بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امروز زنگ زدم داتك پدرمو دراورد انقد گفت واسه چى اينترنت نميخواى.اخر گفتم پدرم نميزاره نت داشته باشم.بعد گفت واسه خالى كردن پورت شماره خط با علت خالى كردن پورت و ...فكس كن

Sent from my iPhone using Tapatalk

آقا سرعت دانلود مخابرات تو روز با حجمهای محدودش چقدر هستش؟من 2 مگ دارم سرعت دانلود بین 100 تا 130 هستش!!!!
بنظرتون مشکل داره خطمون یا سرعتش همینقدره؟؟
من تازه مس گرفتم و واقعا خط کیفیتی نداره خودتون ببینید:

بنظرتون از دم در سیم بکشم بیارم توخونه بهتره چون الان سیمو زدم به سیم کشی داخلی خونه و دارم از اینجا به نت وصل میشم!!!من پارس آنلاین داشتم رو فیبر 230 دانلود داشتم و گفتم شاید مس بگیرم بهتر باشه سرعتش که الان دارم میبینم که خیلی بدتره.
میشه فهمید برای مثال از شرکتهای دیگه بگیرم بهتر میشه یا نه برای مثال از شرکتهایی مثل شاتل یا پارس آنلاین بگیرم سرعتشون بهتر از 130 هست یا نه چون خودشون میگفتن شما مس داشته باشید ما خیلی دستمون بازه برا سرعتتون و بنظرتون من از کجا میتونم ازشون بپرسم اونا خطو چک کنن و بگن منظورم اینه میشه بدون داشتن سرویسشون اونا خطمونو چک کنن ببینن جا داره واسه سرعتهای بیشتر یا نه؟
خواهشا جواب بدید دارم جر میخورم از حسرت:((

آقا سرعت دانلود مخابرات تو روز با حجمهای محدودش چقدر هستش؟من 2 مگ دارم سرعت دانلود بین 100 تا 130 هستش!!!!
بنظرتون مشکل داره خطمون یا سرعتش همینقدره؟؟
من تازه مس گرفتم و واقعا خط کیفیتی نداره خودتون ببینید:

بنظرتون از دم در سیم بکشم بیارم توخونه بهتره چون الان سیمو زدم به سیم کشی داخلی خونه و دارم از اینجا به نت وصل میشم!!!من پارس آنلاین داشتم رو فیبر 230 دانلود داشتم و گفتم شاید مس بگیرم بهتر باشه سرعتش که الان دارم میبینم که خیلی بدتره.
میشه فهمید برای مثال از شرکتهای دیگه بگیرم بهتر میشه یا نه برای مثال از شرکتهایی مثل شاتل یا پارس آنلاین بگیرم سرعتشون بهتر از 130 هست یا نه چون خودشون میگفتن شما مس داشته باشید ما خیلی دستمون بازه برا سرعتتون و بنظرتون من از کجا میتونم ازشون بپرسم اونا خطو چک کنن و بگن منظورم اینه میشه بدون داشتن سرویسشون اونا خطمونو چک کنن ببینن جا داره واسه سرعتهای بیشتر یا نه؟
خواهشا جواب بدید دارم جر میخورم از حسرت:((

خیلی snrـت بده!! از دم در سیم بکش بعد از soft98.ir یه چیزی بزن واسه دانلود تا ببینی مشکل از خطه یا isp!(میگم سافت 98 به خاطر داخلی بودنشه!!)

156fs423159%5b1%5d.gif
156fs423159%5b1%5d.gif
156fs423159%5b1%5d.gif
156fs423159%5b1%5d.gif

سلام به همه برو بچ لطفا راهنمایی کنید
میخواستم بدونم وضعیت خط من چه جوری اخه سرعتش خیلی اومد پایین سرعتم 2مگ مخابرات خط فیبر نوری
FastPath و Interleave فعال هس یا نه و برای زیاد کردن rate خطم باید چیکار کنم الان رو 2مگ هس

5iIpnQ.png

سرعت با سافت 98 هم همون 120 هستش!!!!
زنگ زدم مخابرات میگن این سرعت برای 2 مگ کاملا عادی هستش؟؟:-o

چرت گفته من 1 مگشو دارم دارم با سرعت 180 دانلود میکنم رفیقم هم 2 مگ داره داره با 220 تا دان میکنه شما سرعتت خیلی کم بشه باید بشه 200 برو پدرشون رو در بیار

سرعت با سافت 98 هم همون 120 هستش!!!!
زنگ زدم مخابرات میگن این سرعت برای 2 مگ کاملا عادی هستش؟؟:-o

پس بهتره ISP عوض کنی! قبلنا شاتل خوب بود اون اطراف ولی دوستم که شاتل داره و اون اطرافه گفت مدتیه پوکیده!
ببین عصر تلکام چجوریه!! و اینکه تو شهرتون نمایندگی داره یا نه!
عصر تلکام | صفحه اصلی

سلام به همه برو بچ لطفا راهنمایی کنید
میخواستم بدونم وضعیت خط من چه جوری اخه سرعتش خیلی اومد پایین سرعتم 2مگ مخابرات خط فیبر نوری
FastPath و Interleave فعال هس یا نه و برای زیاد کردن rate خطم باید چیکار کنم الان رو 2مگ هس

5iIpnQ.png

وظعیت خطت عالیه! rateـو نمیتونی زیاد کنی چون دست ispـه! الان باید با سرعت 250KB/s بتونی دانلود کنی!!(حداقل از سرور داخل!)

داداش من با هزار زور و زحمت مس گرفتم و الان مشخصه یه خط مس آشغال دادن بهم و میخواهم برم از دم در سیم بیارم بزنم پشت مودم بلکه snr بهتر بشه و اگر بهتر نشد خطو عوض میکنم میرم رو یه isp دیگه 1 ماهه تست میکنم و شاید اونا بتونن با کارهایی مثل تعویض پرت که فقط از دست اونا بر میاد خط مس رو بهترش کنن در غیر اینصورت میرم رو همون فیبر خودم که 230 کیلوبایت سرعت دانلود داره!!!
من خط فیبرم با اینکه روش 2 مگ پارس آنلاین بسته بودن ولی snr 40 و نویز 7 داشتش که همه کف میکردن ولی مخابراتمون تجهیزات برا سرعت بیش از 2 مگ نداشت که قابل استفاده نبود!!!

پس بهتره ISP عوض کنی! قبلنا شاتل خوب بود اون اطراف ولی دوستم که شاتل داره و اون اطرافه گفت مدتیه پوکیده!
ببین عصر تلکام چجوریه!! و اینکه تو شهرتون نمایندگی داره یا نه!
عصر تلکام | صفحه اصلی

عصر تلکام نامحدود نداره (قیمتاشم بالاس)
پینگش خوب نیست
ساعت رایگانش هم سرعت به 50 هم نمیرسه!!! (هم 1مگ هم 2مگ)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or