soheil.nilavari2
کاربر سایت
فکر نمیکنم بیشتر از ۱۵ ۱۶ بتونی سرعت بگیری vdsl فقط زمانی جوابه که در حد دو سه تا کوچه با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشیدوستان این وضعیت خط ماست رو adsl.بنظرتون vdsl جوابه روش؟ اگه اره نهایتا چقدر کشش داره برای vdsl؟View attachment 332798
وقت کردی یه کم وقت بذار در مورد DNS Hijacking یکم مطالعه کن ، متاسفانه بخاطر خوب بودنش استفاده نمیشه و در جهت منفی بیشتر کاربرد داره ، خیلی از ISP های خارجی هم این داستانو دارن ولی خب ..... ، واردش نمیشم دوست داشتی بیا pv یه گپی بزنیم !میدونم چی میگیا ولی معمولا 8.8.8.8 که از سمت عربستان و اینا پینگ میده چون دقیقا پینگ 8.8.8.8 من با پینگ call of duty mw3 من یکیه تو مولتی
4.2.2.4 هم دقیقا سرور های اروپایی میشه چون دقیقا با پینگ سرور اروپا بتلفیلد 2042 من یکیه
و برای مقایسه حداقل میشه ادم دستش بیاد کدوم isp چطوره
خوب فقط همینم نیست بالاخره باید به درد هم بخوره شاتل الان بی دردسر ترین اینترنت برای بازی انلاینه مخصوصا با xbox
حالا پیشگامان خوب به نظر میاد 6 ماهه 3 ترابایت 300 تومن مفته از نظر پینگی هم خیلی نزدیک به شاتل بود
ای بابا نباید میگفتی دیگه الان نابودش میکنن
پروتکل های DNS sec رو نمیشه شنود کرد، پس DNS hit jacking فقط میتونه پیام های رمز گزاری نشده رو دستکاری کنه. برای اینکه از DNS hit jacking در امان باشید حتما از VPN استفاده کنیدوقت کردی یه کم وقت بذار در مورد DNS Hijacking یکم مطالعه کن ، متاسفانه بخاطر خوب بودنش استفاده نمیشه و در جهت منفی بیشتر کاربرد داره ، خیلی از ISP های خارجی هم این داستانو دارن ولی خب ..... ، واردش نمیشم دوست داشتی بیا pv یه گپی بزنیم !
در این حد بگم حتی packet های TLS هم ممکنه inspect بشه
متاسفانه به VPN هم نمیشه خیلی اعتماد کرد ، مگر سرور دست خودت باشه....پروتکل های DNS sec رو نمیشه شنود کرد، پس DNS hit jacking فقط میتونه پیام های رمز گزاری نشده رو دستکاری کنه. برای اینکه از DNS hit jacking در امان باشید حتما از VPN استفاده کنید
هیچ منفعتی توی موندن نیست. قیمت های این شرکت هم خیلی بالاست و به نسبت محدودیت شدیدش دلیلی نداره موندن.من از های وب استفاده میکنم البته فقط برای دانلود و استفاده روزمره
قطعی نداره ولی به شدت محدوده برای استفاده از قندشکن ها
اشک آدمو در میاره تا یه سرور v2ray روش جواب میده همینم بعد نهایت نیم ساعت چهل دقیقه شیلتر میشه و از کار میوفته
نمیدونم برم سمت مخابرات یا بسوزم و بسازم
VPN هم مشکل داره؟؟اقا کسی مودم ایرانسل داره اینجا؟ الان دو روزه پینگ و سرعتش یه شدتتتتتت داغون شده و هی قطع و وصل میشه. کسی مشکل نداشته؟
نه فقط سرعت و پینگ داغون شده. شما مشکل نداشتی؟VPN هم مشکل داره؟؟
سرعت منم نسبت به دیروز اومده پاییننه فقط سرعت و پینگ داغون شده. شما مشکل نداشتی؟
عزیز چقدر طول کشید برای شما تا پیشگامان اینترنت رو وصل کرد ؟پیشگامان هم وضعیتش اینجوریه " با و بدون " حالت فست یا همون پروفایل گیم [ البته خط من مدتیه مشکل پیدا کرده. اینم در نظر داشته باشید ]
پینگ با ۴.۲.۲.۴ و ۸.۸.۸.۸
وضعیت کارایی هیتلرشکن ها هم شبیه به مخابراته یعنی از پارس انلاین که خدای محدودیت بود بهتره و تقریبا با شاتل یکسانه