barney stinson
کاربر سایت
نه والا به ذهن خودمم رسید اما نه موس و کیبوردش هم سیم دارهاز موس و کیبرد بی سیم استفاده میکنه؟معمولا موس و کیبورد بی سیم با کانال ۲.۴ کار میکنن و اگه وایرلس لپتاپ هم با ۲.۴ وصل شده باشه با هم تداخل ایجاد میکنن.
نه والا به ذهن خودمم رسید اما نه موس و کیبوردش هم سیم دارهاز موس و کیبرد بی سیم استفاده میکنه؟معمولا موس و کیبورد بی سیم با کانال ۲.۴ کار میکنن و اگه وایرلس لپتاپ هم با ۲.۴ وصل شده باشه با هم تداخل ایجاد میکنن.
منم این دوره تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم میرم شاتلامروز نت شاتل من وصل شد و در کمال تعجب علاوه بر اینکه سرعت دانلودم 500kb اضافه شد snr هم اومده روی 11 ثابت شده (قبلا با پارس آفلاین روی سرعت 900kb حدود6 بود ) پینگ هم با اروپا شد 88
این 10 روزی هم که برای تعویض isp معطل شدم 8 روزش به خاطر پارس آفلاین بود سر تخلیه خیلی اذیت کردن
یه اپدیت بکنم بعد حدود 1 ساعت رفتم با پشتیبانی انلاین صحبت کردم بعد کلی عذرخواهی اینترنت رو قطع و وصل کرد و مشکل درست شداینهمه از شاتل تعریف کردیم حالا اینم بگم امروز حدود 2 ساعت پیش نت من یه قطعی و وصلی داشت بی دلیل
بعد اون حالا پینگ 4.2.2.4 من از 70 تا 1400 نوسان داره برای همین سایت های خارجی اصلا به زور باز میشن سایت های ایرانی اوکی
تا حالا پیش نیومده بود این مدلی بشه اینترنتم
اره تست شده جواب میدهدوستان کسی purevpn رو امتحان کرده ببینه رو اینترنت ایران جواب میده؟
پرداخت با ارز دیجیتالش هم هیچ trialی نداره بشه تستش کرد و باید 1 ماهه 11 دلار رو گرفت

سلام عزیزفکر کنم این دوستمون حال نکرد بهش اکانت بدم تست کنه
اگر کسی خواست دوستان اکانت من 6 روز مونده ازش میتونم بدم تست کنید که ببینید کار میکنه برای شما یا نه pure
نه بابا شوخی کردم چه بی ادبی اخه گفتم شاید اون خنده تهش منظور شوخی بودنم رو برسونه کلا گفتم کسی خواست میتونه تست کنه کلا هم pure روی 10 تا دستگاه کار میکنه هم زمانسلام عزیز
جای دیگه درگیر بودم نشد پیغام خصوصی بدم و لایک رو تقدیم کردم که بعدا پیغام بدم, حمل به بی ادبی نباشه
ممنون بابت اطلاعات و اگه اکانت هنوز موجوده بی زحمت ارسال کنید اگه هم که نه هیچ موردی نیست عزیز
فقط این pure رو همه پروتکل هاش جواب میداد یا بعضی پروتکل ها؟ و اینکه سرعتش چطوره؟ اگه نمیتونید اینجا بگید بیزحمت پیغام خصوصی بدید
منم مخابراتم فیلتره همچناناقا همچنان اینستا برام بدون فیلتر باز میشه.جریان چیه؟؟؟؟کسی امتحان کرد؟؟
ایرانسل که من شنیده بودم اوضاع خوبی داره نسبت به همراه اول برای چیزشکندوستان اگر چیزشکنی که حتی رو ایرانسل هم کار میکنه (بدون اعصاب خردی) میشناسید بی زحمت به منم معرفی کنید. البته معتبر و غیر ایرانی منظورمه(و غیر رایگان). بسیار بسیار متشکر میشم!