<^SIleNT^>
کاربر سایت
اینم وضعیت من:/
برادران اصفهانی کسی یه isp ـه پینگ خوب میشناسه؟برام قیمت و حجمو اینا اصلا مهم نیست.فقط یه پینگ آدم وار به من بده بسه!
دقیقا درست گفتی ! اما امیدوارم این افزایشی که میگن مربوط به اینترنت جهانی باشه ! آقا یهو دیدی گفت فقط اینترنت ملی این سرعتو داره! والا !بله دیگه! وایرلس و adsl از یه جا سرچشمه میگیرن!
اما کلا این افزایش پهنای باند ها در ایران تنها تاثیرش کاهش سرعت کاربرها بوده! مثل این میمونه به اون اندازه که میگن زیاد میکنیم کم میکنن!
بهترین پینگ ایران = آسمان فراز سپاهان اصفهاناینم وضعیت من:/
برادران اصفهانی کسی یه isp ـه پینگ خوب میشناسه؟برام قیمت و حجمو اینا اصلا مهم نیست.فقط یه پینگ آدم وار به من بده بسه!
در هر حال چیزی به ما نمیرسه!دقیقا درست گفتی ! اما امیدوارم این افزایشی که میگن مربوط به اینترنت جهانی باشه ! آقا یهو دیدی گفت فقط اینترنت ملی این سرعتو داره! والا !
پس با این حساب من که پینگم با 4.2.2.4 180 هست اگه برم وایرلس بگیرم بهتر میشه ؟ مثلاً چند میشه ؟ نرم بگیرم همین پینگم هم بد بشه ؟ :dدر شرایط برابر پینگ adsl بهتره اما در ایران وایرلس بهرته چون کمتر از بستر مخابرات عبور میکنه!
بهترین پینگ ایرانو آسمان فراز سپاهان اصفهان داره! از اونجا بگیر.سلام
من اصفهان هستم و الان از شاتل سرویس میگیرم(eho-512 kb/s) میخوام عوضش کنم چون پینگش خیلی بده و من مصرف دانلود ام هم خیلی بالاست میشه بگید از کجا بگیرم.؟
در ضمن میخوام سرعت واقعیم بالای 50kb/s باشه. لطفا قیمت هم بگید.
ممنون.
تست من از همین سرور:/بهترین پینگ ایرانو آسمان فراز سپاهان اصفهان داره! از اونجا بگیر.
اینم تست من الان:
اقایون میشه یکی راهنمایی کنه:dسلام به همه
من تهران هستم و از شاتل سرویس میگیرم می خوام ببینم تو تهران هستن شرکت هایی که سرویس هایی با پینگ زیر 200 بدن اخه من حتی به شرکت وایرلسی هم که میدونم پینگ خوبی دارن زنگ میزنم میگه فقط منطقه های شمال تهران رو پوشش میدیم . پینگم رو هم میزارم ببینید واسه بازی انلاین خوبه یا نه