بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

fite56fbrx67nw3wndrr.png

اینم وضعیت من:/
برادران اصفهانی کسی یه isp ـه پینگ خوب میشناسه؟برام قیمت و حجمو اینا اصلا مهم نیست.فقط یه پینگ آدم وار به من بده بسه!

بله دیگه! وایرلس و adsl از یه جا سرچشمه میگیرن!
اما کلا این افزایش پهنای باند ها در ایران تنها تاثیرش کاهش سرعت کاربرها بوده! مثل این میمونه به اون اندازه که میگن زیاد میکنیم کم میکنن!
دقیقا درست گفتی ! اما امیدوارم این افزایشی که میگن مربوط به اینترنت جهانی باشه ! آقا یهو دیدی گفت فقط اینترنت ملی این سرعتو داره! والا ! :p

اینم وضعیت من:/
برادران اصفهانی کسی یه isp ـه پینگ خوب میشناسه؟برام قیمت و حجمو اینا اصلا مهم نیست.فقط یه پینگ آدم وار به من بده بسه!
بهترین پینگ ایران = آسمان فراز سپاهان اصفهان

دقیقا درست گفتی ! اما امیدوارم این افزایشی که میگن مربوط به اینترنت جهانی باشه ! آقا یهو دیدی گفت فقط اینترنت ملی این سرعتو داره! والا ! :p
در هر حال چیزی به ما نمیرسه!

در شرایط برابر پینگ adsl بهتره اما در ایران وایرلس بهرته چون کمتر از بستر مخابرات عبور میکنه!
پس با این حساب من که پینگم با 4.2.2.4 180 هست اگه برم وایرلس بگیرم بهتر میشه ؟ مثلاً چند میشه ؟ نرم بگیرم همین پینگم هم بد بشه ؟ :d

پس با این حساب من که پینگم با 4.2.2.4 180 هست اگه برم وایرلس بگیرم بهتر میشه ؟ مثلاً چند میشه ؟ نرم بگیرم همین پینگم هم بد بشه ؟ :d
آخه بستگی داره از کجا وایرلس بگیری!
اگه همچین پینگی داری تکون نخور و سر جات بشین! :d

سلام

من اصفهان هستم و الان از شاتل سرویس میگیرم(eho-512 kb/s) میخوام عوضش کنم چون پینگش خیلی بده و من مصرف دانلود ام هم خیلی بالاست میشه بگید از کجا بگیرم.؟

در ضمن میخوام سرعت واقعیم بالای 50kb/s باشه. لطفا قیمت هم بگید.
ممنون.

سلام

من اصفهان هستم و الان از شاتل سرویس میگیرم(eho-512 kb/s) میخوام عوضش کنم چون پینگش خیلی بده و من مصرف دانلود ام هم خیلی بالاست میشه بگید از کجا بگیرم.؟

در ضمن میخوام سرعت واقعیم بالای 50kb/s باشه. لطفا قیمت هم بگید.
ممنون.
بهترین پینگ ایرانو آسمان فراز سپاهان اصفهان داره! از اونجا بگیر.
اینم تست من الان:

1307020264.png

.

woooooooooooooooooooooooow تست با چیز پی ان! فقط آپلود رو حال کن! :دی

مطمئنم کسی توی ایران این آپلود رو نداره!

1307053906.png

اینجا هم با این سرعت توی رپیدشیر آپلود میکنم:

7aeqsnizps6hbfovhlz.png

آخرین ویرایش:
سلام به همه
من تهران هستم و از شاتل سرویس میگیرم می خوام ببینم تو تهران هستن شرکت هایی که سرویس هایی با پینگ زیر 200 بدن اخه من حتی به شرکت وایرلسی هم که میدونم پینگ خوبی دارن زنگ میزنم میگه فقط منطقه های شمال تهران رو پوشش میدیم=(( . پینگم رو هم میزارم ببینید واسه بازی انلاین خوبه یا نه
1307121144.png
1302878575.png

آخرین ویرایش:
بهترین پینگ ایرانو آسمان فراز سپاهان اصفهان داره! از اونجا بگیر.
اینم تست من الان:

1307020264.png
تست من از همین سرور:/

1307131753.png

این اصفهان فراز تعرفه هاش چطوریه؟سایتش یه مقدار شاد میزد...نمیدونم درست رفتم یا نه ولی انگار سایتشو نصفه نیمه طراحی کردن.
از کجا باید بفهمم منطقه ی ما رو ساپورت میکنه یا نه؟

این اصفهان فراز تعرفه هاش چطوریه؟سایتش یه مقدار شاد میزد...نمیدونم درست رفتم یا نه ولی انگار سایتشو نصفه نیمه طراحی کردن.
از کجا باید بفهمم منطقه ی ما رو ساپورت میکنه یا نه؟
اینارو از دوستمون SIGNAL بپرس.
حتما جوابتو میده.

من می خوام از وایمکس سرویس بگیرم؟ سرویس دهیش خوبه؟ پینگش چطوره؟منطقه من تو منطقه زرد رنگه؟خوبه؟
الان تعرفها شو دیدم زده 512 بیت بر ثانیه و سرعت دانلود 512 و سرعت اپلود 128 .
الان کدومش مهمتره؟من بیشتر برای انلاین بازی کردن و دانلود اهنگ و کلیپ و برنامه.
سرعت اپلود تو چی تاثیر داره؟
بعد این ترفیک ماهیانه نوشته یعنی همون حجم دانلود؟
برای لایو بازی کردن از این ترافیک ماهیانمون کم میشه؟یا ربطی نداره؟
کدوم یک از عوامل وایمکس تو لایو بازی کردن (یکی از مهمترین دلایل خریدمه) نقش داره.
لطفا به سوالام جواب کامل بدین.
ممنون.

آقا این سرویس های پارس آنلاین تو این مدل هاش فرق EP و POL و SR چیه؟
آخه الان دیدم قیمت POL رو اورده پایین.الان POL 128 چهار گیگ 14900 هستش ولی EP1-3 سه گیگ که من هستم 15900. قضیه اش چیه؟

سلام به همه
من تهران هستم و از شاتل سرویس میگیرم می خوام ببینم تو تهران هستن شرکت هایی که سرویس هایی با پینگ زیر 200 بدن اخه من حتی به شرکت وایرلسی هم که میدونم پینگ خوبی دارن زنگ میزنم میگه فقط منطقه های شمال تهران رو پوشش میدیم=(( . پینگم رو هم میزارم ببینید واسه بازی انلاین خوبه یا نه
1307121144.png
1302878575.png
اقایون میشه یکی راهنمایی کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or