بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوست عزیز من Upload و donwload ام دقیقا برعکس شماست برای همین page ها رو مثله فرفره باز می کنم !!! دانلودمم 70 kps ثابت فقط ISP من خط طلایی ایرانیانه ولی اینجا می زنه Oracle دلیلشو کسی میدونه ؟؟؟؟\

بله! برای شما آپلود رو آزاد کردن!
حدود 2 مگ سرعت آپلود دارید.
دلیل زود باز کردن صفحات هم پینگ خوبتونه وگرنه اگه بجای 150 آپلود 20 هم داشتید همین بود!
;)

پینگ داتک جدیداً برای من افتضاح شده :
25452815.png

25453013.png

25453126.png

979077482.png

آخرین ویرایش:
لیست 10 شرکت اینترنتی برتر.

مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور 10 شرکت اینترنتی - ISP - برتر ماه را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت دریافت و ارسال اینترنت به کاربران را معرفی کرد.

به گزارش مهر، جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور - متما - در شهریور ماه سالجاری با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های ندا گستر صبا، شبکه ارتباط شبدیز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاین، ندا رایانه، آریا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمایه گذاری اوراکل رتبه های اول تا دهم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارائه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده اند.

کاربران اینترنت می توانند برای اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود از نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت که در سایت اینترنتی متما به نشانی www.matma.ir قابل دانلود است استفاده کنند.

در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند.

سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

جزئیات ارائه سرویس از سوی 10 شرکت برتر اینترنتی

17718592520.png

بچه ها میدونم اینجا جاش نیست اما از امروز صبح دیگه نمیتونم فایل تورنت دانلود کنم از داتک هم سرویس میگیرم یکی از دوستام هم مشکل منو داره میخواستم بدونم کسی دیگه هم این مشکل را داره
کلا یکی دوروزه داتک سرعتش نوسان داره

این ماکسنت هم خداییش به نظر خودم بهترین سرویس دهنده اینترنت ایرانه!
کی با 256 همچین سرعتی داره؟
اونم همیشه و ثابت؟ حتی در ساعات دانلود رایگان؟
واقعا ازش راضیم! خدارو شکر! >:d<

جل الخالق!
ماکسنت زده به سیم آخر!!!!!

پینگ هم واقعا دیگه حرف نداره!

980048471.png

آخرین ویرایش:
اندیشه سبز خزر (ASK) بهترین سرویس رو توی رشت داره!:d
سرعت چیزی حدود 1.5 مگ و پینگ هم من اصلا مشکلی ندارم! راحت آنلاین بازی میکنم!
الان جدیدا هم سرویس بدون محدودیت آورده با یه قیمت باور نکردنی! کاملا بدون محدودیت و سرعت دانلود و کیفیت سرویس اصلا تفاوتی نکرده از وقتی که من به نامحدود تغییر سرویس دادم! :d
اینم چند تا تست:
البته سرعت من یه خورده بیشتره...

واقعا نمیدونم ایجا چرا اینقدر زیاد شده سرعت!! :d

پ.ن. از وقتی این سرویس نامحدود گرفتم فکر کنم نزدیک 20 گیگ دانلود کردم!
اینم سایت isp:
www.askiran.com

کسی میتونه یه ISP خوب واسه اصفهان معرفی کنه؟ 128 نامحدود، واسه من سرعت دانلود خیلی مهمه!
توی یه تاپیک دیگه هم جواب دادم! :d
اگه سرعت دانلود مثل تست های بالا میخوای نباید طرف نامحدود بری!
باید محدود بگیری!
یکی از isp هاییی که سرعت دانولد خوبی میده پارس آنلاین هست که توی اصفهان هم سرویس میده.

توی یه تاپیک دیگه هم جواب دادم! :d
اگه سرعت دانلود مثل تست های بالا میخوای نباید طرف نامحدود بری!
باید محدود بگیری!
یکی از isp هاییی که سرعت دانولد خوبی میده پارس آنلاین هست که توی اصفهان هم سرویس میده.
من الان نت 128 بدون محدودیت دارم، سرعت دانلود ام 130 تا 140 کیلوبایت ه! (1مگابیت!)
قبل اینکه نامحدود بگیرم،سرویس محدود داشتم (8گیگ) سرعت همین بود! کیفیت اصلا تغییری نکرده!:d از ask میگیرم، قبلا هم از پارس وی (نمایندگی پارس آنلاین توی رشت!) میگرفتم،به نظرم این ask خیلی بهتره.

فکر نمی کنم از این پنگ بد تر تو جهان پیدا بشه! :(:(:(

25432297.png
آشغال ترین پینگ رو تو ایران همین آسیاتک داره واقعا آشغاله صفت بهتر از این رو نمیتونم به کار ببرم براش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or