بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با گوگل ، 4.2.2.4 ، 8.8.8.8 و بسیاری از سرورهای دیگه این زمان پینگِ 90 میلی ثانیه برای من قابل قبول نیست حمید جان.;):d این زمان پینگ باید حداکثر 70 - 60 میلی ثانیه باشه.
به امید اون زمان، امیدورارم به زودی....

IMAGE634429506498815268.jpg

سرعت اینترنت امارات پیشتاز در خلیج فارس و نصف میانگین سرعت جهانی است
شرکت پاندو نتورکز( Pando Networks) بر اساس 27 میلیون بارگذاری اینترنتی که طی ژانویه تا ژوئن توسط 20 میلیون رایانه در 224 کشور جهان انجام گرفته است بررسی جامعی درباره‌ دسترس‌پذیری داده‌ای انجام داده است که طبق آن امارات متحد عربی با داشتن سرعت 269KBps در میان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس پیشتاز است.

جایگاه‌های بعدی هم از آن قطر(239KBps) ، عربستان(216KBps) ، کویت(213KBps) ، بحرین(203KBps) و عمان(148KBps) است.
سرعت در ایران 74KBps بود. سرعت بارگذاری در عراق 104KBps و در کشورهای هند و پاکستان به ترتیب 184KBps و 148KBps بود. این در حالی است که میانگین سرعت جهانی580KBps بود.

وایمکس نیوز
۱۳۹۰/۷/۱۵
والا ما تو خوابم به همچین چیزی راضی هستیم چه برسه تو واقعیت ! حالا تو نا شکری میکنی ؟ :-s:dاینم بگم ما از عرب ها بد بخت تریم (عرب ها خیلی هم خوشبخت هستند ! ) ! :| نتشون بهتره و کلی چیزای دیگه !

---------- نوشته در 12:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:20 AM ارسال شده بود ----------

>:) پینگ 3 رقمی که میگن اینه :

:d

---------- نوشته در 12:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------

خدا یا همیشه اینجور برام نگهش دار:praying::praying::praying:
این سرور کرج هم یه چیزیش میشه ها !

شما فرق دارین . پینگی که دارین هیچ کس نداره !
KiloBit یا KiloByte ?? اگه به BIT باشه تو ایران درسته! ولی به Byte باشه نه ! 128 برای خانگی هست و میشه 12.8 Kilo Byte نه 74 . تازه قیمتشم در نظر نگرفتن .

تک و توکی کاربر در ایران پینگ 70 - 60 - 50 دارند (منظورم پینگ 4.2.2.4 از توی CMD هست). باید با یکی از دوستان در یکی از PAP ها صحبت کنم ببینم قضیه ی اینها به چه صورت هست و میشه منم پینگم اینطور بشه یا نه.
در مورد واحد سرعت ها هم ظاهراً کیلوبایت هست (KB). میشه گفت درسته و با جدول رتبه بندی کشورها از نظر سرعت هماهنگه. همون 74 کیلوبایت که سرعت متوسط بارگیری (دانلود) هست به نظرم درسته.
راستی سرور تهران را زیرساخت راه اندازی نکرده، بلکه جایی که برای اولین بار اینترنت را به ایران آورد (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) راه اندازی کرده.;)

والا ما تو خوابم به همچین چیزی راضی هستیم چه برسه تو واقعیت ! حالا تو نا شکری میکنی ؟ :-s:dاینم بگم ما از عرب ها بد بخت تریم (عرب ها خیلی هم خوشبخت هستند ! ) ! :| نتشون بهتره و کلی چیزای دیگه !

ناشکری نمی کنم حمید جان! :x باید بالاخره وضعیت اینترنت ما بهتر بشه! :d در مورد عرب ها هم اگه دیر بجنبیم از ما خیلی بیشتر پیشی می گیرند! :( همین عرب ها خیلی در توسعه ی اینترنت فعال هستند. شبکه ی نسل سوم موبایل را که پیگرش هستند، فیبر نوری تا منازل را هم همین طور و ... البته ما هم پتانسیل های بالایی برای پیشرفت در زمینه ی اینترنت داریم...

پینگ 3 رقمی که میگن اینه :

:d

چه طوره؟ خوبه حمید جان؟:d :
1522750273.png
یا
1522754973.png

:d:d

این سرور کرج هم یه چیزیش میشه ها !

سرور کرج
=))
فِک کنم speedtest.net را فریب دادند، فقط 10 مگ سرعت لینکشون هست! :))=))

1 مگ نامحدود
1523403819.png

:|
دیدین میگن مفت باشه ! کوفت باشه ! :d ! برو ماهی 20 تومن بده 1 مگ 3 گیگی بگیر منت کسی هم نکش ! تازه بهتر از این هست !

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

سیگنال چیز پی ان ترکیه داری؟!؟!؟!!؟
واسه پینگش میخوای ؟ راستی مگه ترکیه یه کشور اسلامی نیست ؟ *****ینگ نداره ؟! !!! :|

---------- نوشته در 03:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

تک و توکی کاربر در ایران پینگ 70 - 60 - 50 دارند (منظورم پینگ 4.2.2.4 از توی CMD هست). باید با یکی از دوستان در یکی از PAP ها صحبت کنم ببینم قضیه ی اینها به چه صورت هست و میشه منم پینگم اینطور بشه یا نه.

