Mehrdad Bayern
کاربر سایت
امروز از ساعت 10:30 پینگم رفت رو 200! مرسی واقعا ...
دقیقا دیشب ساعت 10 ب بعد پینگ رفت بالا و هیچ سایتی باز نمیشد (شاتل )
امروز از ساعت 10:30 پینگم رفت رو 200! مرسی واقعا ...
اکثر اپراتورا چند شبه اینطوری شدن ما شبا انلاین میزنیم ... پینگ همه 40 تا 50 میره بالا واسه چند ساعت همراه با packet loss .... متاسفانه تو کشور ما ثبات تو هیچی نیست.دقیقا دیشب ساعت 10 ب بعد پینگ رفت بالا و هیچ سایتی باز نمیشد (شاتل )
من رفتم نمایندگی شرکت اونجا درخواست لغو قرارداد رو زدم و دوروز بعد پورت تخلیه شد کلا تعویض ISP برای من سه یا چهار روز طول کشید چون خورد به جمعه. فکر کنم حضوری زودتر ثبت کنن.دقیقا دیشب ساعت 10 ب بعد پینگ رفت بالا و هیچ سایتی باز نمیشد (شاتل )
داداش CRC مال چیه از من حدود 10 ساعت روشن باشه میشه 2300در مدت 4 ساعت داشتن 7000 خطای CRC زیاده البته معیار دقیقی برای سنجش نویز نیست اما بی ربط هم نیست. درمورد لفت خوردن نظری ندارم اما به نظرم زنگ بزنید به پشتیبان شاتل بگین Annex mode خط رو روی Annex M ست کنن.
سرعت دانلودتون یک مقدار میاد پایین اما پینگتون بهتر میشه. تست کنید اگر نشد میتونید برش گردونین.
برای تست نویز هم از نمودار و پارامتر های مودم عکس بگیرین بعد مودم رو بزنین سر خط دوباره تست بگیرین. اینطوری میتونین متوجه بشین که مشکل دقیقا از کدوم قسمت خطه یا شاید کلا خارج از سیم کشی خانه باشه.
البته فاصله تون هم مشخصا از مرکز مخابراتی زیاده.
خطای CRC:داداش CRC مال چیه از من حدود 10 ساعت روشن باشه میشه 2300
دوستان مخابرات کی میاد یه جا رو فیبر نوری کنه ؟ من هشت ساله پارس انلاین دارم خوب بوده به نسبت شرکت های ایرانی اما الان با سرعت 80 مگی که قراره رو فیبر نوری بدن عجیب وسوسه شدم برم سمت فناوری و اینده این نوع اتصالات.