مخابرات افتضاح ترین اینترنت رو ارائه میده بخاطر همین حجم دزدی هاش یکی از فامیلامون ISPعوض کرد حل شدسلام.
اینترنت از مخابرات دارم از دزدی هاش بگزریم هر دفعه مودم رو خاموش روشن میکنیم 200 -300 مگ میدزده هر دفعه مودم رو روشن میکنم بعد یک ربع چراغ اینترنت از قرمز به سبزمیشه...زنگ زدم 2020 گفت مودمتو عوض کن خدا شاهده 4 مودم رو عوض کردم بازم همین بود دوباره زنگ زدم 2020 گفت خط شما حتما نویز داره ببین بریدگی از لابلای کابل های برق و غیره رد نشده؟ ما گفتیم کار از محکم کاری عیب نداره خداتومن پول دادیم از سر در جبعه تقسیم تا پشت مودم کابل ها رو تعویز کردیم...دیدیم نه بازم چراغ اینترنت قرمزه بعدم دوباره زنگ زدم 2020 انچنان با پرویی جواب دادن که انگار نه انگار ما طلب کاریم
گفت همینه میخوای بخوا نمی خوای قطع کن اصلا اینترنت برای چیته؟ با نت چیکار میکنی؟ شرکت داری؟
بعد کلی زفت و اومد وخلاصه هزار بد ختی دیگع اونقدر بهشون زنگ زدم و بیخیالش نشدم تا باالخره مشکل حل شد و دیگه هیچ وقت زود چراغ قرمز نمیشه...حالا بعد دو ماه یک روش دیگه برای دزدی یاد گرفتند میدوندی چطوری؟ الان تا مودم رو روشن میکن همه چراغ ها سریع سبز میشن و اینترنت کار نمیکنه یعنی اون علامت تعجب میاد رو ایکن اینترنت هر کاری میکنم درست بشو نیست..در حالی که چراغ ها همه سبز هستند و زنگ میزنم به 2020 میگن اقا نت شما وصله و هیچ مشکی نداره! در حالی که نت قطعه! کسی تاا الان به این مشکل بر خورده با مخابرات؟
مخابرات بدون شک دزدی حجم انجام میده