چه طوره؟ خوبه حمید جان؟:d :
1522750273.png
یا
1522754973.png

والا پینگ 60 70 اگه پیگیر شدی ببین قضیه اش چیه که ما هم بگیریم ! پولشم هر چی باشه تدیم میکنیم ! :dپینگتم که عالیه ! ;);;)

سیگنال چیز پی ان ترکیه داری؟!؟!؟!!؟

آره مسعود جان...

راستی مگه ترکیه یه کشور اسلامی نیست ؟ *****ینگ نداره ؟! !!! :|

حمید جان، ترکیه یک کشور با دین اسلام و مسیحیت هست.;) این کشور یک کشور نیمه اروپایی به حساب میاد. اما در مورد *****ینگ باید بگم که کشور ترکیه هم قوانین خودش را در این زمینه برای کاربران کشور خودش اعمال می کنه. اما ظاهراً بخش خصوصی اون هست که دیتاسنترها را در اختیار داره و شاید از قوانین دیگه ای برای سرویس دهی تبعیت می کنند. البته این طور که شما گفتی من احساس کردم که .... نه، شبکه ی خصوصی مجازی یکی از روش های ایمنی رایج در شبکه هست... اما درسته، هر چیزی فرهنگ صحیح استفاده هم میخواد! خود من استفادم از شبکه ی خصوصی مجازی جز برای استفاده از سایت هایی که ایران را تحریم کردند، معمولاً بیشتر نیست....

این سرور تهران چشه:-o256 دارم:-oسرعت دانلود چرا انقدر زیاده:-o
1523863263.png

اینم دورترین نقطه ی جهان:d
1523868893.png

خوبه؟؟؟:d
اینم توکیو:d
1523887990.png

شبیه:dشدما از بس :d زدم:d

آخرین ویرایش:
مسیر اینترنتم عوض شد!! با هیچ سروری پینگ خوب ندارم دیگه! بدبخت شدم رفت... :((
بابا چی میگی بدبخت شدم رفت ! خودتو نکش ! مسیر دیتا تو ایران اصلا ثابت نیست ! بر میگرده ! ;) ! راستی نکنه از زیر ساخت باشه یا نتت پکیده ! من با 3 یا 4 تا کلا نمیدونم چند تا مسیر دیتا هیچ مشکلی ندارم ! درسته 4.2.2.4 بالا هست پیگش ولی الان پینگ 110 تو سرور لیست دارم ! :d ! درست میشه ! اگه از مسیر دیتا باشه ! احتمالا زیر ساخت یا شرکت ترکیده ! یه ترسیرت بزار بینم :| در کل منم ناراحت شدم :(

---------- نوشته در 08:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:16 PM ارسال شده بود ----------

آره مسعود جان...

حمید جان، ترکیه یک کشور با دین اسلام و مسیحیت هست.;) این کشور یک کشور نیمه اروپایی به حساب میاد. اما در مورد *****ینگ باید بگم که کشور ترکیه هم قوانین خودش را در این زمینه برای کاربران کشور خودش اعمال می کنه. اما ظاهراً بخش خصوصی اون هست که دیتاسنترها را در اختیار داره و شاید از قوانین دیگه ای برای سرویس دهی تبعیت می کنند. البته این طور که شما گفتی من احساس کردم که .... نه، شبکه ی خصوصی مجازی یکی از روش های ایمنی رایج در شبکه هست... اما درسته، هر چیزی فرهنگ صحیح استفاده هم میخواد! خود من استفادم از شبکه ی خصوصی مجازی جز برای استفاده از سایت هایی که ایران را تحریم کردند، معمولاً بیشتر نیست....
این چیز پی ان ترکیه کجا گرفتی ؟ بده که منم میخوام ! کلا پینگ پایین سرعت بالا :d

سیگنال جان شما میخوای با isp صحبت کنی بگی پینگت رو بکنن 50 ؟ یا کسه دیگه ای هست که بشه بهش گفت پینگمون رو بکنن 50؟
واقعا جالبه! 90% دوستان دارن با پینگ 300 دست و پنجه نرم میکنن سیگنال جان میگن 60 برای من قابل قبول نیست میدم بکننش 50
لطف کنید این دوستان رو هم به ما معرفی کنید که پینگ رو به 50 میرسونن

سیگنال جان شما میخوای با isp صحبت کنی بگی پینگت رو بکنن 50 ؟ یا کسه دیگه ای هست که بشه بهش گفت پینگمون رو بکنن 50؟
واقعا جالبه! 90% دوستان دارن با پینگ 300 دست و پنجه نرم میکنن سیگنال جان میگن 60 برای من قابل قبول نیست میدم بکننش 50
لطف کنید این دوستان رو هم به ما معرفی کنید که پینگ رو به 50 میرسونن
خب ISP ایشون ISP خوبی هست و مثل ماله ما دزد نیست که اینترنت داغون تحویل بدن ! تنها نکته ای که به شدت منو آزار میده اینه که سیگنال جان اصلا بازی آنلاین انجام نمیدند ! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or