lich_king
کاربر سایت
والا من همیشه مسی داشتم.بعد اسباب کشی کردیم امدیم یه منطقه ای که فیبر نوری داره.تنها ISP که سرویس میده به فیبر نوری.Parsonline و مخابرات هست.من parsonline دارم.میتونم بگم پینگ افتضاحه.زنگ بهشون میزنم میگم اقا چرا اینطوریه میگه بخاطر اینکه تجهیزات فیبر نوری رو ندارن.مثلا خط مسی سرور های داره تو یک جای بسته دماش کنترل میشه.اما مال فیبرنوری. سر کوچست.هوا سرد بشه.پینگ ات خراب میشه.گرم بشه حراب میشه.زنگ زدم ISP گفت متاسفانه فیبر نوری واسه Ping خوب نیست.دوستان شرکت مخابرات توی شهر ما خیابون ها رو کنده و میگن فیبر نوری با پورت نمیدونم چی چی راه اندازی کردن ، ولی فیبر نوری تا توی حیاط خونمون نیست و فقط تا سر کوچه هست !!!! بهشون میگم این که توی خونه نیومده ؟ میگن اشکالی نداره !
حالا من الان شاتل دارم و پروفایل گیم هم فعال کردم ولی اصلا راضی نیستم خیلی کنده ! با این که 4 مگه ، به نظرتون برم اینو از مخابرات بگیرم یا نه ؟
بعد یه سوال ، کلا فیبر نوری از نظر پینگ ، آیا از خط مسی بهتره ؟ یا نه ؟؟؟؟
{حالا شاید من اشتباه کنم یا چیزی گفتن که یادم رفته اما در کل چیزی که گفتن اگر اشبتاه نکنم اینکه این سرویس بدرد گیمنگ نمیخوره.}
من پارس انلاین فیبر نوری خط و رو 16 Mb بسته ولی من تا حالا سرعت دانلود بالای 250kb ندیدم