بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من می خوام از وایمکس سرویس بگیرم؟ سرویس دهیش خوبه؟ پینگش چطوره؟منطقه من تو منطقه زرد رنگه؟خوبه؟
الان تعرفها شو دیدم زده 512 بیت بر ثانیه و سرعت دانلود 512 و سرعت اپلود 128 .
الان کدومش مهمتره؟من بیشتر برای انلاین بازی کردن و دانلود اهنگ و کلیپ و برنامه.
سرعت اپلود تو چی تاثیر داره؟
بعد این ترفیک ماهیانه نوشته یعنی همون حجم دانلود؟
برای لایو بازی کردن از این ترافیک ماهیانمون کم میشه؟یا ربطی نداره؟
کدوم یک از عوامل وایمکس تو لایو بازی کردن (یکی از مهمترین دلایل خریدمه) نقش داره.
لطفا به سوالام جواب کامل بدین.
ممنون.

وایمکس اصلا روی دهیش خوب نیست! چه ایرانسل چه مبین نت! اونایی که دکل توی خونشون هست مشکل دارن چه برسه توی منطقه زرد باشی!
ترافیک هم همون حجم هست! این حجم با همه چیز کم میشه! چه دانلود کردن چه بازی کردن چه ویدئو دیدن چه آپلود کردن و...
برای بازی آنلاین در درجه اول پینگ مهمه! که وایمکس پینگش زیاده و بدرد نمیخوره!

اقایون میشه یکی راهنمایی کنه:d
پینگتون هیچ مشکلی نداره!

..........
اینم مسیر امروز من با پینگش:

j2rq4se1l90lial5nwy.png

وایمکس اصلا روی دهیش خوب نیست! چه ایرانسل چه مبین نت! اونایی که دکل توی خونشون هست مشکل دارن چه برسه توی منطقه زرد باشی!
شما مطمئنی؟:-/پس چیکار کنیم ما؟شاتل که تو محله ما سرویس نمیده؟اینم که اینجوریه؟فقط میمونه یه پارس انلاین و ندا گستر.چیکار کنم؟)x
روی دهیش
مسعود اینی که نوشتی یعنی چه؟:d
بهترین پینگه کدوم isp داره؟میگن صبا خوبه ولی انقد متقاضی دار باید یه سال صبر کنیم.
داتک خوبه؟تعریفشو شنیدم؟امپراتور چی؟
. من الان پارس انلاین دارم
شما از پارس راضین یا نه می خواین شاتل بگیرین؟ بی زحمت یه تست میتونید بگیرید ببینیم پینگتون چطوره؟

یه سوال خیلی مهم داشتم می خواستم جوابای شما رو هم ببینم:
ایا باسرعت 128 میشه لایو بازی کرد؟لگ اذیت نمیکنه؟اصن میشه؟
بهترین سرعت چیه؟
اخه یکی از رفیقام با 128 شاتل براحتی فقط با یکم لگ cod بازی کرد.
اگه میشه برای چی انقد خرج کنیم؟

آقا این سرویس های پارس آنلاین تو این مدل هاش فرق EP و POL و SR چیه؟
آخه الان دیدم قیمت POL رو اورده پایین.الان POL 128 چهار گیگ 14900 هستش ولی EP1-3 سه گیگ که من هستم 15900. قضیه اش چیه؟
اقا یکی هم بخ من کمک کنه :d

شما از پارس راضین یا نه می خواین شاتل بگیرین؟ بی زحمت یه تست میتونید بگیرید ببینیم پینگتون چطوره؟

این تستی هست که همین الان کردم :

این برای سرعت 1MG هست . من از شاتل اطلاعی ندارم ولی از نظر سرعت پارس انلاین خوبه . از نظر پینگ هم خیلی خوب نیست ولی در حد قابل قبولی هست . :)

مسعود اینی که نوشتی یعنی چه؟:d
بهترین پینگه کدوم isp داره؟میگن صبا خوبه ولی انقد متقاضی دار باید یه سال صبر کنیم.
داتک خوبه؟تعریفشو شنیدم؟امپراتور چی؟
دکمه "س" کار نکرد! :دی منظورم سرویس بود!
والا من از تهران خبر ندارم! دوستان تهرانی باید کمک کنن.
اینم تست الانم:

