بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تقریبا که نامحدوده! 20 گیگ برای یک ماه! :d
بسیار عالی هست! حتما بگیر!
البته زیاد خوشحال نباش چون بزودی افت سرعت و بالا رفتن پینگ به صورت وحشتناکی رو خواهی دید اگه از مخابرات برداشتی چیزی که واسه من در حد یه روز خوب بود ( از نظر پینگ )
سرعتم که یه روز خوبه یه روز اتفضاااااح ! ( ماله بنده هم پورت های آسیا تک هست )

از این پارس انلاین نگیرید !
گند بزنن بهش !
خدا لعنتشون کنه !
من یک سال مشترکشون بودم خواستم 512 بگیرم ندادن !
اخه ای خدا ! سال 2010 هست و ما باید برا اینترنت 512 التماس کنیم !
256 گرفتم...سرعت دانلود در حد 30 کیلو ! )x
گند بزنن به اینترنت ایران ! )x
تازه بعضی وقتا سرعت اینقدر پایین میاد ، من میرم نهار میخورم بر میگردم میبینم هنوز هم صفحه کامل باز نشده ! :))
ای خدا ! ما رو کجای این کره ی خاکی انداختی !
به خدا قسم ایران گرون ترین و بی کیفیت ترین اینترنت جهان رو داره !

والا ما پینگمون افتضاحه 369 بود امروز زدن شده 450 !:-o اما در عوض سرعت دانلود خدا تا 200 هم میره . سرویسم 512 از پیشگامان هست تو اراک هم هستم !
تازه بعضی وقتا سرعت اینقدر پایین میاد ، من میرم نهار میخورم بر میگردم میبینم هنوز هم صفحه کامل باز نشده ! :))
ای خدا ! ما رو کجای این کره ی خاکی انداختی !
به خدا قسم ایران گرون ترین و بی کیفیت ترین اینترنت جهان رو داره !
به خدا راست میگی ... منم هردفه دانلود شروع میکنم قبلش یه دعمیخونم تا قطع نشه...! والا...!
به خدا یکی از اشناهامون از اونور...(!) آمده بود اینترنت ما رو دیده بود .... وقتی دید ما برای این اینترنت پول میدیم یعنی میخواست زار زار گریه کنه ...! بیچاره دوروز نشد گذاشت در رفت...!
خلاصه منم میگم از این گمنام ها بگیرید آخه تو شهر ما پیشگامان همچین تبلیغاتی نداره ولی خداییش سرویساش حرف نداره ..! شاتل و پارس انلاین و ( مخصوصا گذرگاه جهانی) ... همه کلاهبردارن...

ممنون مسعو جان..:d..من الان خیلی وقته مخابراتمون پورت خالی نداره...الان شرگت شهراد فقط پورت خالی میده..امروز میخواستم نوع سرویسم رو انتخاب کنم دیدم یه همچین سرویسی داره با ماهیانه 20 گیگ حجم میده 45 تومن...حالا خواستم ببیینم میرزه بگیرم یا فعلا صبر کنم.!؟!

من شهراد دارم سرعت زیر 50 نمیاد.الان چند وقته 1 مگ شده تا یه هفته پیش اسماً بین 128 تا 512 بود الان شده 1مگ.
جالب اینه که شبا سرعت میره بالا تا 90 100
الان رفتم لیست تورنتم رو چک کردم دیدم سرعت میانگین 80k شده.

من شهراد دارم سرعت زیر 50 نمیاد.الان چند وقته 1 مگ شده تا یه هفته پیش اسماً بین 128 تا 512 بود الان شده 1مگ.
جالب اینه که شبا سرعت میره بالا تا 90 100
الان رفتم لیست تورنتم رو چک کردم دیدم سرعت میانگین 80k شده.
البته فکر نمیکنم تو سرویس های نا محدودشون هم چنین سرعت هایی بدن اینا فقط واسه حجمی هاست..:)

دوستان الان ساعت 3 و 35 دقیقه نیمه شبه و پینگم 2900ه !!!!! :dهر کس تونست رکوردم رو بشکونه بهش جایزه میدم ( یک عدد ساعت مچی با آرم شبکه کودک :d )

سرعت دانلودم هم 115 کیلوبایت تو ثانیه است . سرویسم توربو همارا سیستمه .

من که صبا دارم فوق العاده راضیم ! هم سرعت دانلود که 120 ایناست هم پینگم که راحت آنلاین بازی میکنم ! البته یه بار زنگ زدم پشتیبانیش گفت شما مرکز مخابرات خیلی خوب و خلوتی دارین ! :ok:

من که صبا دارم فوق العاده راضیم ! هم سرعت دانلود که 120 ایناست هم پینگم که راحت آنلاین بازی میکنم ! البته یه بار زنگ زدم پشتیبانیش گفت شما مرکز مخابرات خیلی خوب و خلوتی دارین ! :ok:
خوش بحالت !:d مرکز مخابراتی ما مثه قوم مغول ریختن :d اینجا باید 3 تا مرکز مخابراتی میزدن یکی زدن برا همین خیلی شلوغه:دی

اوه اوه!
من خونمون درست مرکز شهره! هرچی شرکت و کافی نت و مدرسه و سازمان و صد ها نفر خوره اینترنت مثل خودم :d و... هست ریختن اینجا! خاک بر سرم! کاش حلبی آیاد بودم! :d :((

944049614.png

بعد از 2 ساعت سرعت پایین... یه دفه اینجوری شد !

فکز نکنم هیچ منطقه ای مخابراتش به شلوغیه منطقه ما باشه...:|..2 ماه هیچ ISP جای خالی واسه ما پیدا نکرده...فعلا شهراد مثل اینکه یه کارایی میتونه بکنه که اونم فعلا جوابی نداده....:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or