بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این هم وضعیت پینگ مخابرات فارس در زمانی که همه در حال افطار هستن !! در باقی ساعات پینگ بالا 500 ms هست !!!!! :

27ko4hhk5fsyy9r2ipg.png

بچه ها بدبخت شدم دلم خوشه كه اكانت گلد xboxlive دارم
پينگم ٤٠٠ هست!!!
يه لگي دارم كه تو عمرتون نديديد
براي همه پارس انلاينيا اينجوريه؟
قبلا بهتر بود

---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk

شما کجا زندگی میکنی از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
واقعا به اینترنت هلند حسرت میخورم.... پینگ داخلیشون بین 0 تا 1 هست پینگشون تو سرور های خارجی حداکثر 20 هست.... قیمت هم که چه ارز کنم 20mps ماهیانه 7 تومن

شما کجا زندگی میکنی از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
واقعا به اینترنت هلند حسرت میخورم.... پینگ داخلیشون بین 0 تا 1 هست پینگشون تو سرور های خارجی حداکثر 20 هست.... قیمت هم که چه ارز کنم 20mps ماهیانه 7 تومن
اگه منظورتون من هستم تو کرج (استان سرافراز البرز!!!) و از پارس انلاین ملعون سرویس میگیرم

با سلام یه خواهش دارم از دوستانی که پارس انلاین دارن بگن پارس نحوه یوز و پسش چه جوریه لازم نیست برا خودتونو بگید شمارشو عوض کنید نمونه ای از یوز و پس پارسو میخوام مثلا پیشگامان که من دارم یوز همون شماره تلفنونه که اولش 21 برای شهر تهرا میاد پس هم 4 رقم اول تلفن برای پارس یادمه پسوردش 12345 بود ولی یوز یادم نیست حتما میدونید که پارس دیگه هک نمیشه پس برای هک نمیخوام در ضمن برای من پیشگامانه به دردم نمیخوره موضوع فقط فوزولیه میخوام ببینم رفیقم حجمش چقدره میگه 20 گیگ 512 را گرفتم 20 تومن میدونم داره دروغ میگه
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or