بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

isp پارس ، چند وقتی نمی تونم از سرور سایت downloadha چیزی دانلود کنم ولی از شاتل که تست کردم می شه !
زنگ زدم DNS هم عوض کردم ولی باز مثل قبل دانلود نمی کنه !
کسانی که isp پارس یه تست کنن که برای اونا هم همین مشکل رو داره یا نه :d
برای مثال لینک زیر :

آخرین ویرایش:
در صورتی که بد تنظیم شده باشه ، اره . اما اگر بخواد رو پینگ تاثیر بذاره ، تاثیرش همراه با time out های شدید هست
تستی که گذاشتم رو ببین ! Time out دارم ولی شدید نیس ! قبلا هم همینجوری بود آنتن فکر نکنم تغییری کرده باشه بد نبود پینگ ولی الان بد شده !

تستی که گذاشتم رو ببین ! Time out دارم ولی شدید نیس ! قبلا هم همینجوری بود آنتن فکر نکنم تغییری کرده باشه بد نبود پینگ ولی الان بد شده !

احتمالا پهنای باند کم اوردن . ببینم ، 24 ساعت شبانه روز اونطوریه یا فقط ساعاتی ؟

• Like
Reactions: Ἁlireza
احتمالا پهنای باند کم اوردن . ببینم ، 24 ساعت شبانه روز اونطوریه یا فقط ساعاتی ؟
الان 3 هفتس اینجوریه ولی دیروز اس زدن گفته بود به علت افزایش ظرفیت شبکه ساعاتی دچار مشکل میشه امروز هم زنگ زدم گفت داشتیم آپگرید میکردیم هرچی پرسیدم چی رو نگفت ! :دی فقط بعضی موقعها خوب میشه اکثر مواقع بَده !

یه isp خوب 512 adsl می خواستم برا تهران .کاری به پینگ و این ها هم ندارم فقط داغون نباشه . قطعی کم داشته باشه و در حد همون 70 تایی که برای 512 هست دانلودشو بکنه و صفحات رو هم سریع باز کنه یعنی اندازه سرعتش کار کنه . در ضمن نا محدود داشته باشه و قیمتش هم مناسب ( تا حداکثر ماهی 25 تومن )

یه isp خوب 512 adsl می خواستم برا تهران .کاری به پینگ و این ها هم ندارم فقط داغون نباشه . قطعی کم داشته باشه و در حد همون 70 تایی که برای 512 هست دانلودشو بکنه و صفحات رو هم سریع باز کنه یعنی اندازه سرعتش کار کنه . در ضمن نا محدود داشته باشه و قیمتش هم مناسب ( تا حداکثر ماهی 25 تومن )
پارس آنلاین 512 ـش سرعت دانلودش 233 هست من دو ماه پیش داشتمش تا اون موقع این بود حالا نمیدونم کمتر شده یا بیشتر !
قیمتاش هم بد نیست ! ( به نظر من میصرفه)

attachment.php

دوست عزیز ایران زندگی میکنید با 25 تومن نامحدود 128 هم بهتون نمیدن چه برسه به 512 . اگر پارتی دارید میتونید فقط از مخابرات بگیرین با اون قیمت

isp پارس ، چند وقتی نمی تونم از سرور سایت downloadha چیزی دانلود کنم ولی از شاتل که تست کردم می شه !
زنگ زدم DNS هم عوض کردم ولی باز مثل قبل دانلود نمی کنه !
کسانی که isp پارس یه تست کنن که برای اونا هم همین مشکل رو داره یا نه :d
برای مثال لینک زیر :
برا منم همینطوره همچینید vatandownload و mihandownload
اینم یه تست
1421863831.png

http://www.speedtest.net/result/1421863831.png

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ایران زندگی میکنید با 25 تومن نامحدود 128 هم بهتون نمیدن چه برسه به 512 . اگر پارتی دارید میتونید فقط از مخابرات بگیرین با اون قیمت
شما گفتی سرعت دانلود خوب باشه اینا هم خوبه 128 سرعت دانلودش بالای 100 هست ! دیگه خودت حساب کن 256 و 512 و 1مگش چیه !

====

! :دی من فک کردم ایشون گفتن نه تو سهراب من ختاب به آقای Milad Hero گفتم ! به نظر من قیمت 128ـش خوبه ولی ممکنه ترافیک کم بیاری !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or