بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان این وضعیت خط ماست رو adsl.بنظرتون vdsl جوابه روش؟ اگه اره نهایتا چقدر کشش داره برای vdsl؟View attachment 332798
فکر نمی‌کنم بیشتر از ۱۵ ۱۶ بتونی سرعت بگیری vdsl فقط زمانی جوابه که در حد دو سه تا کوچه با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشی
البته یه حالتی هم که هست اینه که شما ممکنه فاصلت تا مرکز زیاد باشه ولی خود مخابرات یا حالا isp دیگه ای میاد یه دستگاهی نزدیک خونه شما میزاره که در واقع فیبر از مرکز میاد تا اون دستگاه بعد از اون با سیم مسی میاد تا خونه شما که خب طول مسیر سیم مسی کمتر میشه و میتونی سرعت بیشتری بگیری که باز هم من دیدم کسایی که همچین شرایطی داشتن ولی باز هم جهش سرعت آنچنانی نداشتن

آخرین ویرایش:
میدونم چی میگیا ولی معمولا 8.8.8.8 که از سمت عربستان و اینا پینگ میده چون دقیقا پینگ 8.8.8.8 من با پینگ call of duty mw3 من یکیه تو مولتی
4.2.2.4 هم دقیقا سرور های اروپایی میشه چون دقیقا با پینگ سرور اروپا بتلفیلد 2042 من یکیه
و برای مقایسه حداقل میشه ادم دستش بیاد کدوم isp چطوره

خوب فقط همینم نیست بالاخره باید به درد هم بخوره شاتل الان بی دردسر ترین اینترنت برای بازی انلاینه مخصوصا با xbox
حالا پیشگامان خوب به نظر میاد 6 ماهه 3 ترابایت 300 تومن مفته از نظر پینگی هم خیلی نزدیک به شاتل بود

ای بابا نباید میگفتی دیگه الان نابودش میکنن :D
وقت کردی یه کم وقت بذار در مورد DNS Hijacking یکم مطالعه کن ، متاسفانه بخاطر خوب بودنش استفاده نمیشه و در جهت منفی بیشتر کاربرد داره ، خیلی از ISP های خارجی هم این داستانو دارن ولی خب ..... :| ، واردش نمیشم دوست داشتی بیا pv یه گپی بزنیم !
در این حد بگم حتی packet های TLS هم ممکنه inspect بشه :D

• Like
Reactions: mallo and pouria.sh
وقت کردی یه کم وقت بذار در مورد DNS Hijacking یکم مطالعه کن ، متاسفانه بخاطر خوب بودنش استفاده نمیشه و در جهت منفی بیشتر کاربرد داره ، خیلی از ISP های خارجی هم این داستانو دارن ولی خب ..... :| ، واردش نمیشم دوست داشتی بیا pv یه گپی بزنیم !
در این حد بگم حتی packet های TLS هم ممکنه inspect بشه :D
پروتکل های DNS sec رو نمیشه شنود کرد، پس DNS hit jacking فقط می‌تونه پیام های رمز گزاری نشده رو دستکاری کنه. برای اینکه از DNS hit jacking در امان باشید حتما از VPN استفاده کنید

• Like
Reactions: pouria.sh
پروتکل های DNS sec رو نمیشه شنود کرد، پس DNS hit jacking فقط می‌تونه پیام های رمز گزاری نشده رو دستکاری کنه. برای اینکه از DNS hit jacking در امان باشید حتما از VPN استفاده کنید
متاسفانه به VPN هم نمیشه خیلی اعتماد کرد ، مگر سرور دست خودت باشه.... :|

• Like
Reactions: mallo
من از های وب استفاده میکنم البته فقط برای دانلود و استفاده روزمره
قطعی نداره ولی به شدت محدوده برای استفاده از قندشکن ها
اشک آدمو در میاره تا یه سرور v2ray روش جواب میده همینم بعد نهایت نیم ساعت چهل دقیقه شیلتر میشه و از کار میوفته
نمیدونم برم سمت مخابرات یا بسوزم و بسازم

من از های وب استفاده میکنم البته فقط برای دانلود و استفاده روزمره
قطعی نداره ولی به شدت محدوده برای استفاده از قندشکن ها
اشک آدمو در میاره تا یه سرور v2ray روش جواب میده همینم بعد نهایت نیم ساعت چهل دقیقه شیلتر میشه و از کار میوفته
نمیدونم برم سمت مخابرات یا بسوزم و بسازم
هیچ منفعتی توی موندن نیست. قیمت های این شرکت هم خیلی بالاست و به نسبت محدودیت شدیدش دلیلی نداره موندن.

خداییش شاتل همیشه تو این روز هایی که اینترنت نابود میشه مشکلی نداره
پینگ امروز من اتفاقا رکورد زده 4.2.2.4 اومده رو 58
پینگ سرور اروپا بتلفیلد برام شده 55 تا 60
پیشگامان رو سفارش دادم رو خط دیگم امیدوارم نا امیدم نکنه

پیشگامان هم وضعیتش اینجوریه " با و بدون " حالت فست یا همون پروفایل گیم [ البته خط من مدتیه مشکل پیدا کرده. اینم در نظر داشته باشید ]

پینگ با ۴.۲.۲.۴ و ۸.۸.۸.۸

وضعیت کارایی هیتلرشکن ها هم شبیه به مخابراته یعنی از پارس انلاین که خدای محدودیت بود بهتره و تقریبا با شاتل یکسانه
عزیز چقدر طول کشید برای شما تا پیشگامان اینترنت رو وصل کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or