفن، منم مخالفم! دلیلی برای محدود کردن اینترنت حتی در همین حد هم وجود نداره، وگرنه 100 برابر بدتر از این رو داریم توی ایران تجربه می کنیم!

آقایون واقعا اینقدر سخته به من کمک کنید؟ :d میشه بگید واسه کرج چی بگیرم که تو بازی آنلاین و psn مشکلی نداشته باشم؟:d من خودم نظرم رو ۲۰۴۸ از اسیاتک هست. نظر دوستان بسیار برام مهمه.:d

الان نتم اینه:

1715391670.png

512 8 گیگ 32 تومن بدون دانلود شبانه ! من خر بودم آیا ؟‌ :-/

من میخوام بازی کنم :((:((:((

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

آقایون واقعا اینقدر سخته به من کمک کنید؟ :d میشه بگید واسه کرج چی بگیرم که تو بازی آنلاین و psn مشکلی نداشته باشم؟:d من خودم نظرم رو ۲۰۴۸ از اسیاتک هست. نظر دوستان بسیار برام مهمه.:d

الان نتم اینه:

1715391670.png
اگر میخوای Voice Chat هم داشته باشی یک پهنای باند 256 کیلوبیت کاملا کفاف میده فقط پینگش خوب باشه !

512 8 گیگ 32 تومن بدون دانلود شبانه ! من خر بودم آیا ؟‌ :-/

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:50 PM ارسال شده بود ----------

اگر میخوای Voice Chat هم داشته باشی یک پهنای باند 256 کیلوبیت کاملا کفاف میده فقط پینگش خوب باشه !

خب عزیز دل من که پینگ مینگ:d و سرعتم رو گذاشتم واست خب بی زحمت بگو خوبه یا نه؟‌:d

ببخشید این آریا گستر سپندا اسم عمومیش چیه؟:d مثل اریا رسانه تدبیر که بهش میگن شاتل.:d

خب عزیز دل من که پینگ مینگ:d و سرعتم رو گذاشتم واست خب بی زحمت بگو خوبه یا نه؟‌:d
نچ ! سرعتت الکی زیادیه ! پینگتم خوب نیست ! پینگ خوب یعنی اینکه تو با داخل حداقل زیره 40 داشته باشی و وقتی از ایران خارج میشه با وضعیت فعلی میشه 160 !‌ اگر اینی که داری پینگش همین باشه میشه 200 ! من الان پوکیدم خودم فقط !‌ گیر یه مشت دزد دیوث افتادم !
راستی اصلا شاتل پینگش عجیب خوبه واسه تو !‌واسه بقیه زیر 100 نمیاد ! بپر یه ISP دیگه ! شاتل شیطانه !‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or