الان زنگ زدم رسانه ! میگه شاید مشکل از آنتنته که پینگ بالاس ! ربطی داره ؟!
تستی که گذاشتم رو ببین ! Time out دارم ولی شدید نیس ! قبلا هم همینجوری بود آنتن فکر نکنم تغییری کرده باشه بد نبود پینگ ولی الان بد شده !در صورتی که بد تنظیم شده باشه ، اره . اما اگر بخواد رو پینگ تاثیر بذاره ، تاثیرش همراه با time out های شدید هست
تستی که گذاشتم رو ببین ! Time out دارم ولی شدید نیس ! قبلا هم همینجوری بود آنتن فکر نکنم تغییری کرده باشه بد نبود پینگ ولی الان بد شده !
الان 3 هفتس اینجوریه ولی دیروز اس زدن گفته بود به علت افزایش ظرفیت شبکه ساعاتی دچار مشکل میشه امروز هم زنگ زدم گفت داشتیم آپگرید میکردیم هرچی پرسیدم چی رو نگفت !احتمالا پهنای باند کم اوردن . ببینم ، 24 ساعت شبانه روز اونطوریه یا فقط ساعاتی ؟
پارس آنلاین 512 ـش سرعت دانلودش 233 هست من دو ماه پیش داشتمش تا اون موقع این بود حالا نمیدونم کمتر شده یا بیشتر !یه isp خوب 512 adsl می خواستم برا تهران .کاری به پینگ و این ها هم ندارم فقط داغون نباشه . قطعی کم داشته باشه و در حد همون 70 تایی که برای 512 هست دانلودشو بکنه و صفحات رو هم سریع باز کنه یعنی اندازه سرعتش کار کنه . در ضمن نا محدود داشته باشه و قیمتش هم مناسب ( تا حداکثر ماهی 25 تومن )
یه isp خوب 512 adsl می خواستم برا تهران .کاری به پینگ و این ها هم ندارم فقط داغون نباشه . قطعی کم داشته باشه و در حد همون 70 تایی که برای 512 هست دانلودشو بکنه و صفحات رو هم سریع باز کنه یعنی اندازه سرعتش کار کنه . در ضمن نا محدود داشته باشه و قیمتش هم مناسب ( تا حداکثر ماهی 25 تومن )
برا منم همینطوره همچینید vatandownload و mihandownloadisp پارس ، چند وقتی نمی تونم از سرور سایت downloadha چیزی دانلود کنم ولی از شاتل که تست کردم می شه !
زنگ زدم DNS هم عوض کردم ولی باز مثل قبل دانلود نمی کنه !
کسانی که isp پارس یه تست کنن که برای اونا هم همین مشکل رو داره یا نه :d
برای مثال لینک زیر :
شما گفتی سرعت دانلود خوب باشه اینا هم خوبه 128 سرعت دانلودش بالای 100 هست ! دیگه خودت حساب کن 256 و 512 و 1مگش چیه !دوست عزیز ایران زندگی میکنید با 25 تومن نامحدود 128 هم بهتون نمیدن چه برسه به 512 . اگر پارتی دارید میتونید فقط از مخابرات بگیرین با اون قیمت