بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من داتک دارم 512 همیشه خدا پینگم 250-450 سرعت دانلود 50-70 شب و روزم نداره مثل شاتل زیاد دانلود کنی هم نمی بندن
ولی واقعا پینگ بالاس می خوان عوض کنم پیشگامان پارس آنلاین شهراد مثل اینکه میگن بهتر از بقیه سرویس هان شما کدومو می گین ؟

خب از مخابرات اینترنت نگیرید! کدوم سرویس دولتی توی ایران از سرویس خصوصی بهتر بوده که این بخواد از قائده مستثنی باشه؟
من پینگم همیشه زیر 120 هستش(با سرور های گوگل و آمریکا) برای سرور های اروپا زیر 100 و Packet loss طول روز وجود نداره(1 در 300-400 پیش میاد) و شب هم فقط 2 ساعت Packet loss میره بالا بعد از ساعت 3 دوباره مثل سر صبح میمونه.
اندیشه سبز خزر هم استفاده میکنم.(توی گیلان فقط سرویس دارن)

شیطونه میگه جمع کنیم بریم گیلان

مخابرات گاهی اوقات به مدت محدود یه طرحایی ارایه می کنه، حالا کی دیگه نمی دونم. من خودم از دوستام شنیدم که مخابرات داره اینترنت 2 مگ طرح طلایی به همراه مودم رایگان میده. یه مدت بعد، پیامکش هم واسم اومد و رفتم ثبت نام کردم. الانم با توجه به کارایی که من ازش میخوام خوب بوده. منتهی به خاطر پینگ ضعیف، زیاد به درد آنلاین گیمینگ نمی خوره. اما سرعت دانلود واقعا مناسب و ثابتی داره. شب ها هم واسه من اکثر اوقات سرعتش مثل روز و بدون کاهش بوده.
یه چند بار دیگه هم گفته شده بود. طرح های مخابرات هر استان با استان دیگه فرق داره. مثلا یه استان نامحدود 128 K/S هم داره و یکی دیگه مثل مشهد فقط 2 مگ و 5 مگ نامحدود داره.
اینترنت من امروز رفته تو اوج پس چرا؟ :d پینگم 130 بدون تایم اوت ! مخابرات ....

برای من که اکثر اوقات با سرور های آلمان خوبه و حدود 100 هست. ولی تایم اوت و Packet Lost طبق معمول زیاد هست.

باو یکی بگه این مخابرات طرحای طلای نقره ای و ... شبانه داره؟ بعد شبانش سرعتش چقدره؟
یعنی هیچ کس نیست اینجا طرح طلایی داشته باشه!

مال مخابرات مشهده.
طبق گفته خودشون (خودشونم حالیشون نیست! :d) فقط طرح های طلایی و نقرهای چه اقساطی و چه نقدی شبانه رایگان داره.
طبق چیزی که فهمیدم واسه همه سرعت رو شب نصف می کنن. واسه طرح های 1 مگ سرعت دانلود شبانه 60 و طرح طلایی خودم (2 مگ) 130 هست.

خب از مخابرات اینترنت نگیرید! کدوم سرویس دولتی توی ایران از سرویس خصوصی بهتر بوده که این بخواد از قائده مستثنی باشه؟
من پینگم همیشه زیر 120 هستش(با سرور های گوگل و آمریکا) برای سرور های اروپا زیر 100 و Packet loss طول روز وجود نداره(1 در 300-400 پیش میاد) و شب هم فقط 2 ساعت Packet loss میره بالا بعد از ساعت 3 دوباره مثل سر صبح میمونه.
آخه غیر از امروز بقیه روزا راضیم ازش :دی هم پینگ هم سرعت دانلود

شما کدوم سرویس اندیشه رو دارید؟؟ من خودم هم اندیشه هستم .پینگ من با اروپا 150 هست متوسط . بعد شما چجوری زیر 100 داری با اروپا؟؟؟

نت من بعد یک هفته ی افتضاح از دیروز اینطوریه : (مخابرات تهران )

07187782131148819250.png

نت من بعد یک هفته ی افتضاح از دیروز اینطوریه : (مخابرات تهران )

07187782131148819250.png

داداش برو خدا رو شکر کن وضعیتت خوبه و بهتر از ماست..

دوستان با این اوضاعی که تو عکس زیر میبینید من اگه سرویس کاهش پینگ استفاده کنم وضعیت نتم بهتر میشه؟؟

اینقدر خرابه که از همون روز اول نتونستم حتی Sign in کنم!!!

0zq9rkojlcdctlru3ked.png

داداش برو خدا رو شکر کن وضعیتت خوبه و بهتر از ماست..

دوستان با این اوضاعی که تو عکس زیر میبینید من اگه سرویس کاهش پینگ استفاده کنم وضعیت نتم بهتر میشه؟؟

اینقدر خرابه که از همون روز اول نتونستم حتی Sign in کنم!!!
این 4.2.2.4 کلا مشکل داره و همش تایم اوت میده میخوای پینگ بگیری(یه مدت هم نمیشد کلا باهاش پینگ گرفت) با 8.8.8.8 انتحان کن........

دیدم مخابرات قیمت 10mb نامحدود رو زیادتر از اون چیزی که بود کرده منم رفتم گفتم یک 2mb حجمی بگیرم . بعد رفتم پول رو دادم سرویس رو عوض کرد حالا میبینم 10 مگ زده برام با پول 2 مگ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or