shakib zero
کاربر سایت
دروددوستان من از شاتل تخلیه کردم فقط اینکه میدونین چقدر طول میکشه تا مخابرات تخلیه کنه خط رو؟ چطور باید پیگیری کرد؟
بنده یک ماه پیش سرویس شاتل رو تخلیه کردم. اول که درخواست رو تو سایت ثبت کردم ( پنل ) خودم روز شنبه بود ظهر تماس گرفتم گفتم درخواستمو ثبت کردم پشتیبانی برگشت گفت منتظر بمونید تا 72 ساعت آینده کارشناسمون زنگ میزنن برا تایید و ارسال درخواستتون به مخابرات !! منم گفتم نمیتونم اینقدر صبر کنم یعنی 3 روز منتظر بشینم تا کارشناس تازه درخواستمو ارسال کنه برا مخابرات ... که گفتن روال کار همینه و کاریش نمیشه کرد.
تلفن رو که قطع کردم رفتم یه شکایت 195 ثبت کردم و تا حدودا 4 بعد از ظهر 3-4 تا کارشناسشون بهم زنگ زدن که چیشده؟ چرا شکایت کردید؟ ما که کارتونو راه مینداختیم دیگه چرا شکایت؟
منم گفتم اگه شکایت نمیزدم اصلا تا همون 72 ساعت کسی بهم زنگم نمیزد ...
خلاصه شنبه شکایت زدم یکشنبه صبح درخواستمو فرستادن مخابرات دوشنبه صبح مخابرات خط رو تخلیه کرد سه شنبه صبح پیشگامان که ثبت نام کرده بودم وصل شد
بله منم جشنواره 8 مگابیت خریدم که تا 9 مگ بازه و در کل راضیم این محدود شدن هم یه ساعت خاصی هست که اگه اون لحظه با IDM دانلود نکنم اصلا متوجه نمیشم ...جالبه من خیلی وقته دارم تازه متوجه این قضیه شدم خیلی کم این اتفاق میوفته برام، باز از اون طرف خوبیش اینه خطش بسته نیست، من طرح 8 مگابیت دارم همیشه تا 12 بازه یعنی سرعت دانلود رویه 1600 ایناس.