بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1457756147.png
:-oISP چیه ؟ کدوم شرکتی ؟ کدوم شهری ؟منم از اینا میخوام :((
با این پینگ چه هالی که تو PSN نمیکنی تو ! خوشبحالت ! نوش جونت ! :d
تو شیراز هم هست ؟ اصلا تو این شیراز خراب شده ISP با همچین پینگش وجود داره ؟ :-/

آخرین ویرایش:
دوستام وایمکس برا بازی انلاین چطوری؟

توی مشهد :
اصلا خوب نیست ! کلا خیلی بده !
حتی موقع افطار پینگ 400 بود !

بچه های خراسان این تو سایت مخابراتتون بود : ابل توجه مشتركين گرامي،
شركت مخابرات جهت تست سرويس Game خود از تعدادي از كاربران كه استفاده بيشتري از بازي هاي ONLINE دارند دعوت به عمل مي آورد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن2102344 تماس حاصل نماييد .

http://www.tci-khorasan.ir/
جریان چیه ؟
کجای سایتش ؟

آخرین ویرایش:
یکی از اصلی ترین علت هایی سیگنال پینگ خوبی داره اینه سرویس هاشونو قانونی میدن که انشالله بعد از قانون جدید ماهم این پینگ هارو خواهیم دید!
الان اگر سرعت دانلود سیگنال بجای 25 کیلوبایت 250 کیلوبایت بود پینگش بجای 78 میشد 780 !!

یکی از اصلی ترین علت هایی سیگنال پینگ خوبی داره اینه سرویس هاشونو قانونی میدن که انشالله بعد از قانون جدید ماهم این پینگ هارو خواهیم دید!
الان اگر سرعت دانلود سیگنال بجای 25 کیلوبایت 250 کیلوبایت بود پینگش بجای 78 میشد 780 !!

حالا مسعود جان این قانون جدید کی عملی میشه ؟ اصلا میشه ؟ همه ISP ها رعایت می کنن یا بازم بهونه :((

بچه های خراسان این تو سایت مخابراتتون بود : ابل توجه مشتركين گرامي،
شركت مخابرات جهت تست سرويس Game خود از تعدادي از كاربران كه استفاده بيشتري از بازي هاي ONLINE دارند دعوت به عمل مي آورد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن2102344 تماس حاصل نماييد .

http://www.tci-khorasan.ir/

جریان چیه ؟
بعد تعطیلی عید زنگ میزنم ببینم چی میشه
خبرشو اینجا میدم
××××××××××××××××
شماره فکر کنم ماله اصفهانه... لینک خبرو میدی؟ این لینکه اصلیه سایته

بدون شرح :
هرکسی میاد پز سرعتو پینگو میده ! من دارم چیکار میکنم ! :((! از همه جا هم بن میشم پشت سر هم ! :-&

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

باو نه دیگه تا این حد !

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

بعد تعطیلی عید زنگ میزنم ببینم چی میشه
خبرشو اینجا میدم
××××××××××××××××
شماره فکر کنم ماله اصفهانه... لینک خبرو میدی؟ این لینکه اصلیه سایته
شرمنده لینک اشتباه بود :">
بفرما : http://adsl.tce.ir/

آخرین ویرایش:
منظورم این بود که باو اگه همه جا نامحدود بشه پینگ دیگه تا این حد پایین نمیاد ! میاد ؟؟
پینگ متوسط دنیا برای 4.2.2.4 یه چیز بین 20 تا 60 هست!
در صورت اجرای قانون در ایران متوسطش به 120 خواهد رسید به نظر من! البته اگه قانون درست اجرا بشه و راه های فراری براش کشف نکن! مثلا بازم سرویس های محدود رو بدن و برای 128 ها پورت 2 مگ ببندن...

سلام
پینگ اینترنت 64 با 1 mb فرق داره؟؟؟؟
میخوام وایرلس بگیرم, برا بازی سرویس deducated با اشتراکی پینگاشون متفاوت ؟یه 64 deducated بگیرم بهتره یا 256 اشتراکی؟
سرعت دانلود مهم نی چون یه adsl نامحدود دارم.وایرلس رو برا بازی میخوام فقط

بدون شرح :
هرکسی میاد پز سرعتو پینگو میده ! من دارم چیکار میکنم ! :((! از همه جا هم بن میشم پشت سر هم ! :-&

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

باو نه دیگه تا این حد !

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 PM ارسال شده بود ----------

شرمنده لینک اشتباه بود :">
بفرما : http://adsl.tce.ir/
عزیز این هم ماله اصفهانه نه خراسان

اخر مال وایمکس نشد این طرح نامحدود کردن تعرفه ها ؟ :((

مثل اینکه باید بریم سراغ ADSL . حالا اگه خواستم ADSL بگیرم از کجا بگیرم که سرعت دانلودش از اون چیزی که باید باشه پایین تر نیاد و بیشتر هم نشد عیب نداره .( مثلا اگه 512 بگیرم رو 64 بمونه سرعتش ) ولی پینگش زیر 100 باشه ؟

حالا اگه هر دوتا رو بخوام با هم داشته باشم یعنی پینگ بین 100 تا 200 و سرعت دانلود بیشتر از اون چیزی که باید باشه چی بگیرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or