بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرعت من که دوهفتس 300 کیلوبایت شده ⁦

Sent from my G3112 using Tapatalk
من مشکل اصلیم این هست که موقع استارت شدن دانلود ، چه سرور داخلی اینترانت باشه چه بین الملل ، پدرصاحبش درمیاد که به سرور وصل شه و شروع کنه به دانلود کردن.سرعتم نوسان میکنه.این صد گیگ گند زد به کل شبکه.

دیگه کلا نت نابود شد رفت اگه 15و 16 مدارس و دانشگاه ها باز نشن وضع همینجور خواهد بود، این 100 گیگ اعتبارش کی هست اون وزیر احمق دوباره 100گیگ به اینا نده بزنن دانلود پورن به گیم ما پی پی کنن یه دست آنلاین نشه زد همش تایم اوت

در پرداخت هزینه ها هیچوقت از اعداد کم نمیشه بلکه اضاف هم میشه ولی هنگام استفاده اعداد یک دهم میشن:/

استارت مشکلات از دی ماه و حوادث اون موقع خرد که از اون موقع رو 800 کیلوبایتم .بحث الان نیست . البته قبل دی هم ب خاطر مسائل تلگرام یه حرکتایی زده شد و اون موقع ها هم داستان بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
داشتم فکر میکردم همه درخواست SLA بزنیم بالاخره مجبورن جبران کنن بعد یادم افتاد تنها کسی که مجبوره کاری بکنه ماییم نه اونا ⁦
پیشگامان هم که کلا دایورت کرده پشتیبانی زنگ میزنی اشغاله

آخرین ویرایش:
من نمیدونم اگه نخوایم این وزیر جوان طرح بده باس کیو ببینیم
آخه فلان فلان شده مگه تو پهنای باندشو داری که میای صد گیگ رایگان میدی اونم ده روزه که ملت اینجوری بیفتن رو دانلود
بازی انلاین که بخوره تو سر من وضع جوری شده نمیشه با کیفیت 160 یه استریم دید
قبل این صد گیگه همه چی خوب بود مرتیکه عین دخترای 14 ساله فقط دوست داره تو چشم باشه بیاد یه چیزی از خودش در وکنه گند بزنه به همه چی بره
ادم نمیدونه از دست اینا بذاره کجا در بره به خدا:Crying1:

من نمیدونم اگه نخوایم این وزیر جوان طرح بده باس کیو ببینیم
آخه فلان فلان شده مگه تو پهنای باندشو داری که میای صد گیگ رایگان میدی اونم ده روزه که ملت اینجوری بیفتن رو دانلود
بازی انلاین که بخوره تو سر من وضع جوری شده نمیشه با کیفیت 160 یه استریم دید
قبل این صد گیگه همه چی خوب بود مرتیکه عین دخترای 14 ساله فقط دوست داره تو چشم باشه بیاد یه چیزی از خودش در وکنه گند بزنه به همه چی بره
ادم نمیدونه از دست اینا بذاره کجا در بره به خدا:Crying1:
دقیقا! دو روز تعطیل کردن همه جارو نت به چس چس افتاد معلوم بود پهنای باندشون نمیکشه! بعد واسه من میاد 100 گیگ اینترنت میده!
خب احمق تو توان زیرساختی و تجهیزات و پهنای باند سسشر مملکت رو نمیدونی میای اینکارو میکنی که فشار روش ده برابر بشه؟!
الان با سرعت 50 کیلوبایت مشغول آپدیت رینبوعم :| توییچ هم همش بافر میشه رو هر کیفیتی! چه 160 چه 1080!
بقول دوستمون چند صفحه قبل، پی پی کردم تو این وضعیت زندگی ما که تو قرنطینه هم نمیشه هیچ کاری کرد باید با توپامون یه قل دو قل بازی کنیم -_-

آقا من اومدم خونمون تو روستا خودمو قرنطینه کنم چرا اینقد فاجعس وضع :دی مشهد پیشگامان دارم دوروز پیش هیچ مشکلی نداشت پینگ هم اوکی بود اینجا مخابرات پینگ 180 به بالاس پکت لاسم وحشتناکه اصلا به هیچ شکلی نمیشه بازی آنلاین زد سرعتم الان اومده رو 500 باید بالا 1 میبود، همین تاپیکو هم 10 دقیقه طول داد باز کنه پیر کرد مارو :|
مخابرات بعد این قضیه 100 گیگ اینقد داغون شده یا قبلشم خراب بود؟

سرعت اینترنت امشب بهتر می‌شود

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت:
️ خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان می‌دهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.

️ با ارتقا صورت گرفته امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنت‌های خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.

️ خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان می‌دهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.

️ با ارتقا صورت گرفته امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنت‌های خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.
چند روز پیشم همین حرفارو میزدن که پهنا باند از فلان روز افزایش پیدا میکنه و اینا، بدتر 100گیگم دادن همونقدر رو هم گند زدن توش :دی کلا حرف نزنن اینا سنگین تره بنظرم.

وای نه 80 کیلوبایت مون م نابود خواهد شد:/

• Like
Reactions: saeed_sg
دقیقا! دو روز تعطیل کردن همه جارو نت به چس چس افتاد معلوم بود پهنای باندشون نمیکشه! بعد واسه من میاد 100 گیگ اینترنت میده!
خب احمق تو توان زیرساختی و تجهیزات و پهنای باند سسشر مملکت رو نمیدونی میای اینکارو میکنی که فشار روش ده برابر بشه؟!
الان با سرعت 50 کیلوبایت مشغول آپدیت رینبوعم :| توییچ هم همش بافر میشه رو هر کیفیتی! چه 160 چه 1080!
بقول دوستمون چند صفحه قبل، پی پی کردم تو این وضعیت زندگی ما که تو قرنطینه هم نمیشه هیچ کاری کرد باید با توپامون یه قل دو قل بازی کنیم -_-
این حرکتی که زدن مثل این میمونه که 300 لیتر بنزین واس ماشین ادم بهمون بدن بعد بگن با سرعت 50 کیلومتر بیشتر نمیتونی بری
یه سری مردمم این وسط هستن میگن خر باشه مفت باشه مثل همکار ما که نت شرکت و موقع خونه رفتن میذاره رو دانلود تا فردا صبح
حالا اهل فیلم و سریالم نیست زیاد ولی میگه میمونه تو عید میبینم نبینمم مفته دیگه چیزی که از دست ندادم8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or