بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بعد از 2 ساعت سرعت پایین... یه دفه اینجوری شد !
این یارو پیشگامان یزد همیشه گند ترین پینگ ایرانو داشته! خاک بر سر isp شون کنم! )x
2 سال هست که پیرم کرده! الانم که دارم فرار میکنم آسیاتک!

در مورد پینک آره درست میگی یه بار زدم 500 و خورده بود !:-o
اما سرعت دانلودش خداییش معرکه است من که تو اراکم هیچ شرکتی ندیدم که با اشتراک 512 بالای 120 سرعت دانلود بده تا ساعت 11:30 شب قشنگ رو 180به بالاسا اما شبانه اش 64 تا 70 بید ! ما که ازش راضی بیدیم !

من که حاضرم سرعت دانلود 1 مگ برای من 20 کیلو باشه اما پینگم زیر 200 باشه!
....
دوستان لصفا نظر بدید!! اینو بگیرم یا نه؟ چطوره؟
1 مگ محدودیت ماهانه 10 گیگ و شبانه 2 تا 8 صبح دانلود رایگان! در زمان دانلود رایگان سرعت 100 و
در باقی روز تا 250 میره! ماهیانه 50 تومن!

دوستان لصفا نظر بدید!! اینو بگیرم یا نه؟ چطوره؟
1 مگ محدودیت ماهانه 10 گیگ و شبانه 2 تا 8 صبح دانلود رایگان! در زمان دانلود رایگان سرعت 100 و
در باقی روز تا 250 میره! ماهیانه 50 تومن!

شما کاربردت چی هست ؟

البته این سرویسی که ذکر کردین قیمتِ مناسبی داره و صــد البته اگر برای بازی آنلاین میخواین حتما وضعیتِ پینگ و سرعتِ آپلود رو از ISP ِ مربوطه جویا بشین.

جالبه من تا حالا تو هیچ تاپیکی هیچ اسمی از اوراکل نشنیدم و هیچ isp هم مثل قیمت هاش ندیدم جدا تعرفه هاش نسبت به بقیه باور نکردنی

* این تنها isp که هزینه راه اندازی اولیه مجانی هست(همون 10 تومن رانژه خط)
* تو تعرفه هاش هیچ خبری از سرویس های محدود نیست همون جدول های سردرد آور eco و خانگی و ... اصلا سرویس محدود نداره
* از همون ماه اول میتونی هر سرویس نامحدودی که عشقت میکشه بگیری نه مثل شرکت های دیگه که مجبورت میکنن 3 ماهه با فلان گیگ حجم بگیری
..........
*قیمت هاش :
128.....21 تومن - 256.....32 تومن - 512....58 تومن - 1 مگا .... 105 تومن (همه نامحدود)

من واقعا این قیمتا رو جای ندیدم 256 که شاتل 220 تومن میده داتک 75 تومن میده
من یکساله از اینجا سرویس میگیرم چنین تعرفه هایی جای پیدا نکردم
شایدم من اشتباه میکنم

به هر حال من میخام خط adsl عوض کنم و اگر کسی سرویس نامحدودی بهتر از اینجا سراغ داره به من معرفی کنه یا اینکه خط جدیدم به همین بگم رانژه کنه

شما کاربردت چی هست ؟

البته این سرویسی که ذکر کردین قیمتِ مناسبی داره و صــد البته اگر برای بازی آنلاین میخواین حتما وضعیتِ پینگ و سرعتِ آپلود رو از ISP ِ مربوطه جویا بشین.
من دانلودم رو در ساعات رایگان انجام میدم! بقیه روز که اون 10 گیگ باشه شامل: بازی آنلاین - وب گردی - آپدیت میشه که 10 گیگ بسه فکر کنم!
پینگ که استرس شدیدی بهم وارد کرده تا الان! تا نصب نکنه خط رو نمیدونم چجوری هست!
آپلود حتی بجای 100 کیلو 30 کیلو هم باشه بسه!

*قیمت هاش :
128.....21 تومن - 256.....32 تومن - 512....58 تومن - 1 مگا .... 105 تومن (همه نامحدود)

عجب! واقعا بینظیره! باید دید پینگش چطوره!
1 مگ نا محدود 105 تومن؟
اینجا با 105 تومن بهم 1 مگ با 25 گیگ میدن!

اینم ماله منه همین الان گرفتم.من از سرویس های اقتصادی شاتل استفاده میکنم.البته صبح امتحان نکردم ولی شبانه یعنی تا ساعت 7 سرعتش پایین تره!
944658380.png

من از رایان دانا میخرم اینم سرعتم:

خیلی پایینه:(( تازه 512 من هست، سرعت دانلودم معمولا رو 15-20 هست ماهانه 25 تومن دارم میدم با 3گیگ محدودیت کسی جایی بهتر سراغ نداره؟
بعضی مواقع میخوام UC2 آنلاین بزنم خیلی اذیت میکنه

آخرین ویرایش:
بر و بچ دیشب جاتون خالی زدم یه بازی که سر جمع 690 مگ بود دانلود کنم دیدم الان 57 درصد رفته :دی یعنی 380 90 مگ ! :|
دیشب داشت با سرعت 5KB دانلود میکرد :d جالبه الان سرعت دانلودم همون 256 KB :d
به این میگن آی اس پیه دزد !

خیلی پایینه:(( تازه 512 من هست، سرعت دانلودم معمولا رو 15-20 هست ماهانه 25 تومن دارم میدم با 3گیگ محدودیت کسی جایی بهتر سراغ نداره؟
بعضی مواقع میخوام UC2 آنلاین بزنم خیلی اذیت میکنه

945046784.png

از average آی اس پی هم بیشتره ...! :D

کسی نامحدود میخواد بهتر نیست بره DL Online بگیره !؟
چی هست این پسر؟ :d

عرفان جان تنها دروغی که isp بهت گفته این بوده که پهنای باندت 512 هست!
با توجه به قیمت و سرعت پهنای باند شما 256 هست که قیمت ارزونی هم داره!
در کل بهت لطف هم شده تا ظلم!
:d

بر و بچ دیشب جاتون خالی زدم یه بازی که سر جمع 690 مگ بود دانلود کنم دیدم الان 57 درصد رفته :biggrin1: یعنی 380 90 مگ ! :|
دیشب داشت با سرعت 5KB دانلود میکرد :d جالبه الان سرعت دانلودم همون 256 KB :d
به این میگن آی اس پیه دزد !

دزد نیست بیچاره! تمام ملت میزارن دانلود کنن خوب معلومه پهنای باند...
همینه دیگه! وقتی کسی جرات دانلود نداره برای حجمش سرعت میشه 256
:d

آين فن آوا هر 10 دقيقه تايم اوت ميده اعصابم رو خووورد كرد
حالا ميخوام برم پارس آنلاين كسي اونجا تا حالا گرفته؟
پينگش چطوره؟
من ساري هستم شركت هاي زيادي نداره مجبورم
لطفا يكي يه تست پينگ از پارس آنلاين نشونم بده

پينگش خوبه
ولي تايم اوت ميده
به مرده ميگم چرا اينطوريه مگه فقط تو مشكل داري
حالا منتظر اطلاعاتي از پارس آنلاينم كه شما به من بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or