Daedalus
کاربر سایت
بابا از شرکت های گمنام بگیر بهتر ها ! ببین کی گفتم بهت که از پارس انلای نیز ناراضی خواهی بود !:dمن که بعد از اتمام قرارداد با صبا میرم از Pars Online میگیرم ...
بابا از شرکت های گمنام بگیر بهتر ها ! ببین کی گفتم بهت که از پارس انلای نیز ناراضی خواهی بود !:dمن که بعد از اتمام قرارداد با صبا میرم از Pars Online میگیرم ...
البته زیاد خوشحال نباش چون بزودی افت سرعت و بالا رفتن پینگ به صورت وحشتناکی رو خواهی دید اگه از مخابرات برداشتی چیزی که واسه من در حد یه روز خوب بود ( از نظر پینگ )تقریبا که نامحدوده! 20 گیگ برای یک ماه! :d
بسیار عالی هست! حتما بگیر!
به خدا راست میگی ... منم هردفه دانلود شروع میکنم قبلش یه دعمیخونم تا قطع نشه...! والا...!تازه بعضی وقتا سرعت اینقدر پایین میاد ، من میرم نهار میخورم بر میگردم میبینم هنوز هم صفحه کامل باز نشده !
ای خدا ! ما رو کجای این کره ی خاکی انداختی !
به خدا قسم ایران گرون ترین و بی کیفیت ترین اینترنت جهان رو داره !
ممنون مسعو جان..:d..من الان خیلی وقته مخابراتمون پورت خالی نداره...الان شرگت شهراد فقط پورت خالی میده..امروز میخواستم نوع سرویسم رو انتخاب کنم دیدم یه همچین سرویسی داره با ماهیانه 20 گیگ حجم میده 45 تومن...حالا خواستم ببیینم میرزه بگیرم یا فعلا صبر کنم.!؟!
البته فکر نمیکنم تو سرویس های نا محدودشون هم چنین سرعت هایی بدن اینا فقط واسه حجمی هاست..من شهراد دارم سرعت زیر 50 نمیاد.الان چند وقته 1 مگ شده تا یه هفته پیش اسماً بین 128 تا 512 بود الان شده 1مگ.
جالب اینه که شبا سرعت میره بالا تا 90 100
الان رفتم لیست تورنتم رو چک کردم دیدم سرعت میانگین 80k شده.
البته فکر نمیکنم تو سرویس های نا محدودشون هم چنین سرعت هایی بدن اینا فقط واسه حجمی هاست..
خوش بحالت !:d مرکز مخابراتی ما مثه قوم مغول ریختن :d اینجا باید 3 تا مرکز مخابراتی میزدن یکی زدن برا همین خیلی شلوغهمن که صبا دارم فوق العاده راضیم ! هم سرعت دانلود که 120 ایناست هم پینگم که راحت آنلاین بازی میکنم ! البته یه بار زنگ زدم پشتیبانیش گفت شما مرکز مخابرات خیلی خوب و خلوتی دارین !