بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رو شاتل اعتباری نزارین ما زخم خورده این مسیریم :d به حرف دیگرون اومدیم شاتل گند زد به هیکلمون .. تازه محدود دارم و مینالم وای به حال نامحدودا !
کلا همه زخم خوردن از شاتل منم به خاطر همین دارم عوض میکنم به 512 پارس.
اما شاتل هیچیش خوب نباشه پینگ عالی داره.

فکر نمی کنم از این پنگ بد تر تو جهان پیدا بشه! :(:(:(

25432297.png

فکر نمی کنم از این پنگ بد تر تو جهان پیدا بشه! :(:(:(
ای بابا امیر بازم پینگت خراب شد؟ :(
یا فقط توی بعضی ساعات اینجوریه؟
....
بچه ها منم طرحم رو عوض کردم! قبلا از ماکسنت 1mb گرفته بودم الان پسشون دادم و 256 گرفتم.
حدس بزنید با 256 چه سرعتی دارم:
:d

در شاتل رو باید کاه گل بگیرند ....اینقدر دیسکانکتی داره که امروز حتی به PSN هم نتونستم وصل بشم...هر وقت هم اعلام مشکل میکنی میگند ما کانکشن شما رو تست کردیم و هیچ مشکلی در سرویس شما نمیبینیم یکبار مودم خود را خاموش و روشن کنید...
---------------------
مخابرات سرویس اینترنتش رو راه انداخته کسی از وضعیت این سرویسها خبری داره؟

....
بچه ها منم طرحم رو عوض کردم! قبلا از ماکسنت 1mb گرفته بودم الان پسشون دادم و 256 گرفتم.
دوست عزیز من Upload و donwload ام دقیقا برعکس شماست برای همین page ها رو مثله فرفره باز می کنم !!! دانلودمم 70 kps ثابت فقط ISP من خط طلایی ایرانیانه ولی اینجا می زنه Oracle دلیلشو کسی میدونه ؟؟؟؟

....
دوست عزیز من Upload و donwload ام دقیقا برعکس شماست برای همین page ها رو مثله فرفره باز می کنم !!! دانلودمم 70 kps ثابت فقط ISP من خط طلایی ایرانیانه ولی اینجا می زنه Oracle دلیلشو کسی میدونه ؟؟؟؟\

من هم که اسیاتک دارم جدیدا دیسکانکت زیاد میشم! امروز حدود 5 بار دیسکانکت شدم!
نمی دونم چرا سرویس شون اینجوری شده!قبلا خوب بود! :d:d
الان دیگه اینقدر تعداد کاربر هاشون زیاد شده که ...............

دوست عزیز من Upload و donwload ام دقیقا برعکس شماست برای همین page ها رو مثله فرفره باز می کنم !!! دانلودمم 70 kps ثابت فقط ISP من خط طلایی ایرانیانه ولی اینجا می زنه Oracle دلیلشو کسی میدونه ؟؟؟؟\
این اینترنت من قاطیه !!! تو نیم ساعت این همه فرق ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or