بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این خودش یه دمویی از وضعیتیه که یه عده میگن نت باید نامحدود بشه. تا چند سال که مردم عات کنن حتی طرف اگر لازم نباشه هم دانلود میکنه. پهنای باند هم به مقدار یک دهم مشترکین هم نداریم پس سرعت از اون چیزی که فکر کنین هم پایین تر میاد.

از اون موقعی که این بسته ۱۰۰ گیگی لعنتی رو دادن، دارم هر چی فیلم، بازی و سریال هست دانلود می کنم تا از این وضعیت مسخره دربیام.:D:|

شاید بعضی هاتون بگید که WTF و این حرفت چه ربطی داره:D ولی من خیلی ها رو دیدم که وضعیت اینترنت ثابتشون (اونایی که بسته ۱۰۰ گیگی :-& رو فعال نکردن) عین روال قبل (کلا راضی بودن) بوده.

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 100, Received = 93, Lost = 7 (7% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 243ms, Maximum = 263ms, Average = 246ms
تست مولتی کانکشن:
9130012939.png

تست تک کانکشن :
9130036496.png

سرویس 8 مگ صبانت، بسته 50 گیگی هم نیست (صبانت 50 گیگ داد)

تا اونجایی که من میدونم نه متاسفانه.

فقط باید تا ۲۹ اسفند صبر کرد؛ تاریخ انقضاء بسته ۱۰۰ گیگی ایرانسل.
من شاتل دارم ،و ظاهرا خودشون فعال کردن ،خودم هیچ دخالتی توش نداشتم و تاریخ انقضا هم همون ۲۹اسفنده.
ما نخوایم اینا در حقمون لطف کنن کیو باید ببینیم ؟ همینکه بیشتر از این گند نزنن واقعا کافیه که ظاهرا از پس همینم نمیتونن بر بیان.

• Like
Reactions: Jill-Valentine
ن شاتل دارم ،و ظاهرا خودشون فعال کردن ،خودم هیچ دخالتی توش نداشتم و تاریخ انقضا هم همون ۲۹اسفنده.

شاتل و مخابرات خودشون فعال کردن. جالبه برام، من چند سالی میشه که کاری با مخابرات ندارم، اما SMS فعال کردن ۱۰۰ گیگی برام اومده بود. :D

ما نخوایم اینا در حقمون لطف کنن کیو باید ببینیم ؟

چی بگم والا، حیف که قوانین سایت اجازه نمیده و گرنه چند تا میدل فینگر میدادم بهشون.

ممکنه اول فروردین با اتمام این حجم هدیه اوضاع نت بهتر شه ؟

ایرانسلو که مطمئنم و برای باقی سرویس دهنده ها، غیر ممکن وضعیت همینطور بمونه؛ اینا یه گندی زدن و باید یطوری جمعش کنن دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or