1307517428.png

والا من از تهران خبر ندارم! دوستان تهرانی باید کمک کنن.
بروبچ تهرانی یه نظری بدین بد نیستا؟
این تستی هست که همین الان کردم :
واقعا پینگو و دانلودتون عالیه؟ماهیانه چقد میدین؟
اینم تست الانم
مسعود جان اینترنت شما که ترکونده؟دیگه هرچی تو سایتا هست میتونی دانلود کنی دیگه سرعتو و پینگت منو کشته.:d

میدونی چرا میگم بهترین اینترنت ایرانو دارم؟ به این دلایل زیر:
1. سرعت دانلود 80 تا 250
2. سرعت اپلود 100 تا 150
3. پینگ همیشه کمتر از 200
4. حجم ماهیانه 8 گیگ
5. پشتیبانی فوق العاده! یعنی کافیه بگم مثلا یه بازی اومده میخوام دانلود کنم سرعتمو میکنن 500 کیلو!
6. مهمترین نکته همین جاس: دانلود رایگان در 19 ساعت روز!!!!!!!!! فقط از ساعت 8 شب تا 1 شب از حجمت کم میشه! تقریبا بهتره بگم اینترنت نامحدود دارم!
حالا مرد میخوام بیاد جلو؟ :دی
الهی فدات بشم کردستان! :x

میدونی چرا میگم بهترین اینترنت ایرانو دارم؟ به این دلایل زیر:
1. سرعت دانلود 80 تا 250
2. سرعت اپلود 100 تا 150
3. پینگ همیشه کمتر از 200
4. حجم ماهیانه 8 گیگ
5. پشتیبانی فوق العاده! یعنی کافیه بگم مثلا یه بازی اومده میخوام دانلود کنم سرعتمو میکنن 500 کیلو!
6. مهمترین نکته همین جاس: دانلود رایگان در 19 ساعت روز!!!!!!!!! فقط از ساعت 8 شب تا 1 شب از حجمت کم میشه! تقریبا بهتره بگم اینترنت نامحدود دارم!
حالا مرد میخوام بیاد جلو؟ :دی
الهی فدات بشم کردستان! :x

مسعود جان گفتن این که بهترین اینترنت فکر کنم سخت باشه
من خودم دیگه سرعت دانلودم 500 هستش تا 600 هم میره
اپلودم که 250 به بالا و پینگ حدود 120 - 130 با اروپا خیلی هم هم شاید باشن از ما سرویسشون بهتر باشه من کسی رو دیدم پینگ زیز 100 داشته به اون سرویس میشه گفت عالی
شما یه مدت صبر کن ببین سرویس قعطی داره نداره بزار چند ماهی بگذره چون یهو دیدی تو زرد از اب در اومد (چون خودم تجربش رو داشتم )
سرویس شما محدودیتی که شبا نداره خیلی عالی هستش:)

قطعا از این بهتر هست! اما خدایی انگشت شمارن! این شرکت هم خیلی وقته اینجوری سرویس میده اما من خبر نداشتم ازش! :دی
البته به بقیه فوقش 80 کیلو میده چون رئیس شرکت آشنا در اومده برام 2 مگ بسته! :دی
پینگش شبها خیلی کمتر میشه اما توی روز بالاست چون کافی نت های منطقه همه از اونجا گرفتن البته منظورم از بالا 200 هست و شبها تا 150 میاد.
منم دلیل بهترین بودن سرویسم رو 19 ساعت نامحدود میدونم! که فکر نکنم کسی اینو داشته باشه!

شما خودتون از "آسمان فراز سپاهان اصفهان " سرویس دارید؟
نه دوست عزیز بنده آذربایجان غربی هستم! گفتم که دوستمون signal که اینجا تشریف میارن از آسمان فراز سرویس دارن و میتونید سوال هاتونو از ایشون بپرسید.

ایا باسرعت 128 میشه لایو بازی کرد؟لگ اذیت نمیکنه؟اصن میشه؟
بهترین سرعت چیه؟
اخه یکی از رفیقام با 128 شاتل براحتی فقط با یکم لگ cod بازی کرد.
اگه میشه برای چی انقد خرج کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or